7 de febrer del 2008

Sabaté devalua el pla d'actuació municipal de Tortosa i diu que està fet a corre cuita

El portaveu del PSC troba a faltar el centre de recerca i el pla parcial Portal Sud

Dues setmanes després que el govern de Tortosa presentés el seu pla d'actuació municipal (PAM), el grup majoritari de l'oposició va intentar ahir devaluar-lo a la categoria de «llista d'intencions, feta a corre-cuita». El portaveu del PSC, Joan Sabaté, va afirmar que el document està farcit d'obres repetides o poc concretes, fruit de la «precipitació» en la redacció. Sabaté també va lamentar la poca informació que han tingut els grups de l'oposició, i va denunciar la «desaparició» d'alguns projectes.

En concret, Sabaté va destacar dues absències que el PSC considera importants. En primer lloc, l'exalcalde de Tortosa va dir que troba a faltar el centre de recerca, desenvolupament i innovació, que l'anterior govern municipal havia impulsat. Segons Sabaté, en l'apartat del PAM dedicat a la promoció econòmica només es diu que «s'avançarà en la definició d'un centre tecnològic». «Més que inquietant, això és inacceptable, ja que tothom està corrent per prendre posicions, i la URV ja està fent un centre d'aquestes característiques a Tarragona», va dir. A més, Sabaté també va lamentar que l'ordenació del sector Portal Ciutat Sud també hagi desaparegut de la planificació municipal, tot i que la majoria dels propietaris han demanat que l'Ajuntament aprovi el pla parcial.
D'altra banda, Sabaté va manifestar la «poca credibilitat» que els provoca el PAM, i més encara després de comprovar que a l'assemblea local d'ERC «només» el 53% dels militants li van donar suport, tot i ser al govern de Ferran Bel. «Com a mínim, la gent d'ERC ha tingut l'oportunitat de debatre el PAM», va afirmar Sabaté, que va acusar el govern de CiU i ERC de fer volar coloms amb una llista d'actuacions «caòtica i feta amb molta precipitació». El portaveu del PSC va lamentar que el govern municipal no presentés el PAM als grups de l'oposició, abans de fer-lo públic, i que tampoc s'hagi debatut en el ple. «Nosaltres no vam fer cap PAM, però quan s'aprovava el cartipàs municipal en el ple, sempre sotmetíem a debat una llista d'objectius concrets», va recordar Sabaté.

> «Projectes megalòmans, com la piscina olímpica o el velòdrom»

Després de sentir durant quatre anys que el pavelló firal de Remolins havia de ser el «mausoleu» o la «piràmide de Sabaté», el portaveu socialista va criticar els «projectes megalòmans» del govern de Bel. Així, Sabaté va assenyalar que al PAM «tot ho volen fer gran», i va destacar la piscina olímpica de 50 metres o la cobertura del velòdrom. Amb tot, el portaveu socialista va advertir que el cobriment del velòdrom municipal, tot i que va ser un tema molt utilitzat per CiU per erosionar el PSC, no és ara prioritari per al govern, ja que apareix com una previsió pel 2011. «Va ser el gran tema de campanya de Bel, però dubten si el podran cobrir i per això el posen al final del mandat», va dir Sabaté.

El Punt (7-Febrer-2008)

33 comentaris:

  1. El senyor Sabaté critica el PAM, que va fer ell en 8 anys?

    Després critica que hi haguin obres projectades per al 2011, jo li pregunto, que potser vol que o fasin tot aquest any (lo que voste no ha fet en vuit anys)?

    ResponElimina
  2. Encara no assumit que a perdut l'alcaldia!
    Com a votant del PSC, li demano que marxi cap a casa, vostè, Martín,...
    S'ha de renova el partit igual que Mariano quant va perdre les eleccions!
    Pel be del partit marxi cap a casa, perquè sinó a les properes eleccions si Bel o fa mitjanament bé i segueix com ara guanyarà per majoria absoluta.

    ResponElimina
  3. Molt d'acord 11:34
    El PSC està ple de remostrons que s'han de jubilar. En especial los "centralistes" versus Sabaté, Martin, etc. Ja els tenim massa vists i son feos que t'hi cagues.
    Francament, em fa fàstics anar a votar socialista i cada cop que vaig tinc ois i ais.
    Que els canvien!

    ResponElimina
  4. Molt dacord amb tots tres!

    ResponElimina
  5. Em penso, que aquesta idea de que si es torna a presentar Joan Sabaté a les municipals i sobretot si ho fa amb la tropa de sempre, tornarà a perdre, ho pensa tota Tortosa. Es clar, tambe tota Tortosa sabia que perdrien les eleccions menys ells. Jo i molts ciutadans de Tortosa, no tornarem a votar al PSC si seguixen aquestos.

    ResponElimina
  6. Anònim de les 2:14

    quan justifiques el teu argument dient que són feos que t'hi cagues, quedes desprestigiat en tots els altres arguments, i mira que la claves!!!. Per tant, et convido a que redactis els arguments sense faltar el respecte, tot això, si tens visions constructives i realment apostes per un futur pròxim on els socialistes siguin socialistes i no sabatistes.

    Salut!

    P.D.: Això només t'ho dic per què no vull 20 anys de CiU i de feos mirate'ls a tots que sortiràs corrents, però per a fer política la bellesa no és un requissit pas necessari.

    Salut!

    ResponElimina
  7. Es estadisticament imposible que tots els anonims anteriors siguen del mateix tenor, a no ser que surten del mateix lloc o mateixa persona.
    Aixo de l'anonimat es fantastic; tambe per a mi, es clar.
    Apa.

    ResponElimina
  8. I han tardat dos setmanes en buscar "contres" i només han trobat estes xorrades? Això si que és fer política de debó, si senyor!

    ResponElimina
  9. Fastic: El que provoca alguna cosa que repugna. Pos collons, si et repugna i i et fa agafar ais i ois, pos no fassis el badoc i no els votis. Que trobes?.
    O es que nomes volies legitimar-te per poder fotre destralada?

    ResponElimina
  10. Malament si esta fet a correcuita. Malament si es fa tard. Els "remostrons" dels arguments del senyor Sabaté fan sospitar el de sempre... Encara no sap que ell no es l'alcalde !

    ResponElimina
  11. Sabate, que vol fer com en Fraga, fins el vuitanta anys al Senat? Tingui vergonya, plega i gastat els "raconets" que has fet durant aquesta anys. "Mi tesoro".

    ResponElimina
  12. Joan, de plegar res. Tens corda per molts anys i tens molta gent que et recolzar, ha recolçat i et recolçarà. Lo que falta es que molta gent que es diu socialista, es desideixen. O espenteixen del carro o que l'assolten i no faigen de "pes mort". I aixó, no ho dic pels anónims d'aquest bloc que el 80 per cent dels que diuen que son socialistes son convergents (los asalariats dels blocs).

    ResponElimina
  13. Si si , jo soc un assalariat del blog i no faig res mes i em foto una vidaaaaaaaaaaaaa!! No sigueu tant lluços !!

    ResponElimina
  14. El PSC de Tortosa esta igual que fa quatre anys
    l'alcaldia de Sabete al PSC li va arribar per la dreta i per la dreta s'ha esfumat .
    Ara Joan a la faena i no fagis cas de tots el asalariats de CIU+ERC d'aquest bloc.
    El PSC vol veure Sabate Alcade de Tortosa.

    ResponElimina
  15. Els mausoleus son pels morts (politicament parlant). La megalomania es pels vius...

    ResponElimina
  16. Al anónim de les 6,20 pm. Sento molt que el PSC de Tortosa estigui igual que fa quatre anys. Quina tristor no?

    ResponElimina
  17. 3:51

    Tampoc soc jo , pero vec que torna la marxa , sol he ficat lo nas , a lo del poble i lo del riu , tinc feina estos dias .

    ResponElimina
  18. Acabo de veure , lo del canvi de carrer , del 13 de Gener , vec que tens conversa. T´he deixat algo alli.

    ResponElimina
  19. Visca Rubalcaba !!! Fora Sabaté !!!

    ResponElimina
  20. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  21. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  22. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  23. Es increible la poca feina que te la gent que ha col.locat Bel i Accensi. Potser si es dediquesen a treballar en ves de posar a parir a Sabaté per dir la veritat Tortosa ho agrairia.

    ResponElimina
  24. 6:53 i 7:01
    Vec que els teus comentaris no colen , probare amb este.
    Esta tarde m´ha dit lo " Conde de Tabola ", que li han promès la " Creu del Dragon Kan " , si va amb lo seu llaüd-cuba, a salvar de set , als de Barcelona, lo vec saltanse totes les aduanes de pillatje!
    Bueno este es del riu , però alli parlaba en serio.
    Ara plego què tinc feina.

    ResponElimina
  25. Si ara que tens feina plegues; ja em dirás que fas quan treballes.... Veritat que aixó t'ho ha xerrat el "Golum"? Aquell de "mi tesoroooooooooooooo...." el recordes veritat?

    ResponElimina
  26. Eik, Gustau, avui deixo la Marfanta fins demà, ja que m'interessa més El Diari sexual d'una ebrenca exiliada, amb vídeo porno inclòs, que les opinions d'aquests sobre el PAM. Suposo que em comprendràs.

    ResponElimina
  27. 8:11
    Ja que la cosa va de PAM´s , ja seria hora que per aqui , es fiques algo amb les inicials de la URV, fa molta falta.
    Bueno fesme bona propaganda, tu ja m´entens , no tinc ganes de repartir pa amb tomaca per a festes , ni xocolate a Carnaval.
    Mos entenem , però sol per lo dolent. Quina llàstima !

    ResponElimina
  28. Us convido a veure els PAMs dels municipis que van compara amb l'ordenança xenòfoga. Res a veure.
    Aquest loc es podria dir "los plmeros " de Bel.

    ResponElimina
  29. l'hora qe surt a la publicació és la real?

    ResponElimina
  30. 7:21, ja se que no te massa importancia, pero tinc curiositat per saber quin sentit te que, quan vos referiu a Bel, li digueseu Bel i Acsensi. Te alguna explicacio, alguna gracia?, es que no la veig francament. O es simplement per mimetisme amb Sabate i Borras?

    ResponElimina
  31. Au, ja hi tornem ...

    Desqualificar per desqualificar ...

    Aquesta vegada m'ha sobtat també l'entradeta de l'Emigdi.- Clar que tractan-se de Joan Sabaté, no m'hauria d'haver sobtat...

    En fí, ni vull opinar de Bel, ni de Sabaté, ni dels que han opinat anteriorment. Només vull dir que aquest PAM em sembla un recital de bones intencions.

    Apa, me'n vaig a "cremar rama"...

    ResponElimina
  32. Em penso que els assalariats den Sabate no tenen ni idea quan diuen que els del PSC volen a Joan...el que han de tenir clar es que no volem son fòssils perpetus, que només els interesa ells, ells i ells, i tants els fa ser del PSC con d'ICV o el PP.
    FORA SABATE I LA SEVA TROPA!!!!!!
    renovaió ja!!!!

    ResponElimina
  33. Tu si que no tens idea. I si ets del PSC a l'assemblea ens verem i alli pots repetir el mateix. Aqui al Bloc no serveix per res. Endevant xulet...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta