6 de setembre del 2007

Tortosa necessita un altre pavelló però el govern veu prioritàries altres obres

El regidor d'Esports diu que el nou recinte de Remolins té mancances que no es podran solucionar

El regidor d'Esports, Pere Panisello, va presentar ahir la nova programació d'activitats esportives que l'Ajuntament ha previst per la temporada 2007-2008. La principal novetat és l'aprofitament del nou pavelló de Remolins per al projecte Menuts, amb jocs i activitats que els xiquets de 4 a 7 anys podran compartir amb els seus pares, per iniciar-se en l'activitat física i l'esport. A més, al pavelló firal també s'hi faran entrenaments de bàsquet i altres esports, tot i que encara s'han de fer algunes obres per acabar de condicionar-lo. De fet, el regidor va dir que algunes mancances no podran solucionar-se, i que Tortosa necessitaria un tercer pavelló.

«Farà falta un altre pavelló en una altra zona de la ciutat, però ara mateix hi ha altres instal·lacions que són més prioritàries per al govern municipal», va assenyalar ahir el regidor d'Esports, Pere Panisello. En aquesta línia, va dir que intentaran traure el màxim rendiment del nou pavelló de Remolins, però va advertir que la inversió en equipaments esportius no resoldrà totes les mancances que té la nova infraestructura, que ha costat més de 10 milions d'euros. Així, Panisello va detallar que només una de les quatre pistes del nou pavelló té el paviment de cautxú, i que les altres encara són de ciment. A més, només hi ha dues separacions entre les pistes, que no estan ben insonoritzades, i les grades actuals tenen una capacitat mínima, per a uns 140 espectadors. «En la situació actual, no podríem organitzar un partit de bàsquet o d'handbol amb dos equips importants, però tampoc una exhibició de balls de saló, ja que són activitats que arrosseguen molt de públic», va lamentar. «A més, no podem penjar les cistelles del bàsquet del sostre, perquè l'estructura no ens ho permetria», va precisar. D'altra banda, el regidor va remarcar que l'estructura de vidre del pavelló firal també desaconsella la pràctica habitual d'esports de pilota. «De moment, hi haurà entrenaments de bàsquet i també estem mirant si després de les obres el paviment serà apte per al rodament de patins, ja que voldríem traslladar-hi el Club Patí Dertusa», va dir.
Amb tot, Panisello va insistir que la voluntat de l'àrea d'Esports és utilitzar el pavelló firal al màxim, per descongestionar les instal·lacions de l'estadi municipal, al barri de Ferreries. De fet, el regidor d'Esports també va comentar que serà «complicat» compaginar l'activitat firal amb la pràctica esportiva, i més si són competicions regulars de caps de setmana. D'altra banda, Panisello va avançar que es preveuen altres obres de manteniment al pavelló de Ferreries, que en cap moment afectaran l'estructura actual ni serviran per aconseguir més pistes. Així, les millores afectaran bàsicament el sostre, la teulada i els vestidors.
El regidor d'Esports també va recordar que el govern de Tortosa ha adjudicat la redacció d'un nou mapa d'instal·lacions esportives municipals, que servirà a l'Ajuntament per poder demanar noves subvencions a les administracions superiors. Segons Panisello, el nou mapa estarà redactat en quatre o cinc mesos, i inclourà la previsió de les noves instal·lacions, com la pista d'atletisme que s'ha de construir a Jesús o la nova piscina coberta de l'estadi. Panisello va recordar que estaran incloses al pla d'acció municipal (PAM).

El Punt (6-Setembre-2007)

16 comentaris:

  1. PAM. onomatopeia de "petardo", i molts cops surten fallats.

    ResponElimina
  2. PAM, onomatopeia de "petardo", i molts cops surten fallats.

    ResponElimina
  3. no henry de fallats res, reparxeos es el rei d'aquests, i un nou lo que sugui...(el que menys importa es el sigui) just a l'altre part del riu a l'alçada del Pavelló Firal més o menys.

    ResponElimina
  4. Per que encara no he sentit al regidor de Promoció Econòmica pronunciar-se sobre el Pavelló Firal? Crec que després d'acabar l'edifici el que toca es fer un pla d'usos, no tan sols per a Tortosa, sinó també per a les Terres de l'Ebre, i mirar de treure-li rendibilitat a un edifici com aquest. Per cert també m'han dit que la coberta verda de l'edifici ja no es verda sinó marró, perquè ningú ha regat les plantes.

    ResponElimina
  5. Es alarmant que el regidor d'esports no sapiga que les cistelles de basket ja no es penjen del sostre per raons de seguretat dels jugadors.

    ResponElimina
  6. que no poden possar cautxú a les altres pistes? que no poden montar unes grades plegables o desmuntables? que les pistes no están insonritzades? que n'ha vist algún de pavelló de dos o mes pistes que les tingui insonoritzades el Sr. regidor? Son increibles les excuses que s'inventen els gobernants d'avui dia!!!!!

    ResponElimina
  7. pel que fa a la protecció de l'estructura de vidre, que no n'ha sentit parlar el regidor d'unes cosestes que se'n diuen xarxes?

    ResponElimina
  8. Sr. Panisello, com queda molt clar que no saben el que porten entre mans. Jo li recomano que es pegue una mirada al programa del PSC, sino en te una copia li fare arribar gustosament, i encara que no sigui populista, com que ja han guanyat les eleccions apliquin el nostre programa que natros si que tenim les coses clares.

    ResponElimina
  9. Vols dir que no van guanyar les eleccions per aplicar el seu de programa? i l'oposicio per a controlar que s'aplique?.

    ResponElimina
  10. però aquesta gent tan preparada no tenia un estudi de lo que volien fer amb el tema de les instal·lacions esportives?... ara encara n'hem d'encarregar un, desprès ens diran que no hi han diners per a fer més que quatre "apaños", i dia que passa any empeny, i tortosa amb instal·lacions penoses. A vore si tot això no era més que fum i de tanta fum no trobem el camí.

    ResponElimina
  11. Aquesta ciutat fa pena, ja que sembla un vaixell fantasma sense rumb, sense patró, sense tripulació. Una ciutat fantasma que viu de les velles glòries.

    ResponElimina
  12. Amic Ximo, el problema es que no tenen programa com molt bé s'esta demostrant dia a dia.

    ResponElimina
  13. El proper dia 24 es compliran els 100 dies del glorios govern de Bel, el PCB (govern populista del Crack Bel), i el més calent a l'aiguera.

    A banda de Bel tu saps alguna cosa d'alguna regiduria? no hi ha govern. I dels de ERC ja "ni hablamos".

    Els tortosins democraticament vam elegir, altra cosa es si vam elegir bé.

    ResponElimina
  14. Kanito penso com tu... lamentablement.

    Pos menuda cosa no? gastar-se sobre els 8-10 kilos en total per a la caixa, places i de tot i que després no se pugue aprofitar més que per a Patinatge, Ball de Saló, Judo, Twirling, sopars de tercera edat, i concurs de remergometre, perquè els altres esports de la ciutat d'indoor (basquet, handbol i futbol sala) no podran mai llavors participar no?

    pos si que tenen clientela estos primers esports que passen per davant dels altres, potser és una nova programació o impuls als esports més mnoritaris de la ciutat.

    és igual que mentre se poden gastar milions i milions en gespa artificial... mentre encara hi ha a la viga central del pavelló el número 1975, i espero que no sigue la última remodelació, ... està ple de parets pudrides, pols al parquet (qualsevol dia un que rellisque se matarà), apart de tot rallat i sense control d'accés, amés que no és reglamentari del tot... però bé... potser això no és PRIORITARI l'esport-activitat física i benestar de la gent :( ja que hi ha d'altres ciutats que estan basades en potenciar-ho (i no m'estic referint a Amposta)...

    esque m'entren ganes de plorar... de la poca conscienciació o es que no hi ha un pu*to duro per a RES?

    ResponElimina
  15. fenix mind el que si que ja son diners per als sous dels nous regidors del govern, per al super gerent (que es la monda)i per al del sr. bel, però ja se sap les prioritats són les proritats, i a l'estadi municipal una "enblanquinada" i a vivir que son dos dies.

    ResponElimina
  16. i per cert l'auditoria que habien de fer sr. bel i cia on es?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta