20 d’abril del 2011

Solidaritat s'integra a la llista d'EBIN de Tortosa

Solidaritat per la Independència (SI) de Tortosa ha decidit integrar-se en la candidatura d'Ebrencs Independents (EBIN), que encapçalarà Rafael López. La coordinadora de SI a l'Ebre i expresidenta d'Òmnium Cultural al territori, Caritat Garcia-Celma, ocuparà el número 4 a la llista d'EBIN, segons va avançar ahir Ràdio Tortosa.

Publicat a El Punt

61 comentaris:

  1. Pobrets,abandonats de pare i mare, en lo Laporta traïnt-los vilment per a passar-se a ERC i deixant-los en lo Jimmy Jump, Maria Lapiedra i demes personajillos, pos aixi se tenen que vore en lo refregidet este d'independents que gràcies que els han adoptat...l'unic bo que tenen és que almenys no han promés cap obra d'estes tan super, super, super xupi guais...xeic, pos no ne vec ni un de bo estes eleccions pa votar...

    ResponElimina
  2. Pos a votar al menys dolent, no?

    ResponElimina
  3. O votar en blanc com a protesta, també és una opció. Lo que passa és que són vots molt silenciats...i n'haurien de ser molts, la gent prefereix passar de tot i acotxar lo cap com a corderets...i així mos va. I quin és el menys dolent?cada cop els veig a tots més iguals. Em trobo desemparat com a ciutadà, sense ningú que em defense ni de qui fiar-me...i cada cop les coses van a pitjor...

    ResponElimina
  4. Sí però, nomes que féssim una mínima reflexió al respecte, amb tots els dèficits, problemes interns i deficiències dels partits tradicionals ( " de sempre " ), que els tenen, evident, tots els altres que surten se suposa que amb tota la bona voluntat del mon, grans innovadors, salvadors, il·luminats i altres bondats, nomes aguanten un mandat. Que passa ?, pensaven que tot era "coser y cantar", que no els deixen treballar, que es cansen pel camí, que la vocació no era tanta, què ?
    El que és realment decebedor és veure gent jove, com he llegit per La Marfanta, que, potser sense tindre temps de valorar segons quines coses, repeteixi mimèticament arguments de desencantament dels més grans.
    Per altra banda, ( parlant potser d'altres noticies del bloc ) trobo tan ridicul voler fer segons quines coses, com desacreditar-ho tot sistemàticament. Si d'alguna cosa s'ha pecat a Tortosa és precisament de mediocritat a l'hora d'innovar, presentar projectes nous, engrescadors, col·lectius etc. I ens posaríem d'acord, crec, en què un actiu important de Tortosa com és la potencialitat turística està insuficientment explotada.

    ResponElimina
  5. Que bé s'arregla el món, darrera d'un teclat, eh saberut, mentre et toques els baixos i et repeteixes que tens una ment privilegiada, que ningú vol aprofitar, i tots els demés són una merda. Polític de barra de bar i de droperia al cul, n'he dic a la gent com tu.

    ResponElimina
  6. ui, ui, aquí els ànims s'acalenten?
    Crec que la llibertat d'expressió no en sabem, ni uns ni altres, si un vol opinar que troba que hem de votar en blanc que ho digui, per què ens em de posar així "el canalero"?

    Estar clar que des d'un teclat el món no s'ha arregla, però des d'un teclat si que es pot opinar, que és el que ha fet el pobre saberut.

    ResponElimina
  7. I les llistes obertes no podríen ser una opció? Així es podria votar més a les persones que no als partits

    ResponElimina
  8. és una opció, però desenganyemos aquí això no passarà mai

    ResponElimina
  9. David Benito, la mateixa llibertat d'expressió que li dones a saberut, també la tinc jo. O és que ets un altre d'aquests falsos demòcrates?

    ResponElimina
  10. Abans potser ens hauríem de preguntar per què al Senat, on es vota nominalment, el resultat en quant la correlació de forces acaba sent si fa o no fa com la del Congres.

    ResponElimina
  11. Si la llibertat d'expressió només mos servix per a dir marranades, me passo a Intereconomia. Almenys allí los que les diuen tenen un cert "pedigrí"...

    ResponElimina
  12. Ei Krupp, que tu també n'has dit de marranades per aquestes contrades.

    ResponElimina
  13. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  14. el canalero,

    però tu has faltat el respecte a el saberut, la llibertat d'expressió acaba quan xafes la meva, és dir, que no vol dir que podem faltar el respecte, tot i que pots tenir raó, que no t'ho nego, però no són formes

    ResponElimina
  15. A vore canalero, no sé per què t'emprenyes tant, per què ets sens al.ludit?sembla que te fiques tu mateix en el mateix sac de la gent que critico...només opino com van les coses, quin mal hi ha de dir que no m'agrada el que veig, potser m'he de callar. El que penso jo també ho pensa molta gent, només és una OPINIÓ!Potser hauriem de fer una reflexió de tot lo que esta passant. Ademés molt criticar-me que si ho arreglo tot al teclat, pos tu fas exactament lo mateix!cada cosa té el seu lloc i això és un fòrum per OPINAR, si no t'agrada el que opino pos és el teu problema, no el meu. Aquí cap tot, no només els teus amiguet o amiguetes. Les meves disculpes per si he ofès a algú.

    ResponElimina
  16. clar que sí, és que si ja no podem ni opinar aquí... no se on ho farem...

    Lo saberut: et recomano (si vols) que entris al meu bloc: http://periodismejuvenil.blogspot.com/
    (si vols allí hi ha una notícia d'escriure preguntes per a l'alcalde, que el dia 3 de maig tinc una entrevista amb ell) i tots els del marfanta igual eh!! (si voleu)

    ResponElimina
  17. Parlant de llibertat d'expressió mal utilitzada, ( ja que Gustau potser no t'ho dirà ): David, t'asseguro que a hores d'ara tots els que per aquí voltem, ja sabem de la existència del teu bloc.
    Algú ho havia de dir, "vale" rei ?

    ResponElimina
  18. Saberut, es veu que només et falten a tú. Quan dius "aquest refregidet d'independents", es veu que no faltes a ningú. Opines.

    Jo no et privo el dret opinar. Però la meva opinió és tan vàlida com la teva. I és que és molt fàcil arreglar el món darrera d'un teclat. Quan dius que tots són iguals, et refereixes a les més de 150 persones que es presenten a les llistes municipals de Tortosa? Les coneixes totes? Tu ets superior a totes? Perquè dius que "no en vec cap de bo per votar". Potser es que et falten ulleres, xaval.

    ResponElimina
  19. cucafera,
    no entenc lo de "parlant de llibertat d'expressió mal utilitzada" m'ho expliques?

    ResponElimina
  20. i que és el que Gustau no m'ha de dir?

    ResponElimina
  21. Jo en aquell temps era més jove...

    ResponElimina
  22. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  23. Desatre,
    Tot bé menys a partir de: "lo que sobta sempre tanta activitat de repent, valga el tortosi-castellanisme.
    A mi "M'enkanta" com a l'antic fanzine tortosí.
    Aviam si em jubilo. Pos no em queden anys, amb els canvis de lleis, normes o com se digue.
    Cal testimoniar també, que l'oferta de La Marfanta, és tan bona que costa sostreure't a n'ella"

    Perquè no entenc

    ResponElimina
  24. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  25. Vaja, David, el que reclamava la llibertat d'expressió, però té el pebrots de jutjar a Desastre i dir "tot bé menys...".
    Que ets mestre d'escola, potser, i estàs acostumat a passar el retolador vermell?

    ResponElimina
  26. Desastre,

    I per això sóc el punt de mira de "cucafera"? i teu no ho sé.

    1. Si faig tants de comentaris, es que m'he integrat ara al món de la Marfanta
    2. No se perquè m'ho dius (ho dic molt això jo pot ser?)
    3. -
    4. No entenc perquè ha de dir algo el Gustau, no faig res dolent (crec)

    ResponElimina
  27. el canalero,

    si ho he dit no és per jutjar sinó perquè no ho entès, no sóc mestre d'escola, sóc un alumne d'ESO, que simplement li agrada el periodisme i el món de les notícies i aquest bloc en especial està molt bé

    ResponElimina
  28. D'acord David. A veure si fas periodisme malgrat el panorama laboral desencoratjador de molts periodistes titulats.

    ResponElimina
  29. Motes gràcies "el canalero", això espero fer i és el que estic intentant fer, però se'm critica no se encara per què

    ResponElimina
  30. David, no t'ensenyat "l'escola de la vida", que quan dos es barallen, si prens partit per algú, pots rebre bastó.

    Doncs repassa les teves intervencions. Quina vulgui pols que no vagi a l'era. O és que com aprenent a periodista, és d'aquells que tenen la pell fina, que poden desbudellar els altres, però a ells no se'ls pot dir rés?

    Quan ets subjecte crític, pots convertir-te en objecte de crítiques. Quants anys tens?

    ResponElimina
  31. El que passa és que aqui cada u te el seu "estil", i sovint el que un pensa que està dient (al cap) no és el mateix que entendrà l'altre persona a kms de distancia , a l'altra cara de la pantalla. Les ironies i humor, tendeixen a ser no-compresos :( i de vegades comentaris i/o preguntes de bon rotllo, pos, no son entesos en el mateix "bon to" com l'autor voldria. Per aixo, tantes "enganxades", pero, ei, no passa res!

    En fi, benvingut David, ja va bé "sang nova" i salutacions als demés, "els de sempre", que avui s'acaba la Quaresma (no?) i esta nit podem tornar a beure ;)

    ResponElimina
  32. el canalero, no he desbudellat a ningú (crec) l'únic moment més nerviós ha sigut amb el gutijaume (tinc 15 anys per la teva informació), Brian tens raó, l'escrit a vegades s'interpreta malament, ah i gràcies per la benvinguda i per escriure la pregunta a l'alcalde (que ja l'he vist i com has "digut" veure si que hem servirà)

    ResponElimina
  33. Suposo que perquè fas propaganda d'una web teva, si ho dius una vegada o dos no passa res però si abuses es pot considerar "spamming". Coses de la netiqueta :-)

    ResponElimina
  34. La veu de Brian (Oportuna en Setmana Sant).

    ResponElimina
  35. lluis,

    gràcies per dir-me que passava (no m'he adonava) tan costava dir-me això, pues no me'n havia donat conté que feia massa propaganda...

    Gràcies lluis (les rectificacions serveixen per no cometre més errors)

    ResponElimina
  36. D'acord benjamí, et tractarem bé. Et toca recollir taula, però ;-)

    ResponElimina
  37. Je je, no estaria mal deixar la Marfanta una estona, i anem a mirar la pel·li (La Vida de Brian, pels que sou massa joves), un dia perfecte com dius Canalero ;)

    ResponElimina
  38. Suposo que això va per mi i el de recollir taula es deu referir a demanar disculpes

    DEMANO DISCULPES!

    ResponElimina
  39. No, David, no et demano disculpes. No t'has de disculpar de rés. Era una broma!!!!

    ResponElimina
  40. Volia dir, que no cal que demanes disculpes. Era una broma en referència a la teva joventut.

    ResponElimina
  41. No però pot ser sí que hi han hagut moments massa tensos, i aquests los he protagonitzat jo (bueno es igual deixem-ho estar, que sinó a lo millor tornem a discutir qui te la culpa :) )

    ResponElimina
  42. Ves per on, potser te les demano jo a tu. Has pagat part de la mala llet que m'ha generat el primer comentari de saberut. Perquè mira que té mala baba. I calia fer-li una falta de trencar cama, parlant en termes futbolístics.

    ResponElimina
  43. No cal home, deixem-ho com sinó hagués passat res,
    com si aquesta discussió no hi fos :)

    ResponElimina
  44. I jo m'hi havia posat perquè no havia llegit el primer comentari del saberut, i me pensava que era del segon (el primer no m'agrada gens i tampoc hi estic d'acord)

    ResponElimina
  45. Bé, me'n vaig a veure a l'Isma ( "Hoy cocinas tú" ) i em trobo en això. David no t'ho agafis tan al fort que no n'hi ha per a tant. Quant al que t'he dit jo, Lluis t'ho ha explicat clarament. No deixa de ser una mala utilització de la llibertat d'expressió, l'utilitzar-la per a fer-se autopropaganda ( de manera exagerada ). I perdona'm però, ets capaç d'entrar al debat, polemitzar, tindre un bloc al que anomenes "Periodisme juvenil" etc. i no comprens el que vull dir quan dic que tots sabem JA de la existència del teu bloc ?.
    Tampoc has captat el "giño" ( clicada d'ull " ) de lo de " vale, rei " ?.

    Res, un consell ( estas en edat de rebre'n ): Sinó al faltat ningú ni res semblant, tampoc cal demanar disculpes permanentment, perd autenticitat i credibilitat.
    Ah, jo, als 15 anys, ni de lluny escrivia i m'explicava com tu.

    ResponElimina
  46. cucafera,

    Dons no ho havia entès lo de l'existència del meu bloc i lo del "giño" (entre cometes, per cert, com em vas dir) i vale, rei (que jo havia posat rey) m'equivoco que ets el de l'altre dia?

    I gràcies pel consell, que se'n han de rebre als 15, i als 30 si convé...

    ResponElimina
  47. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  48. No t'equivoques, no. Ja veuràs que la ironia va que vola.
    Una altra cosa, David, el que recollís la taula se suposa què és el més jove, l'ultim etc. No el que ha fet o dit alguna presumpta inconveniència.
    Per cert, jo no estic en cap de les tres característiques, ( sobre tot de les dues primeres ) i és el que vaig a fer ara mateix.

    Se't veu amb moltes ganes d'aprendre, que és l'important.

    ResponElimina
  49. Moltes gràcies cucafera,

    però per una sèrie de detalls em pensava que erets una altra persona, i sí rectificar i aprendre és bo i és de ésser humà, cosa que tindrien que fer molts de polítics en certs moments

    ResponElimina
  50. bé polítics i no polítics, alts càrrecs en definitiva

    ResponElimina
  51. Com se nota que fa un dia de merda, hauriem d'estar tots a la platja o viatjant (si la crisi ho permet, és clar).

    ResponElimina
  52. sí, però al menos ha parat de ploure

    ResponElimina
  53. Bueno, que passa si no m'agrada el que estan dient els partits que se presenten?ningú m'ha d'obligar a votar una cosa que no vull, només el que conec i el que s'està dient no em motiva. I si penso que hi ha gent que està fent el pallasso no me callo i ho dic, si te sents al.ludit canalero comprat un nas roig i nirem los dos de circo!!Les ulleres ja les porto i me sembla que hi veig una mica més enllà del meu nas...i conste que sóc xatet!!

    ResponElimina
  54. Bueno David, l'important és que hi hagi gent i saba nova i no ens callem, sigue al carrer sigue davant d'un teclat. Errors tots ne fem, i ningú és perfecte!!

    ResponElimina
  55. Com sempre hi han opinions per a tots els gustos, molt respectables i tot. Però jo dic els meus escrits que la gent voti a partits petits, que no estiguen endeutats en la banca. Perquè sino pasa el que pasa, mana la banca i es fan i desfan les lleis a conveniencia de la banca. Sino confieu en cap partit, voteu en blanc, està clar, és l'únic vot que resta a tots, inclòs els grans partits, no votar ajuda a la majoria, si voleu canviar algo, almenys reaccioneu, indigneu-vos per tot el que pasa, subleveu-vos, crido a l'insurrecció pacífica.

    ResponElimina
  56. Amb Alegret de lider, o amb Laporta ?
    No vull dubta de la teva bona voluntat i honestedat, ara, tu estas segur que farem la revolució amb segons qui ? Vols dir que Laporta no deu res a cap banc ?

    ResponElimina
  57. Els partits petits tenen la mala costum de convertir-se en sectes, SI tenia un guru que era Laporta que podia arrossegar gent, però ara ni té un lider carismàtic ni ha fet res rellevant (fora de les pallassades de Lopez Tena). I això d'indigneu-vos ja sembla un disc ratllat, algú ho havia de dir.

    ResponElimina
  58. No es lo cas d'EBIN,quant conegueu en mes detall a Rafa,lo mirareu en mes bons ulls.

    ResponElimina
  59. No ho sé, sembla que us apunteu a certes modes com l'independentisme este de Laporta, Tena, Bertan i companyia de molt de focs d'artifici però sense un projecte clar i raonable, barrejat en tots aquestos moviments de mobilització i protesta...el pluralisme és bo, sens dubte però no sé fins a quin punt teniu un programa i uns objectius, me fa l'efecte que tot és una mica improvisat,bueno pos ja se verà durant la campanya electoral...

    ResponElimina
  60. Doncs sí, ja es veurà en campanya, perquè el que és en precampanya, rés de rés.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta