4 de maig del 2015

PxC de Tortosa promet limitar les retribucions de l'alcalde, els regidors i els grups polítics


TORTOSA (Baix Ebre).- Plataforma per Catalunya (PxC) de Tortosa ha donat a conèixer aquest dilluns les seues principals propostes electorals per a les municipals del 24 de maig. La candidatura que torna a encapçalar Jordi Casanova proposa que ni l'alcalde ni els regidors de Tortosa han de tenir dedicació exclusiva, i que cal limitar el seu salari segons responsabilitat i dedicació, tot fixant un topall de 30.000 euros anuals per a l'alcalde i dos vegades el salari mínim per als regidors. Segons PxC, els grups municipals no han de rebre diners públics, ja que disposen d'un despatx, un ordinador i un telèfon per a la seua activitat. "Aquests diners es dedicaran a polítiques socials", afirmen des de PxC.

D'altra banda, PxC reclama la gratuïtat de l'autopista AP-7, des de Tarragona fins a Castelló, per a tots els veïns de les Terres de l'Ebre. També millorar notablement el servei ferroviari, amb més combois, més freqüència de pas, més seguretat, una important rebaixa de preus i acabar amb els retards.

"Cal un pla de xoc per millorar el manteniment de la ciutat i dels seus monuments, dedicant els recursos necessaris", hi afegeixen abans de prometre "lluita constant contra la delinqüència, l'incivisme, el tràfic de drogues i el botellón. "Utilitzarem tots els mitjans tècnics i humans necessaris per treure dels nostres carrers la gent sense civilitzar", afirmen des de PxC, que també volen prohibir l'entrada en les dependències municipals de "persones amb la cara o el cap tapat".

Finalment, altres propostes de PxC són una nova ordenança municipal per garantir el dret al descans nocturn i la seguretat pública dels ciutadans; regular els horaris dels locals d'oci i l'horari de tancament dels comerços; i un pla de rescat ciutadà. Quant a aquest darrer punt, PxC diu que "els diners públics han d'arribar a les famílies tortosines necessitades". "Els diners dedicats a les ONG es gestionaran directament des de l'Ajuntament i no arribaran a les famílies que no estiguin totalment integrades", conclouen. / Imatge PxC Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta