17 de juny del 2007

«A treballar i a fer-ho bé»

He volgut aprofitar les últimes paraules del discurs d'ahir de Ferran Bel, «a treballar i a fer-ho bé», per titular aquesta breu ressenya d'opinió. El nou alcalde ha basat bona part de la seua campanya, que en realitat va començar fa quatre anys, a dir que el govern de Joan Sabaté no feia res, i que allò que feia, ho feia malament. De fet, fins i tot el seu lema ha anat en aquesta línia: «Ferran Bel per Tortosa, fem-ho bé.» Bel és conscient que se'ls gira molta feina els mesos vinents, i també que l'oposició del PSC els deixarà pocs minuts de treva. En la investidura d'ahir, Bel va afirmar que el govern de Tortosa també havia d'aprendre dels errors del passat, i suposo que ho deia per les errades comeses durant els dos mandats de Sabaté, però també pels desencerts de la llarga etapa de CiU. A la primera fila del públic hi havia l'exalcalde Felipe Tallada, batlle de l'últim ajuntament franquista, així com els convergents Vicent Beguer i Mariano Curto. Si CiU va perdre fa vuit anys l'alcaldia, també va ser en part per culpa d'ells...

El Punt (17-Juny-2007)

9 comentaris:

  1. A mangar i passar de tot!

    ResponElimina
  2. Un gober que no te vida democratica, ni tans sols esperava que Fernando Bel pactes amb ERC en un marc tan dificil per la ciutat i que no tirara endavant ja que l'inverso es tirara enrera per IMPERATIU LEGAL.esta paraula no dona confiança en cap lloc del mon , Bel mira d'aqui endavant la teva ombra (ERC) te la fara quant meyns teu esperes.

    ResponElimina
  3. Vaja tio més plasta, el mateix comentari a totes les notícies. Txeic, plega home. Pel teu bé!!!

    ResponElimina
  4. ànim Bel, la confiança està depositada en tu

    ResponElimina
  5. Cinto, perte. Fins i tot CiU estaran contens.

    ResponElimina
  6. Sr. Marfanta:
    Borre a Cinto que ens fa SPAM

    ResponElimina
  7. Pos a mi m'agrada la granera.
    Qui no m'agrada gens és l'ombra de Bel, com a l'anònim de les 11:47.

    ResponElimina
  8. Bé, ara resultarà que no podrem opinar perquè alguns que han viscut del cuento durant vuit nays ara es fiquen nerviosos. Senyors, això és un bloc d'un gran professional que ha aconseguit articular un magnífic forum d'opinió ebrenca.

    Jo crec que tots podem opinar i generar debat no?. Ànims

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta