3 de gener del 2014

Tortosa vol evitar ensurts amb el repartiment dels caramels a la Cavalcada de Reis




TORTOSA (Baix Ebre).- Tortosa jo ho té tot a punt per a la rebuda dels Reis Mags el proper diumenge, 5 de gener, a partir de dos quarts de sis de la tarda. De fet, el regidor de Festes, Domingo Tomàs, ha explicat aquest divendres a Canal 21 Ebre que han decidit avançar els actes relacionats amb la Cavalcada, que enguany estarà dedicada al món dels parcs d’atraccions. En aquest sentit, el regidor ha fet una crida a la ciutadania de les Terres de l’Ebre a gaudir de la rua dels Reis Mags a Tortosa, i ha recordat que volen potenciar l’acte de repartiment de regals al parc municipal Teodor González. De la mateixa manera, Tomàs ha explicat que han introduït diversos mecanismes per millorar la seguretat de la Cavalcada i evitar ensurts durant el repartiment de més de mil quilos de caramels. Així, enguany només es tiraran caramels des de les tres carrosses dels Reis Mags, i no es donaran en mà. A banda, més del 70% dels caramels de la Cavalcada es llançaran des de la última carrossa, que anirà reforçada amb sis patges reials.

Els Reis Mags tenen previst arribar a la platja fluvial de Ferreries a dos quarts de sis de la tarda, des d'on es dirigiran a l'església del Roser, per fer l'adoració al nen Jesús al pessebre vivent de la parròquia. Des d'aquí es traslladaran pel pont de l'Estat fins a la plaça de l'Ajuntament, on rebran les claus de la ciutat de mans de l'alcalde de Tortosa. Tot seguit, a partir de tres quarts de set, s'iniciarà la Gran Cavalcada de Reis, per l’avinguda Generalitat i fins el passeig central del parc. Els Reis d’Orient aniran acompanyats d'onze carrosses i vint elements mòbils més, que enguany representaran l'estètica dels parcs d'atraccions de tota la vida. Unes 500 persones, entre participants i organització, faran possible una Cavalcada que espera atraure més de 20.000 persones.

D'altra banda, cal recordar que aquest divendres, 3 de gener (18.30h), a la plaça de l'Ajuntament, es farà la recepció als Patges Reials i la recollida de cartes dels xiquets i xiquetes.

12 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  3. Jo que pensava que l'ajuntament de Tortosa no tenia ni un "duro" ... i que s'havien d'eliminar totes les despeses innecessàries ...

    Algú sap quants diners ens costa als tortosins tanta parafernàlia ???.

    ResponElimina
  4. ....poques peles... sr Armando Gresca...los caramelos son aportaciones de uno(s) comercio(s). la indumentaria son restos de pasadas ediciones, si acaso se hace un poco cada año...(hay modistas que cobran del EXCMO.Ayuntamiento y por lo tanto trabajan todo el año...por ejem. las bandas de pubillas)las carrozas son las mismas carcasas con diferente papel decorativo, y otras carrozas son de otro sitio que las ceden, osease...que mucho autobombo, pero pocas pelas...

    ResponElimina
  5. No soc de Tortosa y no sé el que li costa a aquest Ajuntament en concret, el que sí sé de bona tinta és que les Cavalcades es fan gràcies a l'esforç dels voluntaris que hi participen.

    ResponElimina
  6. ...la señora o señorita pili...dice una gran verdad...los voluntarios participan desinteresadamente y con gran devocion...de los mandamases...no digo nada, mejor calladito, jua,jua,jua...

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  9. señor Gustau Moreno Pedrez y Unai..., tendriais que tener un sistema para que los lectores pudieramos leer lo que censurais..., en otros sitios hay un servicio de suscriptores que se les remite un codigo, y accedemos (solo el propietario de dicho codigo) puede leerlo...

    ResponElimina
  10. Pili i Albertito,

    Fa molts i molts anys jo també creia en fades i reis d'orient ...

    Ara bé, penseu seriosament que les cavalcades no costen "ni una pela" als ajuntaments ???. Pos el de Tortosa se'n gasta i moltes ...

    ResponElimina
  11. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. armando, lo que digan que se ha gastado no indica lo que han empleado...y de este EXCMO. Ayuntamiento (En epoca del Franco, en la UCD, en CiU, en Izquierdas reunidas y en la actualidad...) de chanchullo societat anonima...........¡UHHHHHHHHHH!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta