28 d’octubre del 2007

Montilla parla a Móra del caos ferroviari de Barcelona

Finalment, el president José Montilla sí va atendre els mitjans de comunicació durant la seua visita a la Ribera d'Ebre. D'entrada, cal dir que és el millor que podia fer, tot i que el 26 d'octubre a les dues del migdia el servei de premsa de l'Ajuntament de Móra d'Ebre encara enviava el següent missatge: Des de l'àrea de protocol de la Generalitat de Catalunya s'ha informat a l'Ajuntament de Móra d'Ebre que el President Montilla finalment no atendrà els mitjans de comunicació en la seva visita a Móra d'Ebre el proper dissabte 27 d'octubre. D'altra banda, sí es permetrà gravar imatges i fer fotografies durant aquesta visita. Ahir, el Telenotícies Migdia ja va emetre les declaracions del President a Móra d'Ebre, acompanyat pel delegat Lluís Salvadó, l'alcalde morenc, Joan Josep Duran, i el responsable d'Acció Territorial, Antoni Sabaté. Segons l'informatiu de TV3, Montilla només va dir que el més important per al govern de la Generalitat és el restabliment del servei de Rodalies, i que el tren d'alta velocitat puga arribar a Barcelona el 21 de desembre ha passat a un segon ordre de prioritats. Algun lector del bloc ha lamentat que els "sacrificats periodistes" del territori no li haguessin preguntat res sobre Terres de l'Ebre. Pel que dedueixo, aquest lector anònim devia ser algun dels polítics que acompanyaven Montilla en la seua gira riberenca. Certament, els periodistes s'ho haurien de fer mirar, si van desaprofitar l'oportunitat de tenir al president de la Generalitat al territori, i no van preguntar-li res que no fos els trens d'alta velocitat i la Renfe. Com si a Terres de l'Ebre no tinguéssim problemes amb els trens i les infraestructures...

Foto: Ribera On Line
Per saber més:
-Un dinar amb el President (Bloc de Pere Muñoz)

5 comentaris:

  1. Soc l'anonim de les 11.34 del l'anterior post referit a Montilla i als periodistes.

    El que ha passat aquest cap de setmana confirma el que havia dit de " l'efecte Lobato " o sigui, falta de criteri sumat a ganes de vendre paper. Al final el que pareix que han fet els periodistes es retroalimentar una noticia i deixar de banda altres preguntes que podrien ser interessants per a la gent de les TE

    au........

    ResponElimina
  2. Em sembla bé que es parlés dels trens a Móra d'Ebre, i més concretament de l'alta velocitat, però considero molt llastimós que els periodistes del territori no aprofitessin l'ocasió per preguntar al president sobre els trens a les terres de l'ebre i la desitjada parada de l'euromed a l'estació de l'Aldea aprofitant que el president parlava de l'AVE. Tenen la infraestuctura de l'Aldea olvidada i això és molt negatiu per al conjunt del territori.

    ResponElimina
  3. No podem estar pendents només del servei d'autobús a les terres de l'ebre. Per al bon desenvolupament d'un territori és imprescindible el bon funcionament de qualsevol tipus de xarxa de comunicacions; el tren, les carreteres, ports... però si no reivindiquem el dèficit d'aquesta infraestructura no farem altra cosa que empobrir el territori

    ResponElimina
  4. Pos, els dos cartells enormes del parking del Carrefour deixen moltes possibilitats pels artistes de graffiti de Tortosa - "arribarà a Barcelona, pero no vendrà de Tortosa, ni de les TTE" .... "si el dia 21 no arribi la velocitat alta, tampoc arribaran els vots...". Millor, ho deixo en mans de algu amb més imaginació, i una escala de 5 metres.

    ResponElimina
  5. Però sr. Moreno és vosté periodista? aquesta tercera persona no treu cap a res, no li sembla? per cert vosté no va cobrir la visita del president? i el Punt tampoc?
    es que com esmenta un mitja de comunicació crec que tv3, es pura deducció.
    Per cert a l'Ebre entre els polítics que tenim i ells periodistes que cerquen la seva informació a les croniques dels altres, crec que tots fen el ridicul.
    Però jo crec que tot i que els auguris ens en sortirem, siiii.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta