22 de febrer del 2007

Malestar a la premsa per la nova política comunicativa de Salvadó

Al col·lectiu de periodistes de les Terres de l'Ebre hi ha avui un cert malestar per la nova política comunicativa del delegat de la Generalitat, Lluís Salvadó. Concretament, pel que va passar ahir, quan el gabinet de premsa de la Delegació va convocar uns quants periodistes perquè Salvadó volia fer-los unes declaracions exclusives, en què garantia el futur del campus de la URV i negava que el polígon de Camposines puga convertir-se en el futur cementiri nuclear. Menys en un cas, els periodistes van ser convocats a hores diferents, i alguns no sabien que Salvadó també havia de fer les declaracions als altres. El delegat podria haver convocat una roda de premsa i haver-se estalviat tots els problemes posteriors. De fet, el delegat ja hauria d'haver fet aquestes mateixes declaracions fa més d'una setmana. Però el dubte que tenim ara és que potser allò que volia estalviar-se la Delegació era les preguntes d'alguns periodistes incòmodes...

15 comentaris:

  1. Molt malament això!
    Qui l'assessorat?
    Això sembla contrari a la transparència i l'ús comú de les relacions en los mitjans. A més d'una absurda pèrdua de temps que li paguem los ciutadans.
    No es pot entendre de per cap lloc.
    Que ja li ha agafat la "sillonitis"?

    ResponElimina
  2. Es que no deu voler que l'incomoden per alguna qüestió en particular...N'estic convençut!

    ResponElimina
  3. esquerrades...

    ResponElimina
  4. realment... això sembla una dictadura. Dic el que vull i a qui vull i evito que em preguntin allò que no vull.

    ResponElimina
  5. tenin rao tots els cometaris, això no esta bé.

    ResponElimina
  6. esta gent d'erc...
    sort que porten això de ser "d'esquerres" al nom, perquè si mos guiéssem per la seua política diria que en moltes coses no estan tan lluny d'altres.

    Ser d'esquerres no és una cosa simbòlica, posar tal o qual bandereta, dir que s'és tal o qual cosa, sinó sobretot una qüestió d'actitud i de coherència. És evident que polítics que promouen la manipulació informativa no són d'esquerres, si els dirigents de partits "d'esquerres" treballen així, potser és que els partits estos no són d'esquerres.

    ResponElimina
  7. És increïble que tot un delegat del Govern, que se suposa és una figura institucional d'alt nivell, faci discriminacions entre els mitjans de comunicació. Hauria de pensar que tota la ciutadania té dret a estar informada a través del mitjà que vulgui, no del que esculli el delegat. Així no anem bé

    ResponElimina
  8. El delegat és un prepotent. sempre altiu i aspre. No entenc com el poden nomenar delegat del govern.

    ResponElimina
  9. Jo diria que es un manso cordero.

    ResponElimina
  10. Quins comentaris?de quin periodistes?quines preguntes?

    ResponElimina
  11. no es tracta si son d'esquerres o no, se tracta de que són uns patates integrals. i després diuen que si es un bon gestor, de què?

    ResponElimina
  12. No penso que sigui perpotència, Jo diria que timidesa de que algú traspassi la linia institucional i vagi escorcollant mes enllá del càrreg que representa...

    ResponElimina
  13. Gustau i periodistes en general:
    Només és lícit que us facin arribar la informació a tots alhora tancats a la mateixa sala? No us sembla bé que el delegat us concedeixi entrevistes individualitzades? Suposo que si us concedeixen entrevistes podeu preguntar el que vulgueu no? Llavors de què us queixeu? Té l'obligació d'informar a tots els mitjans que concedirà entrevistes personalitzades? I si voleu una resposta a un tema, no podeu preguntar-li? No entenc quina és la queixa. Potser és que no sóc periodista.

    ResponElimina
  14. No es lo mismo un lobo que una manada...

    ResponElimina
  15. Y cuando un "político" no está preparado para recibir a la "manada";tiene muy poco de "politico o que se prepare antes para ello...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta