31 d’agost del 2007

ERC de Tortosa prepara un acte festiu i molt reivindicatiu per l'11 de Setembre

La secció local d'ERC a Tortosa ja fa uns dies que ens va informar que estan preparant un acte especial amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el proper 11 de setembre. Avui ja he pogut veure els primers cartells penjats per la ciutat, i també he vist que han fet, formalment, la convocatòria de premsa. He de confessar que estic una mica intrigat per veure què ens estan preparat la gent d'Esquerra per l'11 de Setembre. L'acte serà a l'avinguda de Remolins, entre el riu i l'antic escorxador. Per promocionar l'acte, ERC ha fet circular un power point molt il·lustratiu, que estableix una sèrie de paral·lelismes entre la situació als Països Catalans l'any 1707, ara que s'ha commemorat la batalla d'Almansa, i la situació de l'any 2007, amb la batalla diària per les infraestructures, els atacs a la llibertat d'expressió, les coses de la corona espanyola, la retallada de l'Estatut i l'onada espanyolista i la catalonofòbia, tant a l'Estat com a Catalunya. Davant de tota aquesta situació, ERC de Tortosa fa una crida a penjar senyeres estelades per la Diada.

8 comentaris:

  1. Perdoneu,

    però no sé si tenen molt que veure aquestes persones que surten a la foto amb el que comenteu (Forés-Monclús-elCosinet-LaDona-Rojo i l'altre), perquè de fet no sé ni si van aprovar la història catalana en el seu dia al col•legi. Aquesta gent no saben més que fer el dropo i criticar, això sí, criticar en saben molt. Però si entre ells no es poden ni veure !!
    De fet fa molts anys que es celebra l'11 de setembre a molts de llocs, i ara ells han descobert el món!! “Dotorets” ja en tenim prou!!

    No potser senyors, què busqueu? Popularitat per pujar amb un coet sideral cap a la política? La gent d'ERC sempre s'ha caracteritzat per ser gent molt preparada culturalment i penso que aquesta gent no poden assolir mai aquest nivell, si us plau, deixeu lloc a gent preparada..

    ResponElimina
  2. Escolta Tortosí: Si els xiquets volen festa grossa; deixa’ls en pau ... Jo no hi penso anar...

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Doncs jo crec que esta bé que es faci alguna cosa, ja que els anys anteriors no es va fer res o no es va donar a coneixer prou. I no parlo d'esquerra, sinó de tots els partits en general.

    ResponElimina
  5. Ami m'han dit avui al Mercat que lo que volen fer és donar-li les claus de la ciutat a Carretero i cantar-li allò de:

    "Donde estan las llaves matarile matarile ..."

    Gustau, gràcies per la foto: una imatge val més que mil paraules

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. M'he estat mirant la pàgina web d'ERC de Tortosa amb motiu d'aquest anunci. M'he quedat preocupada al veure-la per la falta de rigor que hi ha en algun del seues continguts. Per posar un exemple: a la notícia de l'enterrament del Xirinacs el cognom d'aquest surt escrit de tres maneres diferents: Xirinacs, Xirinachs i Xirinach. Que es pot esperar d'algú que no sap ni escriure correctament el nom d'allò que reclama com a emblema del seu país?

    ResponElimina
  8. A veure: ja he vist que heu intentat corregir les errades en el cognom de Xirinacs, però l'heu tornada a espifiar. Perdreu punts. Va una pista: la manera correcta d'escriure el cognom de Lluís Maria Xirinacs és Xirinacs.

    Espero que ara l'encerteu.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta