14 de novembre del 2007

Roigé celebra que l'Estat prevegi una partida per al tercer pont de Tortosa

La regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé, va valorar ahir molt positivament que el govern de l'Estat haja previst 250.000 euros per al tercer pont de Tortosa, al pressupost general de l'Estat pel 2008. Roigé va explicar que el govern municipal havia fet les gestions amb la Generalitat i el govern de l'Estat per aconseguir el finançament del projecte, que un estudi previ calcula que podria costar uns 20,4 milions d'euros. Segons la regidora, l'obertura de la partida de 250.000 euros servirà, com a mínim, per redactar el projecte tècnic del pont. «No es tracta de ser d'un color polític o d'un altre, sinó de fer la feina», va afegir-hi per recordar que la partida per al tercer pont de Tortosa s'inclourà al pressupost de l'Estat gràcies a una esmena presentada per CiU. De fet, la també portaveu del grup municipal de CiU no va desaprofitar l'oportunitat i va deixar un missatge al PSC: «En vuit anys a l'alcaldia, només van aconseguir fer una maqueta».

El Punt (14-Novembre-2007)

24 comentaris:

  1. Sense maqueta no hi ha partida, amiga Roigé.

    I per a que tu ara estigues penjante totes les medalles, hi ha hagut algú treballant i fent la feina bruta, i ara tu pots inagurar d'acord.

    Així es la democraci i així ho han volgut els tortosins.

    ResponElimina
  2. Sra. Roigé, només es qüestio de temps que s'hagi d'empassar les seves paraules.

    ResponElimina
  3. Els socialistes ho aprovaran. Estos dolents socialistes. I aixó es un pas petit, faltara molta mès força per fer-ho avançar.

    ResponElimina
  4. Que bé, Manolo "The Sportsman" estarà content, ara tindrà finalment un altre pont per a correr i segurament que donarà directament al Sabeco com ell volia!

    ResponElimina
  5. Vols dir que esta noia té lo que s'ha de tindre per a ocupar lo càrrec que ocupa?

    ResponElimina
  6. Aquesta noia lo que te es molt de "bilis" dins i tanta "bilis" es dolent per a la salut

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. No se si es per la bilis o que, pero quan la veig penso amb Jimenez Losantos.

    ResponElimina
  10. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  11. Aquesta dona el dia que no tingui poder, patirà molt. Si en quatre anys de gerent al consell i ara com a regidora se les gasta amb aqueta ràbia, que farà el dia que no mane?

    ResponElimina
  12. et rectifico, ja que van ser 8 anys de gerent al consell. Em farà gràcia veure-la rient i aplaudint el dia que s'inaguri el monument a la PDE... en lo que ella els estima!!!

    ResponElimina
  13. Amic de les 10:15, la vida es així de cruel amb el poder.

    Però pensa que el millor encara esta per vindre, quan totes les promeses que van fer no les podran complir, parlo de les cases de la catedral, expropiancios per al pont nou, el canalet, i mes i mes.

    Tota aquesta gent a la que encenien contra l'anterior alcalde amb finalitats electoralistes ara els han de tornar els favors, o no...?

    ResponElimina
  14. Molt lamentables els comentaris ...
    A qui l'importa qui porti a terme el nou pont o qualsevol altra actuació ? La politica s'ha convertit en una prevalença dels partidismes front les necessitats reals del poble. No es d'extranyar que la gent passi de vosaltres els politics.. El sectarisme no dona sentit de poble, i així ens va..Molt lamentable...

    ResponElimina
  15. És evident que aquesta no és una manera de fer política per a la ciutat. És també evident que l'interés d'aquest nou consistori (que ha d'executar el PINCAT-LLEI DE BARRIS que, recordem, fou un èxit de l'anterior govern)i en especial de la Sra. Roigé pel que respecta al nostre Patrimoni Històric és zero.Algú li hauria de dir que, com bé explicaren els arqueòlegs de la Universitat Rovira i Virgili, que vivim en una ciutat de més de 2.300 anys. Però bé, què hi farem...a veure si és capaç de resoldre l'embolic de les cases de la catedral. Francament, crec que no.

    ResponElimina
  16. Completament d'acord. Jo també em pregunto si a la Sra. Roigé li interessa convertir lo nostre Casc Històric en un bon lloc per viure o solament vol penjar-se medalles atacant, això sí, al govern que aconseguí la Llei de Barris i que "construí" la maqueta del pont. Potser es pensa que projectes d'este calibre es fan de la nit al dia. Lo que hauria de fer esta noia és confiar més en els professionals i menys en la seva pròpia "intuició"

    ResponElimina
  17. el tema de les cases de la catedral està claríssim, jo confío en el sr. bel i el seu equip, i com ens va dir als afectats de les cases de la catedral, ell no farà que s'enderroquen, les mantindrà.

    ResponElimina
  18. Doncs com no us espavileu cauran soles. Si no mireuvos la cantonada. La casa es despren...

    ResponElimina
  19. Jo reso perquè no les tombe, ja que així se li vora el plumero.

    ResponElimina
  20. Si al final l'ajuntament no tomba les cases, los afectats penseu rehabilitar-les o dixar-les com estan ara? No sé, és que em fa l'efecte que no s'aporten solucions positives per Tortosa, des del "ja està bé com estan ara les coses..."

    ResponElimina
  21. jo el que li diria a la nova regidora es 1er:
    " que lo de copiar pegar se va a acabar"
    i per tant 2on el que li reclamo-ja que tots aquestos no viuen a la ciutat, viuent als andurrials aquests de St.Josep de la Montanya, o la Simpatica"- regidora que pensa fer per descongestionar, descontaminar...etc la ciutat i per tant fer acomplir el protocol de Kioto a la nostra com s´ha dit 2.300 mil-lenaria Tortosa i esperat.

    ResponElimina
  22. És que des de la poltrona, amic, no sé pas si veu los fums i la merda que s'acumula al terra de la nostra ciutat. Conceptes com los del Protocol de Kioto li deuen sonar més aviat a "xino" a la nostra excelsa i sublim regidora. Vaja, que si Bayerri aixequés lo cap li dedicaria un nou tomo de l'història de Tortosa, a la senyora Roigé.Venen temps difícils...

    ResponElimina
  23. Com anónim vale. pero se t'ha vist el llautó perque les teves paraules com anonim son de la mateixa persona en cuatre o cinc intervencions. No facis demagogia barateta si us plau..!

    ResponElimina
  24. Pos jo és la primera vegada que escric i penso lo mateix que l'altre...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta