11 de gener del 2012

Esteu d'acord amb la decisió del govern de Rajoy de no apujar l'IVA?

En el programa d'aquest dimecres de Primera Columna, a Canal 21 Ebre, tindrem la visita del secretari general de la UGT a les Terres de l'Ebre, Wifredó Miró. Una de les preguntes que li farem és la pregunta del dia de Primera Columna. Avui, als espectadors del programa, els volem preguntar si estan d’acord amb la decisió del govern de l’Estat de no apujar l’IVA. En una entrevista publicada ahir per l’agència EFE, la primera entrevista que ha concedit des que és president del govern, Mariano Rajoy va justificar la pujada de l’impost de la renda perquè diu que s’ha trobat un dèficit superior al que s’esperava. En canvi, va afirmar que no apujarà l’IVA, ja que aquesta pujada afectaria per igual a tots els ciutadans. També va dir no que crearà un banc dolent per sanejar el sistema financer, ja que hi ha altres fórmules. Per tant, esteu d’acord amb la decisió del govern de Rajoy de no apujar l’IVA?

1 comentari:

  1. Completament. La pujada del IRPF va en direcció a recaptar més dels que més tenen, la pujada del IBI gravarà sobretot als que tenen segones vivendes i xalets...aquestes primeres pujades d’impostos afectaran sobretot a aquells que més diners guanyen i que per tant més han d’aportar a les arques de l’Estat (o locals en el cas de l’IBI) per garantir la redistribució de la renta i la riquesa.

    Una pujada del tipus impositiu de l’IVA en canvi, corre el risc de convertir-se en un impost regressiu que acabi afectant a les classes més baixes i es converteixi en constrenyedor del consum... Això no implica que depenen de com avancin els esdeveniments toqui apujar-lo com a mesura extraordinària, esperem que no.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta