19 de desembre del 2007

Més estalvi d'aigua a Tortosa

El regidor de Medi Ambient, Valentí Marin, va confirmar que l'Ajuntament de Tortosa és un dels que estan obligats a presentar un pla de contingència, i que el govern ha instat l'Empresa Municipal de Serveis Públics (EMSP) perquè el redacti. En aquest sentit, Marin va detallar que, tot i que Tortosa no hauria de tenir problemes greus per garantir el subministrament d'aigua a la població, presentarà el pla de contingència i, a més a més, continuarà aplicant mesures de control i estalvi. «L'EMSP és qui té més control de la xarxa, i a través de les actuacions del nou pla director cada vegada té més control sobre les possibles fuites i l'aigua que es consumeix, també amb la instal·lació de nous comptadors», va afegir-hi. A més, Marín va recordar que l'àrea de Serveis apaga les fonts i evita regar les zones enjardinades durant el dia, i que també s'han començat a plantar flors i plantes que necessiten menys aigua, com a la nova zona enjardinada que va fer-se al costat del centre cultural L'Escorxador.

El Punt (19-Desembre-2007)

Per saber més:
-El Camp i l'Ebre limiten el consum d'aigua (El Punt)

2 comentaris:

  1. Molt bé, entre tots hem de començar a estalviar aigua de debò.

    ResponElimina
  2. La EMSP són los nous serenos d'avuí en dia. Jutge i part. Te demanen les claus de casa teua i canvien la normativa cada vegada que s'axequen en lo per esquerres. Uns tècnics incompetens i uns polítics que confien cegament amb ells porten al ciutadà de a peu a una indefensió absoluta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta