17 de desembre del 2007

La Marfanta, millor bloc ebrenc al Camprebloc

El bloc La Marfanta va rebre ahir a la tarda el primer premi del Top Ten Ebrenc, que va ser convocat pels organitzadors del Camprebloc entre els diferents blocaires del territori. De fet, aquest premi m'ha fet una il·lusió especial, ja que és un reconeixement de la resta de blocaires, de la gent que fem blocs a les Terres de l'Ebre. Així, La Marfanta ha rebut 64 punts, i el premi ha estat un lot de llibres de l'editorial Cossetània (alguns ja sabeu que un llibre és un dels millors regals que em podeu fer). De totes maneres, no voldria deixar de felicitar també la resta de blocs que s'han situat entre el Top Ten Ebrenc del Camprebloc: Emigdi Subirats (39), Manel Zaera (32), Tens un racó dalt del món (26), De Roquetes vinc..., a Tortosa baixo (18), Bauen Blog (16), Bloc de Pere Muñoz (16), Lo Portal de Remolins (15), Biblioteca Municipal de Roquetes (13) i Calgru (12). A més, també voldria destacar que un altre dels meus blocs, Ebremedia, ha rebut tres punts, i que un altre bloc que m'estimo molt, Lo Morter, n'ha rebut quatre.
D'altra banda, he de tornar a felicitar l'Associació Cultural Soldevila per haver organitzat la primera edició del Camprebloc, i per haver situat el poble de Campredó en un lloc tan destacat de l'ebresfera. A més, la celebració de la jornada blocaire a Campredó va servir perquè l'alcalde pedani, Joan Sanahuja, ens anunciés ahir la creació del seu bloc personal. També per conèixer personalment els blocaires campredonencs, com Lo Sifo, Clara Àlvarez i Manel Sahuja (fins ara només coneixia l'Emigidi Subirats i l'Oriol Gracià). A la imatge, d'esquerra a dreta: Oriol Gracià, Emigdi Subirats, Gerard March (Lo Sifo), Manel Sanahuja (Lo Barber) i Clara Àlvarez (Calgru).

Per saber més:
-Molt satisfets amb el Camprebloc (Emigdi Subirats)
-Camprebloc (Tens un racó dalt del món)
-Camprebloc (Lo Sifo)

9 comentaris:

  1. Molt bé Gustau, refelicitar-te pel premi merescut i agrair la presència teua i de tots els blocaires que hi van venir. Va ser una jornada molt bona.

    ResponElimina
  2. MOLTES Felicitats Gustau!! sabem de sobres lo referent q ets dions d'aquest món!! realment estas fent una faena impressionant!! Felicitar tb als campredonencs x la trobada!! volia assistir pro al final no vaig poder!!
    X cert Gustau, hi ha alguna trobada més a la vista???

    ResponElimina
  3. em va saber greu no pujar, però el temps, em va fer que m'ho repenses a últia hora

    ResponElimina
  4. La Marfanta és el veritable bloc estel·lar ebrenc, no hi havia cap dubte que seria el bloc guanyador, ja que compta amb moltíssims més seguidors que qualsevol altre. A Campredó estem experimentant un fenomen blocaire impressionant. Ahir mateix, l'alcalde Sanahuja, i un altre campredonenc, Jordi Calverol, van fer públics que tenien un nou bloc. Déu n'hi do! Des del grup de suport a ERC de Campredó també n'hem obert un, que encara no hem penjat res i tardarem uns dies en posar-lo en marxa. ens hem de felicitar d'aquest important fenomen blocaire campredonenc i del bon rotllo que tenim entre tots nosaltres. Ara a esperar l'EbreBloc i a veure si alguns ens podem allargar a Granollers al gener a l'acte de la Catosfera. Preparen un llibre dels blocs literaris, en el qual hi participem: Jordi Andreu (Tortosa), Jesús M. tibau (Tortosa), Dani Gil (Bítem), Vicent Sanz (Traiguera) i jo mateix, quant a autors ebrencs (en pot haver algun més que jo no sàpigui). Moltes felicitats a Gustau, per suposat. Molt contents del CampreBloc, feia goig veure tanta gent!

    ResponElimina
  5. Felicitats Gustau.

    ResponElimina
  6. Enhorabona Gustau sense cap dubte la marfanta és el bloc de referència a les nostres terres.

    Per cert t'hauries de plantejar de fer pagar al diari La Veu de l'Ebre alguna mena de drets d'autor o lo que sigue, cada setmana quan llegeixo aquest diari tinc la sensació que tot el que diu ja ho savia, gracies a la marfanta. Bé conclusions meves.

    ENHORABONA.

    VISCA LES TERRES DE L'EBRE.
    VISCA UNS PAÏSOS CATALANS LLIURES.

    ResponElimina
  7. Gustau felicitats, encara que per la noticia podriem dedicarte la canço "antes muerta que sencilla...".

    ResponElimina
  8. M'uneixo a les felicitacions.
    Me trec lo barret, la gorra i la caputxa.
    Jeje.
    Ah! I a la penya que hi ha participat. I als blocaires interconnectats, i als que s'han animat a fer blocs, bé, a la blocosfera ebrenca.
    Penya, som la hòstia!
    I Gustau un crack!

    ResponElimina
  9. Felicitats Gustau. Per fi vaig tindre el goig de coneixer-te personalment. Pos si, crec que va està molt bé i que tot va sortir tal i com ho haviem programat. Moltes gràcies per la vostra participació. Ens veiem a l'Ebrebloc.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta