6 de febrer del 2007

El geriàtric, en zona «inundable»

Ferran Bel va afirmar ahir que CiU tampoc tenia constància oficial de la paralització de les obres de la residència geriàtrica que el grup L'Onada està construint al raval de Sant Llàtzer. «Suposo que el regidor d'Urbanisme ens dirà alguna cosa a la comissió informativa», va manifestar Bel, que va recordar que CiU ja va advertir de la inundabilitat dels terrenys durant l'aprovació del projecte. «De totes maneres, vam votar-hi a favor, encara que no enteníem la política erràtica de l'Ajuntament», va dir. Així, Bel va remarcar que l'equip de govern ja havia rebutjat abans la proposta d'un grup d'inversors locals sobre la construcció d'una altra residència geriàtrica, «perquè l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) deia que els terrenys eren inundables». Finalment, Bel va posar el cas de la residència de Sant Llàtzer com a mostra de la «falta de model» i la política d'improvisacions de Joan Sabaté.

El Punt (6-Febrer-2006)

16 comentaris:

  1. Ara que l'han cagat!!! estos de ciu tampoc se volen torcar lo cul!!

    ResponElimina
  2. Doncs sí. Aquí l'han cagat tots. De fet em vaig quedar pasmat quan vaig sentir el projecte. Jo també vull que em venguen uns terrenys per 72.000 euros i em deixin construir en un barranc. Visca els negocis!!!!

    ResponElimina
  3. Perqué es va rebutjar la primera proposta d'un grup inverssor local i es dona autorització al mateix emplaçament al grup "Residencia Geriàtrica l'Onada S.L." ??? Qui ens podría contestar aquesta pregunta..???

    ResponElimina
  4. Suposo que la pregunta la podrien contestar, entre altres, los gestors de la empresa privada Onada, no? Algú sap qui són?
    Vinga, Gustau, periodisme d'investigació, ja!

    ResponElimina
  5. Segur que tu ho saps millor que ningú, eh, Núria? ;-)
    Que consti que vaig trucar a l'empresa L'Onada dilluns o dimarts de la setmana passada, i encara estic esperant que em contestin... Per la seua banda, Medi Ambient (l'ACA) m'ha contestat aquesta mateixa tarda.

    ResponElimina
  6. ...I no et contestarán...

    ResponElimina
  7. Aqui hi ha mes marro del que sembla!!!

    ResponElimina
  8. Com poden ara els de CiU criticar el projecte quan, segons diu l'article, ells van votar-hi a favor. Això es oposició efectiva ? Què s'ho facin mirar.

    ResponElimina
  9. Quins "lobbies" supracomarcals tenim avui per avui....??? Pregunto ehhhhhhhhh???

    ResponElimina
  10. Pos sí, ho sé. Però dixaré que periodistes tan ben qualificats com tú, Gustau, ho endinen... Encara que crec que tú també ho saps!
    Te dixo els honors per a tu.

    ResponElimina
  11. Watergate....

    ResponElimina
  12. Suposo que el nostre moderador encara deu estar esperant resposta del promotor...Oi ?

    ResponElimina
  13. De vegades l'estratègia de partit també inclou el votar favorablement actuacions que se sap que no prosperarán, deixant "el cul al aire" al adversari...Ho has pensat..??

    ResponElimina
  14. Suposo que si el moderador d'aquest blog, tingués cap resposta ho diría...De moment, el silenci més absolut s'ha apoderat d'aquest cas envoltat d'una aúrea "d'obra social", que no correspon als fins lucratius que es persegueixen...

    ResponElimina
  15. El exemple de Berlusconi ha cuatllat a les nostres terres...I aixó fa callar moltes coses veritat..?

    ResponElimina
  16. Aquest Dissabte i Diumenge hi han jornades de portes obertes al "Golden Beach"; una residència de luxe de 138 places per avis situada als antics terrenys de "La Cross" a La Rápita.Podreu gaudir de les seves instal.lacions. Pregunteu preus...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta