15 de novembre del 2006

El Observador afirma avui que Roig i Ripollès són socis a la promotora de Montsianell

La revista electrònica publica unes dades del registre mercantil que també es podien llegir al fòrum d'Amposta.info

La revista electrònica El Observador ha publicat avui un article que aprofundeix en l'anomenada trama catalana del cas Los Merinos. Segons la informació, dos dels promotors d'aquesta polèmica urbanització de Ronda, l'alcalde d'Amposta, Joan Maria Roig, i l'empresari Joan Ripollès són consellers d'una altra constructora, la societat Hort dels Capellans, nova denominació de l'antiga Montsianell Residencial. El Observador recorda que Montsianell Residencial SL va constituir-se l'any 2002, i que un any després el ple municipal va aprovar la requalificació dels terrenys de la falda del Montsianell, per construir 89 xalets en més de 82.000 metres quadrats, amb els vots a favor de CiU i ERC. Amb tot, la comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre va aturar la urbanització al març del 2004, ja que representava un creixement excessivament dispers. Tot seguit, la revista revela el contingut del Boletín del Registro Mercantil, perquè al febrer del 2005 Montsianell Residencial SL hauria passat a anomenar-se Hort dels Capellans SL. De fet, les mateixes dades del registre mercantil fa uns dies que estan penjades al fòrum del web Amposta.info, en un tema obert per algú que s'identifica com Rafel Serret.

22 comentaris:

  1. CIU i l’especulació urbanística són el mateix!!!

    ResponElimina
  2. PSC i l'especulació de càrrecs també són el mateix

    ResponElimina
  3. Com ampostí i votant de Roig (no de CiU) estic molt contrariat. Si és veritat tot això que està sortint, la meva confiança i fidelitat a l'alcalde d'Amposta, s'acabat! Finiquitada!

    ResponElimina
  4. Si Roig va votar en el ple municipal a favor del projecte, essent part implicada, estaríem davant d'un escàndol tipus Terres Cavades?

    ResponElimina
  5. el sr bel de Tortosa es va equivocar i les acusacions que feia fa unes setmanes debia parlar d'Amposta, no? dime con quien vas y ...

    ResponElimina
  6. Si aixo es confirma es pitjor que terres cavades, Roig haura de dimitir i esperar consequencies penals, s'anomena prevaricacio i trafic d'influencies, esta perfectament tipificat no hi ha excusa.

    ResponElimina
  7. Roig s'ha tornat Groc!
    Lo Negre sempre sura per damunt del Blanc.El verd dels bitllets sempre enlluerna a qui no l'importa el Blau del mar,ni de l'Ebre ni del cel ,ni tantseval lo Taronja dels nostres fruits.De colors és la vida dels que encara somniem amb un món sense artificials tenyimentes.

    ResponElimina
  8. Els "contrarevolucionaris", aquells que canten quan Roig toca, tendrien que fer una reflexió de tot plegat. Què en pensen ara del seu amo i senyor? I el proper candidat de CiU que opina. Sortiran a fer declaracions per negar-ho tot, com fan sempre?

    ResponElimina
  9. Lo que no s'enten és que encara que CIU haigue perdut a Amposta 998 vots i haigue encara 3201 persones que votin a n'este partit que te dins les seues files personatges com Roig.

    ResponElimina
  10. Es veia vindre. Si Roig permetia a Rius fer promocions a Amposta i el defençava a ultrança, què no devia fer ell. Quantes coses deu saber Rius sobre Roig? De moment n'han sortit dos. En sortiran més? Ja ho veurem.

    ResponElimina
  11. Cau primer un embustero que un coixo.
    A cada tossino li arriba lo seu Sant Martí.
    I quina coincidència de dates més curiosa.

    ResponElimina
  12. I de l'alcalde d'Arnes, també de CiU, que adjudica obres al tinent d'alcalde, ningú en diu res? Comencen a sortir els draps bruts de CiU, apartem-nos que vindrà temporal!!

    ResponElimina
  13. Que l'Ajuntament de Tortosa és pur i verge com la nostra Sra de la Cinta?

    ResponElimina
  14. Avui, 16-11, la Tarribas l'ha esmentat a "la nit al dia" TV3, quan llegia els diaris i com a noticia del Mundo d'avui. 16-11-06.

    Popularitat!

    ResponElimina
  15. pera corupteles l'ajuntament de tortosa que trafega en terrenos

    ResponElimina
  16. Quina vergonya de pais!
    Politics corruptes, fora!

    ResponElimina
  17. Darreres noticies. 15-11-06

    ResponElimina
  18. Roig veure't als diaris fa molt goig!
    Aviat faràs calendaris.

    ResponElimina
  19. Això de Montsianell no és cert. Quan es volia fer la urbanització només hi havia 2 socis i cap d'ells era Roig. Hi ha molt de mentider i molta gent que vol fer mal a Roig (perquè no ha pogut fer res legal per guanyar-lo a les urnes).

    ResponElimina
  20. de tots estos sociates, i tripartits, ningu s'en recorda de l'idece? o no va pasar res?

    ResponElimina
  21. jajaja idece = a roig i company
    no me llames iluso porque tenga obsesion confundir el dinerito con toda la...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta