30 de novembre del 2006

Sabaté vol repetir com a alcaldable del PSC

Abans de saber que aquesta setmana hauria de prendre una decisió que deixaria el govern municipal en minoria, l'alcalde de Tortosa tenia una entrevista concertada amb Ràdio Ebre (Cadena Ser), d'aquelles en què qualsevol veí pot fer una pregunta a Joan Sabaté. Però una de les coses més interessants de l'entrevista és que Sabaté va anunciar per primer cop en públic que farà saber al PSC la seua voluntat de presentar-se novament com a cap de llista. Sabaté va tancar d'aquesta manera una sèrie de rumors i interpretacions interessades sobre la reincorporació de l'alcalde al món docent i diferents moviments del PSC per proposar un altre candidat. Mai he donat crèdit a aquests comentaris, encara que el PSC de Tortosa ha donat grans sorpreses, altres vegades.

29 comentaris:

  1. Si el PSC vol fer alguna cosa a Tortosa, cal que netegi bé la llista electoral a les municipals, ja que las gent n'està fins els dallonses de Sabaté i la seva tropa.
    Cal canviar les piles gastades per unes de noves, perquè les de l'actual ¿equip? de govern a la l'Ajuntafems de Tortosa no són recarregables. Matxo que no fema, fora del corral!

    ResponElimina
  2. Perque? no pot votar el poble a una llista oberta i que guanyen els personatges!!!! que el poble tria i que solament mane lo que ha tret mes vots , perque donat el cas quan manen molts es queda tot per fer. i aixo es un fastic, i uns pels altres, es queda la casa sense netegar.
    !!!!VISCA, TORTOSA LLIURE DE GENT INCOMPETEN!!!
    eslogan de les proximes eleccions.

    ResponElimina
  3. Uy, Uy, Uy, amics de Ciu que tenieu alguna esperança d'aconseguir l'alcaldia potser?

    Sabaté, per sempre, ell si que fa Tortosa i no vatros.

    ResponElimina
  4. Est últim anònim ho acaba de dir.
    LLISTES OBERTES, partits, per a quan???
    Lo poble vos ho reclama i vatros no ho traeu perque no vos convé.
    I aquí englobo a TOTS i cada un dels partits majoritaris.
    Penseu més en lo poble i no tan en quedar bé en los vostres dirigents polítics!!!!!!

    ResponElimina
  5. Me referia al segon anònim

    ResponElimina
  6. No sòc de cap partit pero ja es nota el que ha fet Sabate durant els vuit anys amb tots el socis que ha tingut, Inicitiva els va deixà sense partit,al fer-se ell i Jose Martin transfugues, el PP expulsats, ERC expulsats, 1/2 IPE expulsat, i ell sempre a la poltrona. I mestres Tortosa cada dia pitjor.

    ResponElimina
  7. El usuario anónimo dijo...
    Uy, Uy, Uy, amics de Ciu que tenieu alguna esperança d'aconseguir l'alcaldia potser?

    Sabaté, per sempre, ell si que fa Tortosa i no vatros.

    10:45 AM

    NO SOC DE CAP PARTIT, PERO M'HA GRADA EL MEU POBLE I NO ELS DEL COSTAT QUE FUNCIONA MILLOR....

    ResponElimina
  8. Bua, je je com rabien los de convergencia, je je no teniu res a fer i per això ploreu i critiqueu. A Sabaté l'hi ha costat molt de temps arreglar el desgabell deixat a les arques municipals per CIU, hi ara ja es pot veure un futur prometedor de Tortosa: pavello firal, noves piscines, nou complexe ciclista, les fires estan millor que mai ( renaixement...) ... bua no segueixo.

    Ploreu tot el que vulgueu, pero Torotsa està creixent.

    ResponElimina
  9. saba,
    xiquet quina vista tens!!!!
    a tú no et calen telescopis!!!!!
    Convergència i PSC a Tortosa, Guatemala i Guatepeor

    ResponElimina
  10. Si Sabaté es presenta sol, posser que gunyara, pero el problema es tots los que te al seu voltan son una colla d'ineptes i creguts solament cal que mirese-ho los plens que donen per la tele, es una vergonya i terce-mundista.

    ResponElimina
  11. El problema no és qui acompanya a Sabaté, sinó Sabaté. No sap ni fer sabates!

    ResponElimina
  12. L'anunci del senyor Sabaté no es pot considerar un avís, més bé una amenaça. Quatre anys més amb Kuanito i la seua colla és per posar-se a tremolar.

    Espero que els sociates siguen llestos i posin a gent de recanvi, si en tenen. A la llarga sortiran guanyant, estos els portaràn i ens portaran al desastre

    ResponElimina
  13. Trobo molt be que torni a presentar-se Joan Sabate per alcalde de Tortosa. Te molts critics. Uns critiquen per criticar sense aportar fets, altres per que no agrada les coses que fa. I molts no recorden els 23 anys de CiU amb el Sr. Beguer i Mariano Curto. Moltes de les obres que s'estan fent ara, correspondrien fer-les a aquestos dos senyors i al seu partit. D'aqui fins el 27 de maig tindrem molt temps per parlar una a una de les moltes coses qu'han canviat a Tortosa i per millorar. I la colla de Sabate es molt llarga i extensa. A les ultimes autonòmiques 3.972.
    Força Joan i anim a la colla.

    ResponElimina
  14. "Tranquis" que hi ha recanvi!

    ResponElimina
  15. + SABATÉ = - DIGNITAT
    aneu votant, que al sac tot lo que hi ha i res de bo és lo mateix.

    ResponElimina
  16. Felicitats senyor Sabaté, amb vosté Tortosa creix.
    I el nervis dels seus contrincants creixent en la mesura que creix la ciutat de Tortosa.
    Novament, felicitats senyor Sabaté.

    ResponElimina
  17. Vaja colla de llepons, mercenaris i venuts els que feliciten al Sr. Sabaté.

    ResponElimina
  18. Dons jo penso que la candidatura del Sr Sabaté es un error , per molt que l'apareill del partit l'hagi induit a prendre aquesta decisió...Una cosa son les eleccions al Parlament de Catalunya , i l'altra molt diferent les municipals...Penso qe l'han enganyat a propósit..

    ResponElimina
  19. Comediantaaaaaaaaaaaaaa chataaaaaaaaaaa....Ja tens congelats els rovellonssssssssss???

    ResponElimina
  20. Els llepons saluden als maleducats.

    Però això no farà canviar el meu pensament, els nervis a la gent de l'oposició us porten de corcoll.

    ResponElimina
  21. És clar que no canviaràs de pensament. Els llepons no deixeu mai de ser llepons. Un altra cosa és que un dia llepeu a un i un altre dia llepeu a un altre. Però sempre sou llepons.

    ResponElimina
  22. Vas molt equivocat, no saps ni en qui parles ni de que parles, però estàs ficant la pota fins al coll.

    ResponElimina
  23. Entre "llepones unidos, jamas seran vencidos..." volia una resposta sobre els rovellons...

    ResponElimina
  24. Una veritable pena si Sabaté torna a ser alcalde de Tortosa. Creiem que existeixen motius més que suficients i contrastats per necessitar un canvi a la nostra ciutat. Potser altres caps socialistes serien més tolerants no? (.... Ismael Roldal??).
    Bé de totes formes si es canvia el partit majoritari del govern millor que millor.

    ResponElimina
  25. Sr. mc calan,
    ara no l'hai pescat.
    Què potser vol que li cuine rovellons per a la candelera???
    Ho sento però normalment no els congelo!
    Salut

    ResponElimina
  26. Doncs jo no sóc del partit socialista però trobo bé que Sabater es torne a presentar. Trobo que ha fet una molt millor feina que els seus predecessors. Aquells que tant el critiquen o bé són de CiU o bé són del que ho critiquen tot sistemàticament. Que conste que amb això no estic dient que ho fa perfecte i que ho aprovo tot, simplement que no veig motius per a queixar-se així

    ResponElimina
  27. Sabaté ho fa tot perfecte. ÉS tolerant, comprensiu, eficaç, sap treballar en equip, sempre busca el consensos, és generós, és llest i guapo. Ha portat la ciutat a un clima d'entesa com no hi havia des de l'expulsió dels moros. I és que els moros ja han tornat.

    ResponElimina
  28. Jo diria més: Sabaté és constant, té un gran equip al seu voltant, té 7 masters en gestió i direcció, ÉS DÉU!!!
    La pena és .... que de ilusión tambien se vive i ..... quan despertes veus que tot ha estat un sommi, res més que un sommi. A Tortosa tot segueix igual...QUE DIC... pitjor, molt pitjor que en la època dels moros (que per cert com diu l'anònim ja han tornat).
    Bé, senyors, dos pedres i a aguantar que el poble és sabi i sap el que vota .... encara que després els seus dirigents no ho respecten.

    ResponElimina
  29. Jo no em crec que Sabaté repeteixi candidatura...Aixó es un "bluf" donat a la premsa, per marejar la perdiu, fins que arrivin les eleccions...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta