11 de gener del 2012

Convoquen una manifestació a Tortosa per rebutjar la 'violència i delinqüència immigrant'

Tortosa serà l'escenari, aquest dissabte a la tarda, d'una concentració-manifestació convocada per l'autodenominat "Grup de Veïns Afectats per la Violència i Delinqüència Immigrant". El lema de la protesta és Prou violència i prou delinqüència, i el lloc de concentració, el passeig de l'Ebre, davant de la parròquia del Roser del barri de Ferreries, a partir de les 16.30 hores de la tarda. Segons els convocants, la protesta té "les autoritzacions corresponents" i també "tot el suport de Plataforma per Catalunya (PxC)", partit que té representació a l'Ajuntament amb la presència de Jordi Casanova.

Precisament, Casanova ha recordat, amb la publicació d'un comunicat en el seu mur públic de Facebook, que no es tracta d'un acte polític "ni s'ha de polititzar, ja que la manifestació "ha estat convocada per un grup de veïns de la ciutat". Segons el portaveu de PxC, "l'autorització ha estat concedida sobre la base del lema que es va presentar al seu moment: prou violència i prou delinqüència". Un lema que, segons Casanova, cal que els participants en la protesta respecten "escrupolosament". En la mateixa línia, el regidor de PxC reclama que, "més enllà de les banderes catalanes i espanyoles, no es faci ús d'altres emblemes". "Finalment, prego el màxim respecte a les persones responsables de l'ordre, a les forces de seguretat, als veïns de la zona i a totes aquelles persones, assistents o no a la manifestació, ja que la nostra única sol·licitud és que es posi fi a la violència i a la delinqüència", conclou Casanova. D'altra banda, el regidor de PxC va denunciar fa uns dies que un grup de magrebins havien increpat la seua parella sentimental a la porta de casa.

56 comentaris:

  1. Què passa Sr. Casanova, que té temor que aparegui alguna bandera tipus la que exhibeixen alguns dels seus amics de Facebook ?. Només cal anar, ara mateix, al seu mur i veure als " amigos etiquetados" i se'n pot veure alguna de bandera d'aquestes que, ARA, potser no li convé al Sr. Casanova. Quan la concentració sigui política, sí ?
    I això "del grup de veïns" no s'ho creu ni ell.
    Pot explicar això de " delinqüència immigrant " ? L'altra no ?.
    L'altre dia a una tertúlia de Radio Tortosa li van preguntar si també anava contra els que no son immigrants i no paguen el Gual, els que estafen amb el comptador de l'aigua o llum etc. No ens diu res de tot això ? Em va semblar entendre que en coneix algun cas vostè d'aquests. O estic equivocat ?
    Faria bé amb no jugar en foc.

    ResponElimina
  2. No entenc massa de les normes legals pero si s'ha donat permis amb la lema "contra delinquencia i violencia" (sense denominacio d'origen), i ara surten cartells parlant de imigrants, ja es podria retirar el permis, no?

    ResponElimina
  3. no s'entendrà que la delegació del govern autoritze esta manifestació, si els que fan campanya ho fan des del racisme.

    ResponElimina
  4. Pos no serà que no els hi demanen el carnet cada dos per tres els mossos i la municipal
    Ja sabeu on no trobar-me.

    ResponElimina
  5. A mi també me'l demanen el carnet quan torno de la Metro i a més em fan bufar...

    Tot i que la manifestació és clarament populista i demagògica i que de delinqüents hi ha de totes les nacionalitats no hem d'obviar que realment els immigrants tenen taxes de delinqüència superiors a la dels nacionals en relació amb el nombre total poblacional.

    ResponElimina
  6. Gutijaume, aquesta delinqüència que dius és més gran en els immigrants, és genètica, cultural o què? Te convido a que ho aclareixis, per desfer possibles malentesos. Perquè quan donem missatges d'aquest tipus més val anar amb molt de compte.

    ResponElimina
  7. Jo em creia que era a l'inrevés Gutijaume. O sigue que ja et veig ma de Google cercant l'estadistíca que done veracitat a les teues paraules. Càrrecs obliguen.
    Migdia a la Plaça de l'Angel:
    Baixo pel carrer Sant Blai. A l'entrar a la plaça veig que pugen els Mossos/Municipals (tots van de Harrelson's) i ataullen un dels grupets sota els porxos.
    Passo pel costat i ni em miren. No vaig millor vestit que ells. Els "immigrants" ensenyant carnets.
    Venia a compte?
    No ho se. Abans esta "militarització" del carrer no existia, jo diria que ni en temps de Franco. Els municipals amb gorra de plat no feien la por que fan estos. Igual és cosa dels vídeos americans... recordeu ... "Los hombres de Harrelson".
    Talment aquesta impressió.

    ResponElimina
  8. Jo crec que la misèria és un factor que insistent estocs actes.

    ResponElimina
  9. A veure, companys...

    De primer tenim per una banda a una població esporuguida i que desitja seguretat, esperonada pels robatoris comesos per UNS CERTS individus d'una ètnia x...

    De segon tenim a un partit xenòfob on els hi hagi, demagog i populista que vol treure cullerada d'on sigui per a arrossegar vots de la població que no es refia dels polítics clàssics del PP-PSOE-CIU i que busca, en la seva desesperació l'ajuda de qui sigui per saber per on guiar-se...

    De tercer tenim aquest mateix partit (PxC)partit, conegut principalment per la seva moderació respecte a la immigració, que considera que, com els jueus de l'edat mitjana, la immigració és l'origen de tots els mals que assolen la humanitat...

    Resultat: una tergiversació lògica de terminologia duta a terme per aquests membres d'aquest partit xenòfob, populista, radical i demagog que us relataré ara mateix amb detall: d'uns CERTS INDIVIDUS de l'ètnia x fan robatoris a TOTS ELS INDIVIDUS de l'ètnia x fan robatoris.

    En resumits comptes, ens trobarem amb una demonització completa de tots els colectius immigrants sense distingir els que fan mal dels que són inofensius i honrats d'aquests mateixos colectius ètnics, tot patrocinat per una ideologia política gairebé calcada al Mein Kampf de Hitler (1925).

    Res, que hi ha follón a la vista...aquest tema donarà que parlar, n'estic segur! I em permetreu que us digui adéu amb una salutació addient per aquest comentari: Heil, Anglada!

    I això és el que penso, li dolgui a qui li dolgui...

    ResponElimina
  10. No, té una explicació socioeconòmica molt més senzilla que tot això: sociològica perquè la gran majoria són joves i barons. I econòmica perquè són un col•lectiu que sofreix més índexs d’atur alhora que tenen els nivells d’ingressos i d’estudis més baixos.

    Clar estar Mordred com podem veure en el dia a dia, que la Policia exerceix més control cap els immigrants.

    Per tant, deixant de banda això, criminalitzar a un col•lectiu és un error molt gran i això és el que porta fent PxC des del mateix moment que aparegué a l’escenari polític, lo qual em pareix lamentable.

    ResponElimina
  11. "Es una falacia pensar que por el hecho de ser inmigrante se delinque más", coincide Elisa García España, autora de ‘Inmigración y delincuencia en España: análisis criminológico’. "Al extranjero se le coloca en una situación de riesgo delictivo, porque está en los sectores más bajos y, a la vez que tiene la necesidad de subsistir, no tiene el arraigo social que le inhiba de hacerlo", explica.

    ResponElimina
  12. Mira Gutijaume, si anem amb estes te'n diré una. Los del PP i de CiU, us assembleu molt físicament a n'esta gent que vindrà a Barcelona i Castelló http://www.antifeixistes.org/3928_feixistes-italians-relacionats-terrorisme-realitzaran-actes-castello-barcelona-sevilla.htm
    I no per això poso en dubte orígens, aspectes ni ideologies. Estem començant a vore línies roges i quan es veuen a prop,més val tenir fermesa en les idees pq de demagògia barata ne fan a moltes cases.

    ResponElimina
  13. Demagògia per demagògia no sé quina és pitjor, sí la de PxC de tractar de delinqüents a tots els immigrants o la d’insinuar que PP i CiU s’hi assemblen a moviments feixistes vinculats al terrorisme.

    Anda que....

    ResponElimina
  14. I Mordered jo no necessito anar a Google per informar-me, conec pàgines d’on treure informació de primera qualitat, amb el rigor científic que mereix un tema com aquest, una de elles és FEDEA (Fundació d’Economia Aplicada) i aquí teniu un dels molts estudis que publiquen, aquest es nomena: Immigració i delinqüència a Espanya 1997-2007; Explicant un comportament excepcional.

    http://www.fedea.es/pub/monografias/2009/02_Alonso%20FED.pdf

    Et recomano la pàgina, segur que trobes monografies o llibres electrònics que et poden interessar, entre ells este http://www.crisis09.es/ebook/PDF/la-crisis-de-la-economia-espanola.pdf :P

    ResponElimina
  15. Per a tots:
    Una anècdota amb ensenyança: El negre.
    http://www.elpais.com/articulo/ultima/negro/elpepiult/20050517elpepiult_2/Tes

    No entenc de cap manera Gutijaume que la policia face distincions quan, de ben segur, els majors delinqüents, els que més roben, i a tots, passen pel seu costat i ni els hi diuen res.

    En aquest país los més lladres son los que ocupen consells d'administració i les corporacions.
    Això ho sap un crio de mamella!
    A qué tant de de control al carrer?
    Els que caminem, no som delinquants.
    Els delinqüents van en Audi i Mercedes.
    No se'n diu també repressió?
    Qui no te res a perdre, res te a témer.
    Però, qui te molt, te tanta por que l'encomana.
    Queda clar que qui ens governa te molta por!!!
    I els que l'aixequen al govern, que no son els vots, més encara.
    I no parlem de Puig "El Millor".
    Deixem-ho córrer que és el debat de sempre, Franciscans i Dominics.

    ResponElimina
  16. Sí, sí, però, Deu n'hi do.
    "Els que caminem, no som delinquants".
    "Els delinqüents van en Audi i Mercedes".
    Ho sento, un pel demagog, també.
    I "Qui no te res a perdre, res te a témer", és pot utilitzar amb el sentit que vulguis.

    ResponElimina
  17. Demà que?
    Pos demà igual. Jotabé.
    Ja veig que ets dominic.
    Algún enllaç una mica menys parcial Gutijaume?
    Per cert, en que han treballat els immigrants de nova arribada? Construcció? Agricultura?
    No cal que em digues més Gutijaume.
    D'aquells vicis, aquests fracassos.
    d-:

    ResponElimina
  18. Estic d'acord amb Mordred. Els delinqüents més grans són els ben vestits de grans corporacions, juntes directives de bancs, especuladors i polítics al seu servei.
    Però aquests grupets feixistes que ara sembla que se senten més valents, no ho estan precisament per casualitat. Clarament volen pescar en riu revolt, i igual que en l'alemanya nazi els agradaria repetir la història, agafar la por i descontentament de la població per pujar en vots. Esperem que no vingui una guerra.
    Tot això ho tenen molt present, així que crec que s'acumula la feina. Lluitar contra un sistema demencial i que va contra les persones i el planeta, contra uns polítics que estan venuts als poders i viuen aïllats del poble preocupant-se més de conservar la seva posició de privilegi, i potser aviat contenir a l'extrema dreta que voldrà aprofitar tot això al seu favor?
    Quasi res!

    ResponElimina
  19. ah, una curiositat, si voleu veure el discurs d'alçada que fa aquesta gent, mireu aquesta notícia. Sembla de rissa, però fa pena. Si entreu al mur de facebook que surt a la notícia, prepareu-vos per una col·lecció de comentaris vergonyosos.
    http://www.catalunyapress.cat/es/notices/2012/01/plataforma_persigue_a_los_menores_inmigrantes_59684.php

    ResponElimina
  20. Com cansa aquest tema. Espero que algun col·lectiu immigrant es senti aludit i rebi aquests feixistes com es mereixen. Com amb els xiquets menuts, almenys que tinguin un motiu per plorar.

    ResponElimina
  21. Parcial? Més parcial què això? No em faigues riure...

    ResponElimina
  22. Efectivament, és tant fort que hauria de començar a actuar la justícia.
    Potser algun incaut encara, honestament, va amb el lliri a la mà pensant que el que volen és seguretat....El que volen es exercir del que son: racistes i xenòfobs.
    Per si algu no ho sap encara, això és el que escriu a Facebook el Sr.? Jordi Casanova referent a la Cavalcada de Reis:
    "Un eixam de criatures immigrants - especialment moros - han col·lapsat la recollida dels caramels que es tiraven des de les carrosses, fins al punt de posar en risc la integritat física dels nostres fills a causa del salvatgisme i la brutalitat amb la qual actuaven per poder enxampar tots els caramels. Què fan, si es pot saber, els moros a les nostres festes i tradicions???. Increïble.
    Per cert, Gustau, no estic segur que tots plegats, començant per la publicació de la convocatòria " dels veïns ", no estesem contravenint les pròpies normes de La Marfanta, només per donar-hi difusió encara que sigui criticant-ho.
    Per cert, Casanova s'omple la boca dient que ell a l'ajuntament no fa política de partit. Al carrer i a Facebook no fa altra cosa. Política i de la fastigosa. Donant cobertura als comentaris insultants, calumniosos i xenòfobs per part d'algun del seus amics de la xarxa social, els quals quan no empara, beneeix i anima, .

    ResponElimina
  23. Els Casanova no son immigrants?
    El nom de Casanova no ho ve a explicar així?
    Casa nova.
    Que no hi han referències abans del segle XII?
    Mmmm, marró si havien de perdre els seus orígens.
    Convertits tal vegada. Immigrants al cap i la fi. Com la majoria, per no dir tots.

    ResponElimina
  24. Si hem de comparar estadistiques, tindrem un fart. Per començar, quin % de politics i empresaris son xoriços? Quant % empresaris no han treballat mai en diners negre? Segur que hi ha imigrants (i estic d'acord en Mordred, tots som imigrants en algun moment) que han fet coses malament, pero de "els de casa" també deuen haver un fart - només cal obrir els ulls, avui mateix dos cotxes casi em maten al pas de vianants, tots dos (100%) conduits per gent "de aqui" .......... en fi, si hi ha indices de racisme en la crida a la manifestacio, que actui la policia - igual que les pintades facistes i racistes que tenim per tot arreu, ningu pensa fer res des de l'ajuntament o la pòlicia?

    ResponElimina
  25. Casanova=Echevarría=Chavarria=Etxeberria=Etxebarri
    El apellido Etxebarri (otras variantes del mismo apellido; Etxebarria, Etxabarri y Etxabarria) o castellanizado: Echevarría, Echávarri, Hechabarría, etc., significa casa nueva. Etxe o etxa significa "casa", y barri, "nueva". La "a" final es el artículo "la". Para algunos, además, es una variante de Izabarri = bosque de abetos.

    ResponElimina
  26. En una situació de crisi és molt fàcil fer servir de boc expiatori els immigrants, els més indefensos en l'escala social. Això ja es va fer servir després de la crisi del 29 en molts països amb els resultats que tots coneixem. No interessa arribar a l'arrel del problema, que rau en l'especulació dels magnats de Wall Street i dels banquers.
    Hem perdut la memòria històrica. Si algú ha estat emigrant durant segles, hem estat els europeus. No ens importava que els immigrants vinguessen quan els necessitàvem per fer les feines que no volíem fer. No recordem tampoc que el 50% del superàvit assolit per les finances públiques els anys de més creixement de l’economia espanyola va correspondre a impostos i contribucions socials de la immigració (uns 5.000 milions d’euros anuals). O que el 30% del creixement del PIB en els últims 20 anys ha estat conseqüència directa de l'arribada d'immigrants. Tampoc no parlem de l'anivellament de la piràmide de població, i el que suposa per al manteniment del sistema de pensions.
    Es parla de l'essència de la gent d'aquí, de la de tota la vida, però no dels immigrants que reben cursos de català, o dels xiquets que creixen en la immersió lingüística... i nosaltres seguim parlant en castellà a la gent que ve. La cultura catalana és el fruit de totes les migracions que hem anat rebent al llarg de la història. A Tortosa, la ciutat de les tres cultures, això ho hauríem de tenir més clar que enlloc.
    A mi, la violència que em provoca més rebuig és la feixista.

    ResponElimina
  27. Les poblacions no creixen per creixement vegetatiu, creixen per immigració! Si no hi ha immigrants les poblacions dels llocs que no la reben acaben despoblats, i si heu estudiat geografia humana això ho sabreu ben sabut...

    I si no decauen poblacionalment, les poblacions que no reben immigarció s'enquisten en un conservadurisme autodestructiu que les fa incapaces de viure al món que les envolta, ja que no reben noves influències que les fan avançar ni evolucionar!

    La immigració és necessària si no, que hauria estat de l'argentina, del Brasil o Mèxic, pr no dir d'altres, sense immigrants europeus, o els EUA al larg de segle XIX i inicis del segle XX? No haurien estat res! Estats garns i despoblats, només això.

    Podríem dir que la meitat de la població argentina és italiana i espanyola, com ho diuen els seus cognoms. Què hauria passat si els argentins haguessin estat racistes, com el PxC o Democracia Nacional i no hgfuessin acceptat aquests immigrants sense papers que arribaren a ses costes? Res de bo, segur. I això és només un exemple entre milers i milons d'altres més!

    Sens dubte la immigració representa un repte per a tota la societat,però no s'ha d rebutjar, s'ha d'aceptar i plantra-li cara no mab racsime i rebuig sino amb valor i esperança de poder treure alguna cosa bona de tot plegats tots junts.

    I, per cert, Casanova no és català, és italià. I aicxò també vol dir que el snyor casanova també és descendent d'un immigrant italià...que hauria sigut d'ell si al seu parent llunyà l'haguessin tractat com ell tracta els altres immigrants? POtser no hauria nascut mai, potsr caldria pensar-s'ho això, no hi valdria la pena? I com ell, molts més casos...molts més dels que pensem!

    ResponElimina
  28. A part de ser un partit racista, xenòfob, demagògic i populista, els de PxC són una colla de covards...mai donen la cara, sempre apareixen com a grup de suport de...no, natros no ho fem, és la societat...mitjantçant col.lectius fantasmes. Ja vam tenir l'exemple dels de tortosa lliure d'antenes, que se van apuntar al carro d'un ecologisme de fireta o ara en aquesta suposada junta de veïns anònima. Perquè no dóna la cara el Sr (per dir algo, encara de senyor en té ben poc) Casanova, com a organitzador d'estos saraos, i les pegatines dels carlins?casualment un dels regidors d'este partit a Roquetes gasta una estètica molt carlistona (ai si Cabrera aixequès lo cap!!)...ja n'hi ha prou de xarlotades d'esta genteta del PxC!!

    ResponElimina
  29. Cristofol als argentins no els cal ser racistes ja que van pràcticament exterminar a tots els natius, en el més pur estil ianqui.

    ResponElimina
  30. Tens raó, Lluis, tota la raó! No me'n recordava de l'extermini dels indis pel govern argentí a cop d'ametralladora a fins del segle XIX, gràcies per recordar-m'ho! M'hauré de remira la història latinoamericana del segle XIX...

    Però jo ho vaig agafar com un exemple, com podria haver agafat qualsevol altre pais del segle XIX o segle XX, només això...però vaig fallar agafant aquest!

    ResponElimina
  31. En contra de una manifestacio q utilitzar politiques i practiques com la manipulacio,exageracio i les mentides.Coma tot arreu i de tots els colors i etnies i classes socials hi ha deliquencia,potser el Millet,Camps o el vei del tercer.
    Esta mès clar que l'aigua q aquesta és una manifestacio pro-feixista i rascista, ja que li donen suport tant PXC com la "renascuda" Falange Tortosina,pero sento vergonya aliena q encara hi haigui gent q pugue tindre uns pensaments aixi.

    ResponElimina
  32. Sempre és lo mateix,defensant els immigrants que estan aqui la majoria i sobretot els magrbins sense fotre brot,xupant del bote,rebent totes les ajudes,de tota classe,damunt teu tiren encara i sen foten,estan expoliant totes les arques,i la gent treballadora tothom n'està fins al cap damunt,tothom en qui parles,sí PXC potser hauria de cambiar les formes i molta gent que te adins,però penseu com de farta n'està la gent perque els votin i treguin regidors als ajuntaments i molt probablement entren al parlament a les pròximes eleccions,recapaciteu una mica i obriu els ulls de com està el tema.Salud.

    ResponElimina
  33. Claaaro, com que Millet, Urdangarin, Camps, Blanco, los directius de la CAM, la de milionades que s'han hagut de pagar als bancs per rescatar-los, etc, etc no han arruinat lo pais, no senyor, han sigut los inmigrats mal pagats i ben tolerats perque mos han estat la faena bruta los que mos han portat a esta situació...portats sense cap control perquè a quatre los convenia tenir lo moret o lo negret de turno fent peonades a canvi d'un sou de merda. I la gent que ha rellogat o ha venut les cases que estaven caient, pos tota esta gent gracies a xanxulleros com los que monten la manifestació han viscut d'esquenes a la llei, sense cotitzar perque ningu los hi havia fet un contracte com Déu mana...no s'ha controlat l'entrada d'emigració. Pero tranquils, potser los d'aqui ara haurem de començar a emigrar i potser sabrem que és que ens tracten com una merda...molts dels que ara es queixen són els que s'han aprofitat de la inmigració. PxC triunfa perquè està format en la seva majoria per gent del carrer, i mal que mos pese connecten més en lo ciutada que los polítics de carrera que tenim que només saben viure en la seua poltrona i mendigar càrrecs i més carrecs...estos si que xupen del bote!!

    ResponElimina
  34. Ciutadà, (vaja com jo), lo trist del discurset que feu tú i altres que pensen com tú, és que sempre generalitzeu. Damunt dius que tota la gent treballadora està fins al gorro... Bueno, ni tú ni PxC representeu a la classe treballadora, a mi al menys no i me consta que a molts altres tampoc, i per cada disgust que t'han donat els immigrants te puc dir 4 exemples de bona gent de fora. Sempre feu lectures parcials, interessades i plenes de fetge. Algo malament teniu al vostre interior. Per suposat te vaig a dir que després de veure els comentaris que fa el sr. de PxC i els seus seguidors en les xarxes socials, jo per a res me sento identificat amb aquesta manera primitiva i barroera de veure la realitat. Per molt tortosins que siguin, jo no estic al mateix sac que ells.
    I per suposat, me diràs que en la vostra actitud no hi ha ni xenofòbia ni racisme, però una de les característiques d'aquestos és precisament que el qui la pateix no ho reconeix.
    Comenceu a mirar en la direcció correcta, que és molt fàcil ficar-se amb el dèbil...

    ResponElimina
  35. Hostis, estic una temporada fora i "en el ínterin" la ciutat se me plena d'indeseables. Més val que m'ho prengue a riure...

    ResponElimina
  36. Quan PxC està pel mig res del que facin s'ha de prendre a riure, Krupp, ans al contrari, ens ho hem de prendre molt seriosament! Sobretot coneixent la mania persecutòria que tenen contra la immigració i la capacitat de tergiversar la informació a favor seu, usant la demagògia i el populisme, que té aquesta gent, sobretot tenint en compte la seva capacitat de manipulació de les masses, dsesperades per la situació actual sobre la crisi total (social, econòmica, etcètera) i la desconfiança envers al govern i el spolítics que patim ara, capacitat innata que tenen els seus dirigents.

    Vigilem, i molt, que en aquesta gent veig un partit nazionalsocialista (nazi) en potència, hereter directe de Hitler, no ens arrepentim massa tard de no haver-los parat a temps quna vàrem poder fer-ho...que els errors que puguem cometre ara potse rno tindran solució en el futur, quan ja estiguin fets i no tinguin marxa enrere! No deixem que sorgeixi cap Hitler més, aturem-los ara que hi som a temps, abans que sigui massa tard...

    ResponElimina
  37. Aquesta "nazionalsocificació" de PxC és algo que ja vaig avisar quan van saltar a la palestra. Ja llavors no l'importava a l'Anglada retratar-se amb nazis...

    ResponElimina
  38. I ningú et va fer cas, oi Gutijaume, llavors? Donçs ja som diues veus que diuen el mateix, la teva i la meva, esperem que ara la gent s'ho prenga més seriosament, el perill és molt més greu del que tothom es pensa...moltíssim més greu!

    Li hem de tallar les ales, Guti, i ben tallades, o la farem bona si no ho aconseguim fer-ho a temps, o si no molt aviat un hereu ideològic de Hitler serà al govern de Catalunya marcant les seves directrius segons la teoria del Mein Kampf i relacionant-se amb altres col.legues seus com Falange Autèntica o Democràcia Nacional, entre d'altres...per cert, que mai vaig pensar que tú i jo estaríem d'acord en alguna cosa, xeic, però és tot un honor ser d'acord amb tú tant en aquest aspecte, com en d'altres!

    ResponElimina
  39. A vegades pot sorprendre el estar d'acord amb algú ideològicament contrari a tu xD.

    L’única forma de tallar les ales a un partit així és que els demés abordem el tema de la immigració de forma seria i rigorosa, perquè com tots els fenòmens sociològics que afecten a una societat complexa tenen els seus pros i contres. La tècnica de l’estruç l’únic que comporta és l’aparició de partits amb un discurs únic focalitzat a resoldre un problema que a peu de carrer és patent, el perill sorgeix quan aquest partit té unes bases ideològiques extremistes i radicals com PxC.

    Els partits polítics han de ser l’extensió d’una opinió pública que cada cop presenta més peculiaritats, s1 1.700 firmes serveixen per a que algun polític es rebaixi el sou, els 75.000 vots de PxC ens han de pressionar per a prendre cartes en l’assumpte i evitar que el problema de la immigració recaigui sobre veus populistes i demagògiques que sol ressaltin els efectes negatius d’una societat multicultural oblviant aquells aspectes positius (que en són més).

    ResponElimina
  40. Algú sap com va anar la manifestació ? Es per curiositat malsana.

    ResponElimina
  41. Home, havent-hi només cinquanta persones, va anar molt ràpida segurament, només fer una volteta per la vora del riu, passar fred, cantar consignes fatxes-feixistes...ja saps, les coses que fan els feixistes i els racistes com ells.

    Lluis, no hi vaig anar, jo, eh? No t'ho pensis, això, per Déu, ni remotament! Si soc alguna cosa és anti-PxC rematat, t'ho dic de debò!

    ResponElimina
  42. pos quin exitas! les coses a vegades cauen pel seu propi pes

    ResponElimina
  43. Que no és qüestió de quantitat, sinó de "qualitat"
    No sigueu tan dolents homes!
    (ironia, per si de cas)

    ResponElimina
  44. Pel que es veu en aquest lloc, hi ha molta demagògia barata, acusant a PxC de hereus del hitlerisme (quan un partit que fos minimament nazi no es podria inscriure legalment al Ministeri d´Interior, o com a Itàlia que hi ha la llei 270 bis que prohibeix la refundació del dissolt Partit feixista) però en canvi ningú alça la veu quan en aquest pais fins fa dos dies teníem partits terroristes com els proetarres Herri Batasuna, que encara ara han de condemnar l´assassinat de 800 persones. Plataforma per Catalunya tampoc es com els de ERC que tenen gent dins del partit provinent de Terra Lliure (autora de més de 180 atemptats) o com el Partit Socialista, que per acabar amb ETA no va dubtar en utilitzar el Terrorisme d´Estat, o com tots els partits comunistes, que son legals i que mai han demanat perdó pels més de 140 milions de morts innocents que ha deixat el comunisme al llarg d´una història tant nefasta com sanguinària, però clar, ara es veu que aqui els dolents i antidemocrates son la PxC per denunciar els excessos que provoca que hi hagi un descontrol en tema immigratori.
    Ja que segons vosaltres la immigració es tan beneficiosa aqui us poso unes dades per aclarar-vos una miqueta els dubtes:
    LA IMMIGRACIÓ ENS SALVARÀ LES PENSIONS???
    Actualment l´immigració entre el que ens aporta i els gastos que ocassiona, ens reporta unes pèrdues de 11.756 milions d´euros anuals. A llarga plaç ens generaràn un dèficit de 492.930 milions d´euros. Una xifra tant alarmant, que ens obligarà per a poder mantindre aquesta sangría econòmica, a que la nostra economía en 30 anys s´hagi de multiplicar per 3, es a dir, a un creixement impossible del Producte Interior Brut (PIB) del 10% anual, any rera any.

    ResponElimina
  45. QUANT ENS COSTA LA IMMIGRACIÓ??
    el Plan Estratégico de Ciudadanía e Integración 2007-2010 va destinar més de 2.000 milions de euros per a l´integració d´immigrants, entre els quals destaca: Acollida (483.885.622 euros). Educació (827.931.385 euros). Treball (146.655.352 euros). Vivenda (32.269.228 euros). Serveis socials (80.483.650 euros). Igualtat de tracte (36.205.050 euros). Moviment associàtiu immigrant (29.963.486 euros). Millora de “la imatge pública”de l´immigració
    ( 54.497.11 euros), etc,etc. Ara que ha entrat al govern espanyol el Partit Popular, les coses no han millorat gaire: l´Estat ha aportat a Cantàbria 589.000 euros per a l´integració dels immigrants (ABC, 27-12-2011), o exigint la restitució del Fons d´Integració d´Immigrants, reclamant per al col.lectiu immigrant els 59 milions d´euros en concepte de protecció social que els va retallar l´executiu socialista de Rodriguez Zapatero. O el govern convergent de Mas que ha pressupostat 19 milions d´euros per a atendre els immigrants i fomentar la multiculturalitat religiosa.
    QUANTS IMMIGRANTS COTITZEN?????
    A Catalunya nomès hi ha 52.994 marroquins afiliats a la Seguretat Social dels 600.000 que viuen a Catalunya (8'8%)o per exemple que ara mateix dels 7 milions d´immigrants que hi ha a Espanya, nomès cotitzen a la Seguretat Social 1.800.000 !!!
    ELS IMMIGRANTS DELINQUEIXEN MOLT???
    Segons dades extretes del Ministeri de l´Interior i de l´Institut Nacional d´Estadística (INE)l´any 1998 la població immigrant d´espanya era de 637.085 persones (el 1, 60 % ) i la població reclusa extrangera era de 7.850 persones (el 21,49%!!!). L´any 2007 la immigració a Espanya ja era de 4.482.568 (el 9,93%) i la seva població a les presons era de 22.447 persones (o lo que es el mateix, el 50,59% del total nacional). Ho sento molt, pero la culpa de que hi hagi tanta delinqüència extrangera no es de PxC, es de una part del col.lectiu immigrant.Aqui la unica evidència es que LA IMMIGRACIÓ A ESPANYA A PESAR QUE NO SUPERA EL DEU PER CENT DELS HABITANTS, JA SUPOSA LA MEITAT DE TOTA LA POBLACIÓ A LES PRESONS. Per acabar afegint que les principals causes de condemna dels immigrants presos són el robatori, el tràfic de drogues i la violència domèstica. Delictes que igual que el terrorisme integrista, la mutil.lació genital femenina, les violacions o el crim organitzat, no obeeixen a la pobresa creada per Wall Street com senyalaven més amunt, sinò al salvatgisme propi de alguns dels indesitjables que han vingut al nostre país a donar-mos pel sac.

    ResponElimina
  46. Tner si mireu els immigrants per deu de vista els que els contacten que son els que realment provoquen que la nostra societat sigue lo paupèrrima que esta sent després de bombolles immobiliàries i etcs.
    Vatros sou nacionalsocialistes i per tant hereus del Hitlerisme. Antidemocràtics i, probablement violents.
    Sabeu?
    Manteniu-vos així i no ens emboliqueu en demagògies barates i racismes que no valen.
    Per a que parlar mes Srs Nazis?
    Sabeu que?
    A fer la ma!
    Los mateixos rotllos prepotents i sesgats que van cremar el Reichtag.

    ResponElimina
  47. Estudieu més que a mes de Nazis sereu paràsits!

    ResponElimina
  48. Tot els partits polítics tenen clarobscurs... PxC solsament té obscurs, de moment.


    L’explicació de la delinqüència immigrant la tens més a dalt, és un fet socio-econòmic que amb el temps tendirà a disminuir.

    Et recomano un llibre (que ara no em surt el nom), que podeu trobar a la biblioteca de Tortosa. Descriu els canvis que s’estan produint al nostre entorn, i prediu els que succeiran en els pròxims cent anys. És curiós perquè d’aquí un segle (si encara no hem acabat amb el món) les principals potències econòmiques arribaran a les mans si s’escau per tal d’aconseguir el major nombre d’immigrants possibles, l’explicació és fàcil: una població envellida necessitarà de mà d’obra jove que sostingui l’economia (segons Punset, l’home és l’únic ser viu que augmenta la seva esperança de vida cada segle que passa).

    Els problemes de la immigració, que n’hi ha, s’han de tractar amb més serietat i calma, sigui el que sigui.

    ResponElimina
  49. Guti,

    Por una vez y sin que sirva de precedente, completamente de acuerdo con el último párrafo.

    Por tanto, no quiero dar cancha ni rebatir comentarios de TENR.

    ResponElimina
  50. Guti,

    Por una vez y sin que sirva de precedente, completamente de acuerdo con el último párrafo.

    Por tanto, no quiero dar cancha ni rebatir comentarios de TENR.

    ResponElimina
  51. No te preocupes, nunca sirve de precedente ;)

    ResponElimina
  52. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  53. TENR, en el primer enllaç trobarà futures víctimes dels vostres companys ( també xenofobs ) d'altres paisos. Els podeu passar la informació.

    http://www.abc.es/videos-espana/20120117/espana-cuenta-emigrantes-inmigrantes-1396315503001.html

    I al següent, el Modus operandi del PXC:
    http://www.elpais.com/articulo/espana/partido/xenofobo/catalan/difunde/bulos/inmigrantes/elpepiesp/20110805elpepinac_5/Tes

    Una altra cosa, vols que et digui noms i cognoms de companys teus que "contracten" subsaharians fora de la llei, a 4 € l'hora, per treballar al camp ?. Al loro, que, amés de dir-ho puc denunciar-ho.

    ResponElimina
  54. Según un psicólogo danés la integración de los musulmanes en nuestras sociedades occidentales es imposible
    http://www.minutodigital.com/2011/06/01/segun-un-psicologo-danes-la-integracion-de-los-musulmanes-en-nuestras-sociedades-occidentales-es-imposible/

    ResponElimina
  55. Als tortosins ens han de dir quelcom els danesos?
    Disculpeu el xovinisme.
    Jueus, cristians i musulmans, les tres grans monoteistes del planeta, tenen història comuna.
    O no era Ismael (en hebreu יִשְׁמָעֵאל בן-תָּרַח Yišmāêl ben Abrāhām i en àrab Ismaïl, إسماعيل بن ابراهيم Ismā'īl ibn Ibrāhīm) fill d'Abraham el "Ebereu"?
    Son religions germanes, encara que los de cada religió, els més fanàtics e ignorants, ni ho saben.
    Cap problema sinyor meu!
    Com que no està bo el cus-cus!
    Tortosa, ciutat de les tres cultures!
    Com que la catedral no comparteix lloc i orientació amb l'ex-mesquita.
    Sabeu cap a on?
    Cap a Jerusalem.... Google Earth dixit.
    Jajajajajajajaja!
    Il Montjuich de Remolins, que no falte!

    ResponElimina
  56. M'oblidava la Fe bahà'í, el "monoteisme de la nova era.
    La religió més nova.
    Bona gent, els vaig conèixer a València fa anys.
    Que com no, jajajajaja, el Bahà'u'llàh era Persa.
    Res de nou sota el Sol!
    Gràcies Viquipèdia pels recordatoris!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta