2 de juny del 2007

Bel es reuneix amb Sabaté i descarta un govern entre CiU i el PSC a Tortosa

L'alcaldable de CiU a Tortosa, Ferran Bel, i el candidat del PSC a la reelecció, Joan Sabaté, van reunir-se ahir al matí en una trobada «molt cordial i correcta», la primera després de les eleccions municipals de diumenge. Bel va explicar que havien analitzat conjuntament el resultat de les eleccions, i que durant la reunió va exposar-li com hauria de ser el futur govern de Tortosa. «La gent ha demanat un canvi important, que hauria de liderar la nostra força política amb algun complement més; i ara seria molt difícil d'entendre un govern de CiU amb el PSC», va manifestar Bel. Amb aquestes paraules, el candidat tancava la porta a un possible pacte sociovergent a Tortosa, i també deixava clar que la seua intenció és consolidar una majoria més àmplia amb un altre partit, ja que CiU va quedar a 61 vots de l'onzè regidor, que li hauria donat la majoria absoluta. Així, tot i que Bel va declinar parlar de l'estat de les negociacions amb ERC, tot indica que el nou govern municipal estarà format pels 10 regidors de CiU i els dos regidors republicans. Amb tot, la incògnita és saber si Bel també incorporarà Jaume Forcadell (ICV), que aquesta setmana ha assenyalat obertament la seua predisposició a participar en el nou govern. «Hem de tornar a parlar, però he agraït l'oferiment i les paraules de Forcadell», va valorar Bel, en relació amb les declaracions en què el candidat d'ICV destacava la bona sintonia personal i programàtica amb l'alcaldable de CiU. Bel va concloure que no dissenyarà el nou cartipàs municipal fins que no tinga tancat l'acord, l'organització i el programa de govern.

El Punt (2-Juny-2007)

26 comentaris:

  1. Recordem , que quan el govern de Sabaté va quedar minvat i "tocat" l'ultim període del seu mandat. No es va vulguer interposar-li una moció de censura, que segur que hagués prosperat...Les campanes; ja tocaven pel canvi; i Sabaté ho sabía encara que de cara a la galería ho negués...La fugida endevant ha estat la seva especialitat..Ara els que vinguin al darrera que arreen veritat? Moltes partides pressupuestàries, ja estan esgotades,i d'altres compromisos del anterior govern que obligarán a fer equilibris al nou govern entrant...Ara que ens haurem de vendre per pagar?

    ResponElimina
  2. I com es que tot aixo no ho ha explicat a la campanya Bel?.
    ....sobre tor lo dels diners.

    ResponElimina
  3. Perque encara hi ha gent educada i gens revanxista...

    ResponElimina
  4. Ahir es va inaugurar la presó de Can Brianç. El cost total puja once mil.lions d'euros. Tenin en compte que allí hi han mes de trescentes càmeres i totes les mesures de seguretat amb la última tecnología...Quan ha costat el nostre Pavelló "Firal" ?

    ResponElimina
  5. Anim noi!

    ResponElimina
  6. mccalan, can brians (amb s, no ç) ha costat cent milions (100.000.000)d'euros...

    ResponElimina
  7. Independenment de la ortografia; puc assegurar que per Catalunya radio van dir 11 mil.lion ..Podria tractar-se d'un error?

    ResponElimina
  8. Algú ha donat a entendre per aquí, que Bel no es mal educat ni revenjis-ta, i que per això no es va queixar durant la campanya de la situació econòmica de l'ajuntament ..no seré jo qui dirà el contrari, però no veig per enlloc que una cosa sigue incompatible en l'altra; perque ja he sentir veus que disculpen a Bel, avans de començar: "ell es molt bona persona (literal) ....pero si l'ajuntament deu t'ans de diners...
    " curar-se en salut "

    ResponElimina
  9. Pos en part, el pacte Bel-Sabaté seria bó, ja que ara tots los fantasmes i velles glories sortiran a buscar cadires.
    I sense Ajuntament, Consell, ni Diputació, on aniràn ?
    Igual demanen alguna Delegació !!!

    ResponElimina
  10. Si en permet el poble Tortosi sense descarta a ningu.crec que bel te un problema bastan Gran.
    Perque alguns es preguntarant .pos el deute que te l'Ajuntament es inmesurable per la cantidad de ciutadans empadronats.
    El projecte que ha presentat al poble es imposible de tirar-lo endavat sempre i quant se torne a endeuta la qual cosa vol dir possar merda damunt de la mateixa.

    Sr. TORTOSA TE EL QUE ES MEREIX DESDE L'EPOCA DE BEGUER QUE MEN RECORDO QUANT ANAVA PEL CARRER CERVANTES DAVANT DE LA PANCARTA EN CONTRA DE RENFE ,DESPRES DE A VER FIRMAT A MADRID QUE S'HAN PORTANSE L'ESTACIO DE TORTOSA, I L'ALDEA FOS L'ESTACIO DE LLAR RECORREGUT.

    DESDE ALLA VONS ELS TORTOSIN I OS RECORDO EL BANC D'ESPAÑA UN ALTRA BEGUEREDA, EM ANAT DE CUL AVORE QUI ES EL MILLOR POSTO PER QUE TORTOSA FUNCIONI.I ARA MEN DONO CONTE QUE , TORNEM A L'EPOCA PRETONIANA
    CiU I ERC ....DEU MEU PERDONA ALS INOCENTS
    PERQUE EN ELLS ESTARA LA GLORIA.

    ResponElimina
  11. No, per favor (variant tortosina del si us plau), CiU + ERC no! ERC son uns "trileros", és lo que han estat demostrant, des d'el Govern de la Generalitat, passant per ajuntaments importants i hasta (Tambe vaviant tortosina de fins, així es com van ensenyar-me a parlar muns iaios) los més humils. Sempre han intentat aprofitar-se de les circumstàncies per mantenir o adquirir quota de poder. Un cop assolida, la seua manera de governar es: "A vore que podem dir a la premsa que hem fet avui?" (paraules textuals de regidor d'ajuntament important). Només pensen en ells, han intentat sangrar a CiU i hasta minjar-se´ls. Considereu com han actuat al Govern de la Generalitat (CiU, recorda!), com estan actuant ara a l'Ajuntament de BCN, a Lleida, (no sé si val la pena que continue, llegiu llegiu i aprendre-ho). Han retrocedit significativament a Catalunya i per algo (variant de quelcom) sera. La gent mos dixem prendre lo pel hasta cert punt, però lo temps mos ensenya.
    Ara Tortosa ha votat, alguns estan d'acord i altres no, normal.
    Sr. Bel, vosté no es la nineta dels meus ulls, pero estudie be què i com emprendrà el futur pròxim de Tortosa. La ciutat li ha encomanat a vosté esta tasca. Sigue responsable.

    ResponElimina
  12. Jo el que espero es que CiU no revengui el territori!!!! que d'això ningú sen recorda!!!
    A per cert és molt curiós veure les fotos de la seu de convergència a Tortosa. A part de la pluja de cava, hi ha gent al darrera, molt significatiu. Entre altres, un suposat periodista esportiu i un exmembre de l'equip de govern anterior no convergent..., me sona d'algo...
    Mareta meua!!!

    ResponElimina
  13. Pregunta la quantitat de sól public que s'ha venut el govern de Sabaté per fer calaix ..Pregunta pregunta!!

    ResponElimina
  14. Serà calaix per a Tortosa, no?

    Perque Sabaté NO es accionista de cap constructora, com si que pasa en molts de CiU que tots coneixeu.
    (exemple: Mariano en Lubasa)

    Continuo pronostican una altra epoca de manifestacions en contra d'agresions al territori ( com sempre a passat amb CiU)

    ResponElimina
  15. 2:48 PM

    Quina sort tenir els dimonis d'ERC per tirar-los la culpa de tot, també del pecat original, i poder seguir acotar el cap sota l'ala quan passeu els vostres rosaris.

    ResponElimina
  16. Carai quin nivell estos sociates rebotats!

    Si algo deu Lubasa és als socialistes. Lubasa ha estat treballant amb dedicació exclusiva a Tortosa. Li han adjudicat 550.000.000 milions de les antigues pessetes a dit en lo tema del pavelló, per no comentar altres obres de carrers que també li han adjudicat a dit. Potser qui te accions a Lubasa és Sabaté i Martín!!!!

    Mireu, ara és l'hora de Bel. Tranquils i relaxeu-vos que d'entrada en teniu per a 4 anys. I si es demostra la seua capacitat de gestió, i no en tingueu cap dubte, en teniu per a 20 anys més.

    ResponElimina
  17. La desafectació de sol public per posarlo a la venda , ha estat en els últims anys de Sabaté una eina molt emprada per intentar eixugar el dèficit galopant d'aquell Ajuntament..Tot i així no ho han aconsseguit...Aixó es molt fàcil de fer..Lo difícil es gestionar bé els recursos.

    ResponElimina
  18. Cinto, el pavelló no es va adjudicar a dit, sinó per concurs públic.

    ResponElimina
  19. Joan, no t'equivoques, d'agressions al territori n'hi ha sempre i sempre hi ha gent que les denuncia sense complexos i de manera coherent. També és cert que hi ha gent que només s'hi manifesta en contra quan pot desgastar a algú, a vore si ara estareu contra els camps de golf i l'especulació...

    ResponElimina
  20. 550.000.000 MILIONS?
    No t'has passat, encara que siguen pessetes?

    ResponElimina
  21. Sr. Bel, estudie be què i com emprendrà el futur pròxim de Tortosa. La ciutat li ha encomanat a vosté esta tasca. Sigue responsable i coherent i sobre tot pense en la seua ciutat que voste tant estima.

    ResponElimina
  22. GUSTAU!!!!... PER FAVOR!!!. Tu tens suficient informació per a que no et calguin dir mentides.

    Els exesos d'obra del pavelló pugen la més que respectable quantitat de 3.200.000 euros (532.435.200 pessetes). Els quals han estat adjudicats A DIT, sense concurs ni subhasta pública, a la mateixa empresa que se li va adjudicar en el seu dia el pavelló firal per 6.800.000 € (llamesele LUBASA).

    O no és així amic GUSTAU?.

    ResponElimina
  23. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  24. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta