4 de gener del 2007

CiU presenta una moció per anul·lar les contribucions especials de Campredó

El portaveu municipal de CiU, Ferran Bel, va presentar ahir al migdia una moció per deixar sense efecte les contribucions especials que l'Ajuntament de Tortosa ha aplicat als veïns afectats per unes obres a la pedania de Campredó. Si l'alcalde, Joan Sabaté, accepta incloure la moció en l'ordre del dia del pròxim ple ordinari, la iniciativa per anul·lar l'aplicació de les contribucions especials es debatrà en el ple de dilluns que ve. Fins ara, el consistori obliga un grup de deu veïns a pagar el 50% de les obres d'urbanització del tram d'un carrer que l'Ajuntament va deixar inacabat. En aquesta línia, cinc dels sis veïns afectats negativament han de pagar més de 2.300 euros pels cinc metres lineals de façana que els magatzems de les seues cases tenen al carrer. Els veïns consideren que estan discriminats en relació amb els propietaris del mateix carrer que l'any 2003 no van haver de pagar res. La portaveu veïnal, Cinta March, ja va avançar fa uns dies que intentarien que el ple de l'Ajuntament tornés a debatre la qüestió, per deixar sense efecte l'aplicació de les contribucions especials, ja que els veïns havien ampliat els suports polítics. Mentre que fa un any només ERC i CiU els donaven suport, March va afirmar que després de rebre una carta del síndic de greuges també tenen el suport d'IPE, d'ICV i del regidor socialista Rafel Lluís, que és el delegat de l'alcalde a Campredó.

El Punt (4-Gener-2007)

Per saber més:
-Contribucions especials (al bloc de Ferran Bel)

4 comentaris:

  1. Que potser hem de visitar aviat les urnes?

    A CiU se li veu el llautó.

    ResponElimina
  2. lo que tienen que hacer todos juntos es pasear por toda tortosa y con cuidado de no meter la pata en uno de los barrancos que hay en todas ellas y de poneros a arreglar todas y dejaros de cuentos que cuando mandaban los de ciu peor que peor

    ResponElimina
  3. Menos mal que algú es preocupa per la gent de Campredó

    ResponElimina
  4. És un abús a la gent del pobles. Que comencen cobrant als que més tenen i no als pobles del municipi que tenen mancances importants.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta