18 de desembre del 2007

Programa d'actes de l'Ebrebloc 2008 i nou portal de l'Ebresfera

Avui s'han donat a conèixer algunes de les últimes novetats de la blocosfera ebrenca. En primer lloc, cal destacar la presentació pública del primer esborrany del programa d'actes de l'EBREBLOC 2008, que Blocaires Ebrencs hem decidit organitzat en dos dies, l'1 i 2 de febrer del 2008 a les poblacions de Tortosa i de Roquetes. Alguns de vosaltres ja ho sabíeu, i en algun moment ja s'havia comentat a l'ebresfera. Se'ns feia molt complicat agrupar en una sola jornada tot el programa d'actes que havíem previst per a la segona edició de l'Ebrebloc, i és per això que finalment hem preferit organitzar dos dies d'activitats. La primera jornada, a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, amb una taula rodona sobre l'ús dels blocs i de les eines de la web 2.0 en l'àmbit de l'educació. Moderada per Marià Cano, hi participaran Jordi Perales, Artur Tallada, Dora Cervelló i Àngel Ismael. La segona jornada, amb la biblioteca municipal de Roquetes com a escenari, inclourà un taller molt interessant sobre creació de podcasts, a càrrec de Jordi Abad; una breu exposició sobre l'estat de l'ebresfera, que ens farà Daniel Gil, i també una xerrada sobre la situació de la blocosfera a Catalunya, a càrrec d'un dels blocaires de referència a la catosfera, Marc Vidal. A més a més, aquesta segona jornada també preveu la realització d'una taula rodona sobre blocs polítics i polítics amb bloc, a la que volem convidar la periodista Sílvia Tejedor (Ràdio Ebre-Cadena Ser) perquè la moderi. En aquesta línia, ja han confirmat la seua participació els polítics blocaires Joan Sabaté, Francesc Sancho, Jaume Forcadell i Pere Muñoz. Per anar bé, ens faltaria algun blocaire del PP, i també acabar de decidir en quin restaurant fem el dinar de germanor. Com podeu suposar, a la tarda del segon dia també farem un inevitable Beers & Blogs, per acabar de completar l'Ebrebloc 2008 amb un acte més lúdic. D'altra banda, ja hem contactat amb diferents administracions per rebre suport econòmic i logístic per a l'organització del segon Ebrebloc, però restem oberts a tot tipus de col·laboracions.
Ja us anirem informant de les diferents novetats sobre el programa de l'Ebrebloc 2008, a través dels nostres blocs, però sobretot a partir del nou web de la comunitat blocaire de les Terres de l'Ebre, Ebresfera.cat. Aquest nou portal, que pretén agrupar els diferents recursos disponibles i que encara estem acabant de polir, també té un bloc propi de Blocaires Ebrencs, al qual us podeu subscriure clicant aquí mateix. En aquesta línia, si voleu saber més coses i sobretot conèixer els diferents apartats que té Ebresfera.cat, Javi ens ha explicat avui al seu bloc, LinQ, el procés de creació del nou portal de Blocaires Ebrencs.

2 comentaris:

  1. Allí estaré. Entre tots hem de destacar la força que té l'Ebresfera dins del moviment blocaire. Gràcies a les noves teconologies ja no ens podem queixar que ens trobem lluny d'enlloc.

    ResponElimina
  2. Jo tb vindré, sino passa res!!!
    En breu tb posaré un anunci al blog!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta