3 de gener del 2014

Tomàs convida els grups de l’oposició a fer de les noves piscines de Tortosa ‘un projecte de ciutat’



TORTOSA (Baix Ebre).- El cinquè tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tortosa, Domingo Tomàs, ha afirmat aquet divendres que la decisió de resoldre el contracte de les noves piscines i de rescindir l’explotació de la zona blava a l’empresa Quatour ha estat la millor que podia prendre el govern municipal. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Tomàs ha afegit que l’Ajuntament i la concessionària han trobat el moment d’arribar a aquest acord, que també suposa el principi d’un altre procés per construir les noves piscines de Tortosa. De fet, el regidor ha remarcat que el complex d’aigües era el projecte ambiciós que Tortosa necessitava quan fa tres anys va ser adjudicat; però que la situació econòmica de les empreses implicades i del conjunt del país ha anat complicant el procés. Davant del nou escenari, Tomàs ha afirmat que espera una actitud constructiva per part dels grups de l’oposició per tirar endavant les noves piscines amb un “projecte de ciutat”.

En la mateixa entrevista, el regidor de Serveis ha explicat que els serveis tècnics de l’Ajuntament ja tenen a punt l’adjudicació del nou contracte per externalitzar l’enllumenat públic i els semàfors de Tortosa. De fet, ha afegit que “ja estan tots els deures fets” i que el tema es formalitzarà en pocs dies. De la mateixa manera, Tomàs ha explicat quin tipus d’actuacions de millora de la via pública faran amb la partida de mig milió d’euros que hi ha reservada en el pressupost municipal del 2014.

Finalment, el regidor ha apuntat que l’àrea de Mobilitat aprofitarà la rescissió del contracte de la zona blava, també a càrrec de Quatuor, per reordenar les zones d’aparcament, carrils bici, i zones de càrrega i descàrrega que hi ha a Tortosa. Segons Tomàs, l’objectiu serà fer una ciutat més sostenible i còmoda per a les persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta