9 de gener del 2008

La vergonya de la Marquesa de la Roca

Un lector habitual del bloc ens ha enviat aquesta fotografia del carrer Marquesa de la Roca, al barri tortosí de Ferreries-Sant Vicent. Segons ens explica, aquest carrer que uneix el passeig de l'Ebre amb el carrer Llarg de Sant Vicent, així com el carrer de Mossèn Vicent Fabregat, han hagut de passar la vergonya de rebre els Reis Mags amb aquesta mala fila que feien, degut al seu abandonament. Els veïns de l'antiga zona de La Casota fa temps que reclamen un pla integral per al barri de Sant Vicent, ja que la majoria dels carrers presenten una imatge lamentable. De moment, sembla que l'actual pla de xoc del govern de Ferran Bel encara no ha arribat a aquests carrers. Amb tot, em consta el compromís del govern tortosí amb l'Associació de Veïns de Ferreries-Sant Vicent, en el sentit que inclourà la reforma integral del carrer Llarg entre les seues prioritats més importants a mig termini (el projecte es farà en tres fases, a partir de finals del 2008). De la mateixa manera, el compromís inclou la millora immediata dels carrers adjacents. La realitat és que durant els últims mandats s'ha fet un manteniment molt deficient en aquests carrers, que ja són un segon nucli antic de Tortosa. Crec que no seria gens agosarat sol·licitar una segona subvenció de la llei de Barris.

12 comentaris:

  1. donç tenen tota laró de queixar-se els veins, jo feia anys que no passava per aquest barri, i ho vam fer amb cotxe aquest nadal i la veritat que es anava amb gent de fora, i em moria de la vergonya,pq em deien noia per on ens portes que aixó es molt xungo i no hi ha ni els carrers alquitranats!!!ajuntament no siguem tant deixats...

    ResponElimina
  2. almenys que tapin els clots fins que arreglin completament els carrer!
    aquet i molts altres carrers paral.lels, que els i tapin els clots.

    ResponElimina
  3. Ara no surten els que diuen que tot el que fa el govern Bel es herència del passat, dels merits del govern Sabaté?
    Quines coses...
    Hi ha molta feina a fer a Tortosa, i penso que s'ha de donar temps, i si no compleixen, d'aqui a 4 anys uns altres, així de fàcil.

    ResponElimina
  4. Ep Gustavo un desafiament! A que no ets capaç d'escriure un article d'aquells històrics que fas de tant en tant sobre l'enigmàtica Marquesa de la Roca?

    ResponElimina
  5. manda güevs! tota esta merda la dixat supersabate. ara tocara gastar los dinerets arreglant les merdes de sabate

    ResponElimina
  6. A Ferreries n'hi ha bastants, de carrers que necessiten millores des de fa molt de temps. Un altre exemple seria el Juan Sebastian Elcano: gairebé podríem dir que no s'hi ha fet res des que van passar els elefants d'Anníbal...

    Però també s'ha de donar temps a l'actual equip. Almenys ja es va obrir el c/ Migdia, que semblava l'obra de la seu!

    ResponElimina
  7. A l'anonim 4:02, hem sap greu però molt probablement l'esta del carrer no es de la passada setmana, però si que et poso aquest fragment que acabo d'extreure del blog de Ferran Bel amb data 20 de març del 2007 i jo dic que es una promesa imcomplerta més del govern de F.B. que ja comença a ser conegut com el HO FEM MALAMENT.

    """Aquesta setmana, CiU ha començat una campanya als barris i pobles de Tortosa per conèixer les inquietuds i els problemes que preocupen als veïns de la ciutat. Un equip d'enquestadors recorrerà Tortosa, barri a barri i poble a poble, per recollir l'opinió dels ciutadans. Aproximadament una setmana després de realizar l'enquesta, tornarem al barri/poble per presentar els resultats i un pla de xoc de 10 mesures per aplicar en els primers 100 dies de mandat.
    Aquest dimarts 20 de març, hem posat en marxa aquesta iniciativa al barri de Ferreries. I la resposta ha estat molt interessant. Moltes persones s'han acostat al nostre estand i han fet les seves aportacions als enquestadors. Demà dimecres tornarem a ser a Ferreries. Tot seguit, detallo els llocs i les dates on fem les enquestes i les reunions de treball."""

    Et puc assegurar que si la brigada en lloc d'asfaltar finques particulars de Jesús d'empreses importantS per compromisos del senyor Pere Panisello, es dediques a la seva feina potser en 7 MESOS que fa que governen una ma de quitra si la podrien haver posat.

    ResponElimina
  8. Lo Bel és un socavón...
    I a més és molt feo

    ResponElimina
  9. Xeic Eduard, quina poca faena que tens.

    ResponElimina
  10. Sí, i unes faroletes tampoc anirien gens malament...
    Que de nit, fa temor.

    ResponElimina
  11. entre kebabs casa maso i locutoris qualsevol passa per la nit per alli!!

    ResponElimina
  12. Gustau, perquè no comentes els clots que hi ha al parc municipal per aparcar el cotxe? ahir vaig passar ahir per buscar aparcament, i encara estic marejat

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta