21 de desembre del 2015

Fèlix Alonso (En Comú Podem): 'El sud de Catalunya tindrà veu a les Corts'


TARRAGONA.- En Comú Podem ha estat la força guanyadora a la demarcació de Tarragona en aquestes eleccions generals. El cap de llista, Fèlix Alonso, s'ha mostrat "molt il·lusionat". "Hem guanyat. Ja ho dèiem que la remuntada seria espectacular i així ha estat. Hem assolit dues fites històriques: tenir representació a les Corts 30 anys després de l'estimat Josep Solé i Barberà; i ser la primera força a la demarcació de Tarragona amb pocs recursos. És la victòria dels somriures", ha dit Alonso.
"Anem a les Corts perquè el canvi no s’aturi, anem per ser els representants de tota la gent del Camp i les Terres de l’Ebre, ens hagin votat o no. Amb la voluntat que el Sud tingui veu pròpia clara i destacada. Una veu que reivindiqui les necessitats de la gent i el territori, sense exclusions i pensant que la nostre porta giratòria és la de tornar a casa amb els deures fets", ha expressat Fèlix Alonso durant el seu parlament.


El cap de llista d'En Comú Podem ha explicat que ara té un repte i aquest és "fer possible que l’exemple del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre travessi el Sènia i la Franja. Que la confluència sigui una realitat a l’Espanya plurinacional. Que des de baix fem créixer aquesta realitat nostre i que les esquerres tinguin el seu propi procés constituent".

"Blindarem els drets socials i conquistarem un altre dret que alguns diuen que és un impossible però que nosaltres estem segurs d’aconseguir, el referèndum. Des de jove m’han dit míster Impossible per aconseguir allò que altres ja donaven per perdut i sabeu per què? Perquè sempre tinc un somriure a la cara, el somriure de la gent que passant-ho malament s’aixeca un cop i un altre perquè no vol viure de genolls i s’enfronta amb optimisme a tot tipus d’adversitat", ha dit Fèlix Alonso. / Imatge En Comú Podem. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta