30 d’abril del 2013

Tortosa ampliarà la promoció de locals buits per potenciar un gran eix comercial centre-nucli històric



TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor de Promoció Econòmica de Tortosa, Emili Lehmann, ha avançat aquest dimarts la intenció de l’Ajuntament de potenciar els eixos comercials de les dues zones de vianants del centre i del nucli històric. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Lehmann ha explicat que volen reeditar la jornada de promoció dels locals buits al nucli antic de Tortosa, però afegint-hi també els locals que han quedat desocupats al centre comercial de la ciutat, a la zona de vianants del carrer Sant Blai i del carrer d’En Carbó. De fet, també ha recordat que des de fa unes setmanes, en aquestes dues zones, s’hi estan celebrant les actuacions dels dissabtes del Renaixement, petits tastos de la Festa del Renaixement per dinamitzar el comerç i atraure visitants. Segons el regidor de Promoció Econòmica, l’objectiu és unir el centre comercial de Tortosa amb el nou eix comercial que s’està configurant al voltant del carrer de la Rosa, voltants de la catedral i carrer Nou del Vall.

En la mateixa línia, Lehmann ha fet una valoració molt positiva de l’arribada de la cadena Springfield a Tortosa, que en els propers dies obrirà una botiga a l’antiga casa Vericat, a la cèntrica plaça de la Pau. Segons el regidor de Promoció Econòmica, ara caldrà veure com evolucionarà el comerç dels voltants, ja que hi ha franquícies i marques conegudes que funcionen com a reclam per a la creació de més botigues i l’atracció de nous clients.

D’altra banda, el també regidor de barri de Ferreries s’ha referit a la situació de les obres de les piscines, a l’estadi municipal. Lehmann ha assenyalat que recentment es van reunir amb els comerciants del barri de Ferreries i, més concretament, amb els de la plaça Joaquín Bau. En aquest sentit, el regidor considera que les obres es podrien reprendre de manera immediata, en dues o tres setmanes. Però que si no es així, l’Ajuntament també ha previst una actuació per arranjar la imatge d’aquesta zona de Ferreries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta