30 de novembre del 2006

Tots els regidors socialistes de Tortosa són ja tinents d'alcalde, excepte Consol Cordero

Encara que el web municipal encara ens diu, avui al matí, que la regidora Amparo Moreno és la sisena tinent d'alcalde i la responsable de Societat de la Informació, Participació Ciutadana, Estudis Universitaris i Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC), la realitat és que ahir mateix l'alcalde va cessar-la de totes les seues funcions i va reestructurar el cartipàs municipal. Després dels últims canvis, tots els regidors del PSC són tinents d'alcalde, ja que Rafel Lluís ha assumit la sisena tinença d'alcaldia i també ha passat a ser membre de la junta de govern local. He dit tots? No, l'excepció socialista és la regidora Consol Cordero, tot i que porta àrees tan importants com Governació i Personal, amb totes les seues ramificacions. Cordero -que és la portaveu municipal del PSC- i la regidora Jana Muñoz (ICV) són les úniques membres del govern que no són tinents d'alcalde. Per tant, la proporció homes-dones ha tornat a quedar descompensada: sis homes tinents d'alcalde i una única dona tinent d'alcalde (Dolors López, que en realitat és la setena tinent d'alcalde).

7 comentaris:

  1. Això mos tindria de fer pensar una miqueta
    Jo no em crec que les dones no estiguen capacitades per a ocupar els llocs dels homens, sinó tot lo contrari.
    lo que passa, és que ells porten de sempre al poder i els hi costa soltar la mamella.
    Temps al temps!
    a la llarga ja s'ho trobaran!

    ResponElimina
  2. És que Consol no deu ser de la "corda" de Juanito.

    ResponElimina
  3. Consol no pot ser de la corda de Juanito perquè Juanito no té corda. (Es diu que no té corda a la persona intransigent, geniuda i amb poc sentit de l'humor)

    ResponElimina
  4. Comedianta: Una mamella sempre ha sigut una "mamella"...

    ResponElimina
  5. Consol té personalitat pròpia. Aquest fet molesta a Sabaté. Un tipo com Sabaté necessita inútils i lacayos al seu costat. Consol és d'una altre pal i Sabaté no la te dominadeta.

    ResponElimina
  6. Que encara no hu sabeu que Consol Cordero ha estat a punt pero a punt de plegar de regidora ?
    Per cert... aprofito ja que hi som per a pronosticar: Sabate no repetira com a cap de llista i sera substituit per I.R.

    ResponElimina
  7. Si no hi es a gust, perquè no ho fa? Li dolen les peles que cobra i que deixarà de cobrar?

    Això de tornar a cobrar la mensualitat de la Generalitat en lloc del souas de regidora amb dedicació exclusiva, deu tenir molt que vore. O no?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta