12 de desembre del 2007

Felicita el Nadal com els polítics tortosins

Avui una amiga m'ha enviat per correu electrònic una felicitació de Nadal molt divertida, i he pensat que podria fer alguna cosa semblant, però afegint les cares dels caps de llista dels diferents partits a l'Ajuntament de Tortosa al programa en línia Elfyourself. Com que només podia personalitzar quatre dels elfs de Papa Noel, he hagut de deixar fora de la felicitació el portaveu del PP, Antonio Faura, ara més conegut com el Yuyu. El programa Elfyourself permet personalitzar els elfs amb qualsevol foto, així que si voleu veure Faura (o qualsevol altre polític, qualsevol famós, o algú de la vostra família) vestit de follet nadalenc ho podeu fer vosaltres mateixos... Però el més divertit és que una vegada afegida la foto, si us crearà una animació que podreu enviar als vostres familiars, amics i coneguts. Per tant, per veure Jaume Forcadell (ICV), Ferran Bel (CiU), Joan Sabaté (PSC) i Ricard Forés (ERC) ballant una Nadala, només heu de clicar aquí mateix, http://www.elfyourself.com/?id=1323097277 . Ja sé que alguns em direu que Sabaté surt massa prim i que Forés hauria d'aparèixer al costat de Bel, o que la felicitació és subliminal perquè afavoreix Forcadell, ja que tots van vestits de verd i roig. Però només voldria que l'hagueu trobat simpàtica i que hagueu rigut una mica...

5 comentaris:

  1. Jajaja! Bona Gustau! L'any passat ho vam fer amb els companys de feina i vam riure molt. No sabia que el web encara estava actiu.

    Salut!

    ResponElimina
  2. Uffff,

    molt bona gustau. Ja està bé que hi posem una mica de conya, que això de la política està molt tens i molt crispat. He provat alguns passos a casa, i t'asseguro que el resultat deixa molt que desitjar. Fins aviat!

    ResponElimina
  3. Una invitació molt divertida, Gustau. Ho provarem de fer amb diversos personatges públics, mascles i femelles, per a veure com surt. Salut.

    ResponElimina
  4. Hola Gustau!

    Referent a lo que has escrit:
    "he hagut de deixar fora de la felicitació el portaveu del PP, Antonio Faura, ara més conegut com el Yuyu", podries explicar el perqué del mal nom a Faura?

    Salut!

    ResponElimina
  5. Jordi es tractar d'una,de les moltes, desafortunades gracietes de Bel, als plenos sobre tot al final aquest senyor fa gracietes i l'ultima va ser dir que el PP es el YuYu.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta