6 de setembre del 2007

Blocaires Ebrencs convida Saül Gordillo a presentar 'Nació.cat'

Avui ja us podem anunciar que el col·lectiu Blocaires Ebrencs i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya hem organitzat la presentació a Tortosa del llibre Nació.cat, a càrrec del seu autor, el periodista i blocaire Saül Gordillo. La presentació del llibre, que anirà a càrrec de Daniel Gil i d'un servidor, serà el proper 22 de setembre a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, a partir de les dotze del migdia. Per tant, apunteu-vos-ho a les vostres agendes. Tot i que esteu tots convidats, podeu descarregar-vos la invitació oficial clicant aquí. A més, si voleu ajudar-nos a fer una mica de promoció, trobareu el cartell anunciador aquí mateix.
Com recordareu, Saül Gordillo ja ens havia d'acompanyar en la primera edició de l'Ebrebloc, que vam fer al febrer, però va absentar-se per una grip. Gordillo és director de l'Agència Catalana de Notícies des del 26 de març d'enguany, i també un dels periodistes que va impulsar el portal de blocs polítics en català Poliblocs, poc abans de les eleccions municipals. El seu llibre Nació.cat, editat per Òmnium Cultural i l'Editorial Mina, és un relat periodístic sobre l'obtenció del domini.cat per a la llengua i la cultura catalana a Internet. Autor del Bloc sense fulls, que va iniciar al de juliol de 2004, Gordillo és un dels blocaires més llegits i influents de la catosfera.

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta