5 de desembre del 2006

Lluís Salvadó torna al Palau Abària

La mateixa nit en què Josep-Lluís Carod-Rovira va fer públic que ERC havia decidit reeditar el tripartit, aquest bloc ja va avançar que els republicans tornarien a reclamar la Delegació del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. De fet, dos dies abans, un càrrec públic del partit ja va comentar-me que ERC volia que Lluís Salvadó tornés a ocupar el despatx del Palau Abària. Amb tot, sabien que potser els costaria convèncer el rapitenc, que es trobava "molt a gust" treballant al sector privat. Dic tot això perquè ahir ERC va revelar, a través d'un comunicat, que Salvadó tornaria a ser el delegat de la Generalitat a l'Ebre. La notícia ja van reproduir-la, ahir al vespre, l'Agència Catalana de Notícies, l'Ebredigital i algunes ràdios, i avui ja podeu llegir-la als diaris, hores abans que el nomenament siga oficial per part del govern. Al comunicat, ERC afirma que allò que ha precipitat l'anunci han estat "les intoxicacions aparegudes en un mitjà de comunicació regional". Si és així, suposo que tots els periodistes hem intoxicat amb les nostres informacions prèvies a l'anunci oficial per part d'ERC. No estic gens d'acord amb el substantiu que ha utilitzat la regional d'ERC per referir-se al treball dels periodistes, per molt que no els agradi el que haja sortit publicat. Aquestes situacions només es resolen amb més transparència informativa, i no atacant els mitjans o els professionals de la informació quan la notícia no surt com t'agradaria.

Per saber més:
-El republicà Lluís Salvadó repetirà com a delegat del govern a l'Ebre (El Punt)
-Comunicat Esquerra-Ebre, del 4 de desembre

31 comentaris:

  1. En compte de preocupar-se per la premsa haurien de preocupar-se per posar a dit un tio que ha fracassat al seu poble com a alcaldable. sembla que ERC premia als alcaldables fracassats i fracassades. O no?

    ResponElimina
  2. Van molt d'esquerrans però són pitjors que los de ciu. A per cert si voleu caldo dos tasses. Lluis Salvado treballava a una tele digital d'ERC.

    ResponElimina
  3. per desgràcia a n'aquestes terres els periodistes professionals es poden contar amb els dits d'una mà. prou manipulació informativa, periodistes manipuladors. la veu de l'ebre=psoe

    ResponElimina
  4. Al darrer anònim:
    A les Terres de l'Ebre hi ha un centenar de professionals de la comunicació, entre càmeres, tècnics, periodistes, publicistes... D'altra banda, hi ha uns 25 periodistes col·legiats, perquè en la nostra professió (que té molts de defectes, però també moltes coses bones) no és obligatori estar col·legiat per poder exercir-la. La línia editorial de la Veu de l'Ebre, com la línia editorial de la resta de mitjans, és responsabilitat dels seus propietaris o editors. Això forma part de la llibertat de premsa. Que no t'agradi com tracten la informació no vol dir que estiga manipulada.

    ResponElimina
  5. Felicitats Lluís, ànim i endavant en aquesta nova etapa al capdavant del govern del país al territori.

    ResponElimina
  6. Ja ha sortit lo pilota aviam si cau alguna cosa més

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  10. si gustau si, no hem vulgués vendre la moto, oculteu la realitat però no manipuleu. com pots utilitzar la llibertat de premsa si treballeu en diaris partidistes?això es llibertat d'informació? els "periodistes" us carregueu la societat amb les vostres falses "noticies". o tu no vas tenir un problemeta amb els de la privat o les carpes per publicar una informació que no era certa?

    ResponElimina
  11. Pensa el que vulgues... Potser el partidista ets tu...
    I sí, una vegada vaig publicar que un porter de les Carpes del Riu havia mort com a conseqüència d'un tiroteig. Les fonts de vegades fallen, i jo no vaig acabar de contrastar la informació. Això és manipular? Mai m'he alegrat tant com aquella vegada, d'haver-me equivocat en la meua feina, perquè el noi es va recuperar i ara porta una vida normal. En aquell moment, els propietaris de les Carpes es van posar en contacte amb mi i vaig fer una altra informació rectificant la notícia anterior. Mai tinc problemes a l'hora de fer les rectificacons pertinents. I, en aquest cas concret, torno a repetir, molt menys...

    ResponElimina
  12. susanna,
    estic com sempre d'acord en tu.
    Però me penso que estos anònim que protesten tan i que estàn tan encesos no són d'un altre partit que no sigue del mateix que el Sr. Lluís salvadó. I es que l'enveja és molt dolenta.

    ResponElimina
  13. Gustau, potser és hora de replantejar-se lo de l'anonimat.
    sinó estos trols te poden destrossar el bloc.
    Salutacions cordials

    ResponElimina
  14. si gustau si, si aquests "periodistes" us dediqueseu a informar i no a especular estarieu més ben valorats, però com l'especulació us fa guanyar més diners que l'informació es a n'això que us dediqueu. ah i no sóc d'ERC ni de cap altre partit polític, simplement m'emprenya veure com la gent manipula, distorciona i especula per guanyar-se un sou perqué no ho poden fent simplement informant dels fets. prou mentires "periodistes"

    ResponElimina
  15. Jordi aplicat més, en cap moment he fet anònims i si realment estàs preparat ho descobriràs avui dia informàticament tens molts camins.

    Totalment d’acord en Susana.

    ResponElimina
  16. Anònim,
    he dit jo alguna mentida?
    Com molts altres companys, vaig dir que Salvadó seria el delegat, i finalment ha estat així. Això és un fet. I ho vaig dir a través de La Marfanta, que és un bloc que faig de forma totalment voluntària, sense cobrar res. Si no t'agrada el bloc, ningú t'obliga a llegir-lo. Fes-te un bloc a la teua mida, tu que saps tant de periodisme. Jo segur que et llegiré...

    ResponElimina
  17. No entenc d'on surt tanta acritud de vegades. Errar humanum est. No crec que s'hagin ficat amb tú Gustau. Crec que tothom et valora. Però tinc clar una cosa. Les notícies sempre s'han de contrastar. I sovint es publiquen notícies ( i no em referixo al blog que en definitiva no és pròpiament un mitjà periodístic) que es refereixen a persones a les quals ni se'ls ha preguntat. Això és periodisme? Siguis col.legiat o no, em sembla rotundament que no.

    ResponElimina
  18. Tienes toda la razón Comedianta. Estoy convencido que muchos de los que critican a Luís Salvadó son gente de su propio partido.

    ResponElimina
  19. comedianta, i l'estupidesa també, també és dolenta sobretot i té temps i un ordinador.
    Tinguis dignitat i dedicat a una altra cosa.
    Fots llàstima,

    ResponElimina
  20. El proper comentari anònim que insulti la Comedianta serà eliminat immediatament, sense cap més explicació.

    ResponElimina
  21. El pitjor de tot es que aquells que utilitzem l'anonim de bona fe acabarem pagan els plats trecats d'algun que altre irresponsable.
    rlv

    ResponElimina
  22. Susanna, Susanna què poc coneixes el personal. Pregunta per la Ràpita que fa 37 anys que el coneixem i no sigues tant ilusa.O et penses que a un li donen la Delegació de govern per se molt serio i treballador. Que poc saps dels partits polítics

    ResponElimina
  23. Gustau no vos deixesseu acoquinar per tots els politiquillos estos que en quan no poseu el que ells volen ja vos estan criticant i amençant.Tot i que no tinc cap simpatia per la Veu de l'Ebre em sembla ridícula i prepotent com els seus dirigents, la nota de premsa d'ERC.

    ResponElimina
  24. El que esta intoxicat es el carrer Montcada per això ell per no intoxicar-se va en l'auto oficial hasta quan pixa.
    Ai, Ai ja diuen que qui no en ve de rassa o en fa poc o en fa massa.

    ResponElimina
  25. Ai, ai. Pobre anònim anterior que no té cotxe oficial... Txintxa, ràbia.

    ResponElimina
  26. Ja m'agradaria a mi ser un fracassat com el Sr Salvadó, als 25 anys alcalde de La Ràpita, als 34 anys el Delegat més jove de Catalunya, i ara ho tornarà a ser. Té el suport unànim de l'executiva regional d'ERC, i es veritat, no té el suport d'una part majòritaria d'ERC Tortosa, i que? quan aquesta secció local el que tindria que fer és treballar més, l'únic que sap fer és escriure a blogs.
    Per cert, a les últimes eleccions ERC a tret a La Ràpita, un 23% dels vots, això és en part mèrit de Lluís Salvadó

    ResponElimina
  27. A mí tant se me'n fot Tortosa i la vostra batalla interna en contra dels tortosins. Tu saps bé com va ser alcalde a la Ràpita.No facis demagògia en els resultats de la Ràpita i preguntat perquè les autonòmiques i les municipals, tenen resultats molt diferents quan va ell de cap de llista.Ho reconeixeu hasta vatros mateixos sino per què canvieu de cap de llista?

    ResponElimina
  28. Salvadó no és sant de la meva devoció, el puc criticar, però no insultar. Aprofitar els bogs aliens per insultar als altres de forma anònima no m'apareix el més correcte. Opinar, sí. Insultar, no.
    Gustau no defalleigis i ànims!

    ResponElimina
  29. Sr. moderador tanqui els comentaris una temporada i fará un favor al territori. S'està donant una imatge de pena.

    ResponElimina
  30. I perquè ho hauria de fer? Qui no els vulgui llegir, que no hi entri.
    Algun motiu el portarà a entrar, dic jo.

    ResponElimina
  31. el favor al territori fóra que algunes patums d'ERC se nanessen a casa i no fessen el ridicul d'amposta, no fan cap a favor a la politica.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta