21 d’agost del 2006

Un passeig de l'Ebre en bones condicions

La reforma del passeig de l'Ebre és una de les últimes grans obres públiques que l'Ajuntament de Tortosa ha fet al barri de Ferreries, ara deu fer més de 10 anys. Personalment, el passeig de l'Ebre m'agradava molt més com era abans, amb aquell paviment tan característic de l'urbanisme de la postguerra. Les manises que van utilitzar en la reforma han demostrat ser molt dolentes, perquè en molts trams estan trencades o literalment rebentades per les arrels dels arbres. A més, el seu valor estètic és molt discutible... De fet, després de tant de temps, encara no m'ha acabat de convèncer aquest color marronós que té tot el passeig de l'Ebre, i que encara és més lleig quan plou. Sé que proposar una altra reforma d'aquest espai és gairebé una cosa de ciència ficció; però la veritat és que, posats a reparar tots els desperfectes a base de pedaços, més ens valdria plantejar-nos una intervenció integral en un dels sectors amb més potencial i més desaprofitats del nucli urbà de Tortosa. Els turistes que miraran la façana de la catedral des del marge dret del riu es mereixen un passeig de l'Ebre en bones condicions.

3 comentaris:

  1. Es que tenim un arquitecte municipal que és una joia!
    Te el cervell "peraltat"!

    ResponElimina
  2. Suposo que esta zona no sirà transitable. ¿No?

    ResponElimina
  3. Es una vergonya!!!!! de com tenim la ciutat i sobre tot el voltan del nostre estimat riu, L'Alcade i tots los que estan al seu costat de la cadira , penso de vegades que no son d'aqui i solament pensen en los dines, o es possen les piles i treballen de fort o la nostra ciutat sera un poblet de mal mort i la visitaran per veure les ruines si es que queda alguna cosa per visitar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta