2 d’abril del 2008

Salvem lo Canalet proposarà als veïns mobilitzacions contra la variant de l'eix de l'Ebre

La plataforma veïnal Salvem lo Canalet decidirà en una assemblea extraordinària, que podria fer-se el proper 13 d'abril, quines mobilitzacions convocarà contra el traçat de la variant de l'eix de l'Ebre que la Generalitat ha tret a informació pública, ja que travessa la zona de xalets. Un dels portaveus del col·lectiu, Antoni Melero, va explicar que ahir van anar a l'Ajuntament tortosí per veure els plànols que ha facilitat el Departament de Política Territorial i Obres Públiques, i que la plataforma està «molt decebuda» pel fet que no han tingut en compte ni les peticions dels veïns del Canalet ni l'opinió de l'Ajuntament. «Han presentat tres alternatives perquè estan obligats per llei, però tots els traçats afecten el Canalet i una de les opcions fins i tot és la que va desestimar-se fa uns anys perquè passava massa prop de l'Observatori de l'Ebre», va denunciar Melero. El portaveu de Salvem lo Canalet va assenyalar que ja s'han posat en contacte amb un gabinet jurídic per redactar les al·legacions, però també amb l'alcalde de Tortosa i amb el president de l'EMD de Jesús, per saber si podran tindre el seu suport. «La Generalitat havia promès diàleg, però se'ns han rigut a la cara», va lamentar Melero.

El Punt (2-Abril-2008)

18 comentaris:

  1. Parleu en la plataforma del riu en maulets en le de defensa dels bous en la de defensa dels patos en la de defensa dels cucs dels pins del canalet ...

    ResponElimina
  2. Parleu en la plataforma del riu en maulets en le de defensa dels bous en la de defensa dels patos en la de defensa dels cucs dels pins del canalet ...

    ResponElimina
  3. Soc vei de la partida Sant Bernabe i com a consequencia del POUM, podria ser afectat de tal manera que em quedaria amb el 50% del terreny ( que hauria de cedi, graciosament) per tal d'ampliar els vials, urbanitzacio etc.
    Al seu moment vaig fer al·legacions, que van desestimar globalment amb altres, i per tant no em van ni contestar.
    Que he de fer? Callar, aguantar, fer una plataforma? o foter-me un tiro?

    ResponElimina
  4. El que no em queda del tot clar es si la variant definitiva es la propossada primer o la segona, que anava mes amunt amb uns altres "damnificats" que es van afegir a la plataforma.?

    ResponElimina
  5. La variant per Pinell-Prat de Comte-Horta-Arnes-Vallderoures i Morella i així cap xalet "monument artístic" amb lago quedarà afectat... i els veïns del costat de l'actual eix de l'Ebre, que aguantem els embussos, mos toquen los nassos

    ResponElimina
  6. 11:37
    ser propietari te les seves coses per consolar-te pots pansar en la gent que no te ni el 50%, encara que suposo que a tu tan ti fot.

    ResponElimina
  7. 12:39

    HI ha 3 alternatives:

    la 1 és la del mig, la 2 és la del Observatori, la 3 és la de dalt.

    La proposada és la 1 (i la més barata)

    ResponElimina
  8. Salvem el canalet!!!

    ResponElimina
  9. 3:49, A aixo no se li diu cornut i paga el veure?.
    Que et semblaria a tu si, per exemple, tens dos cotxes a casa i ten foten un? tambe pensaries en els que no en tenen cap?
    No se on has apres que ser propietari ha de tindre com a servitut cedir, en un moment donat ( no se si has entes que gratuitament)el 50% de la propietat.
    Em penso que als afectats per la variant, ningu els ha dit que hauran de cedir els seus terrenys gratuitament.
    Jo nomes intentava fer notar el fet que personalment i objectiva puc arribar a ser a mig termini perjudicat de manera mes bestia que els que ara ho seran per la variant, i no em queixo.

    ResponElimina
  10. Mori la inteligencia!

    ResponElimina
  11. 5:58
    crec que no ha entes la meva ironia, jo feia referencia a:
    - PROPIETARI QUE DEMNA EL CANVI DE CALIFICACIÓ DE RUSTICA A URBANA, EN CAS DE SER POSITIVA LA REPOSTA AQUESTA QUESTIO: l'ajuntament concedirà la llicencia d'obres per la construcció d'una vivenda plurifamiliar o unifamiliar condicionant-la a la previa sesió per part del promotor o autopromotor de forma gratuita i unilateral de la part que sigui destinada a vials.
    Per altra part SI ES TRATA D'UN PROJECTE DE REPARCELACIÓ: el promotor o la junta de propietaris resta obligada a cedir tots els carrers, a fer-se carreg de les despeses de l'urbanització dels carrers aixi com a cedir un percentatge (que varia en funció del sol que estigue afectat per la recalificació)de la seva propietat per equipamnets d'us public, restan excent de construir-los.


    En el seu cas com voste deu tenir una casa completament ilegal, tot aixó li deu de sona a xines.
    Pero la gent "normal" te que complir la llei i jo deia que ser propietari es molt bonic peró que també te les seves coses com el que li acabo d'explicar.
    Vaja que jo no he vist mai a ningu que pel fet de complir la llei anes pel carres cridant d'alegria.
    Peró tampoc havia ni imaginat que un colectiu com el que ens ocupa pugues parar unes obres que son d'interes ja no general si no primordials i així estem jo demano des d'aqui al govern de la Generalitat que accelerigue les obres.
    VOLEM EL DESDOBLAMENT DE LA C-12 JA.

    ResponElimina
  12. la proposta nº2 pasa massa prop del xalet d'un ilustre i per lo tant no es viable

    ResponElimina
  13. Si al desdoblament ja!!!!

    ResponElimina
  14. discutint i discutint i sense infraestructures, com l'autovia de l'aldea que va costar 11 anys!!!!

    ResponElimina
  15. 8:14, "En el seu cas com voste deu tenir una casa completament ilegal, tot aixó li deu de sona a xines" Jo no he entes la ironia, i voste, amparant-se amb l'anonimat m'acusa d'ilegalitats. Em pot explicar qui la informat que jo tinc una casa il·legal a voste?.
    I no sigue tant pedant, que jo ja ho se, com li havia dit abans, el que comporta se propietari, com tambe li he dit que no em queixo. Per tant, de que m'esta parlant?
    Com sembla que nomes enten les ironies, tampoc ha entes que del que em queixava si decas es del greuxe comparatiu que representa, per exemple no tindre una plataforma per defensar-me del que jo considere; i ara, li afegexo el no tindre tambe una subvencio de 1.500 € com ha tingut la plataforma salvem lo canalet per part de l'EMD de Jesus, per a puguer pagar-me un estudi o unes al·legacions com ells.
    Quant al tema de fons, jo ja vaig escriure a la primera noticia que La marfanta va publicar sobre el tema, la meua posicio que no es altra que la d'estar a favor de la variant de la primera o segona proposta, pero mai allunyant-la excesivament per lo que representaria de perdua de aprofitament. A mes a mes tambe considerava i considero que els propietaris afectats tenen tot el legitim dret de queixar-se i protestar, pero sense vendrens la moto de que ho fan per no "trinxar el territori" i per "visio de futur" com s'ha dit; quant la realitat es que es fa exclusivament per raons estrictament particulars.
    Si ara no ho te mes clar, ho sento, s'ho torna a llegir, perque no insistire mes.

    ResponElimina
  16. 1:48
    Disculpe s'hi le molestat, crec, com voste que vaig ser masa contundent, pot estar tranquil jo al igual que voste no tinc ni idea de la seva identitat, pero en general als veins del canalet la meva intervenció els sona a xines.
    I reitero les meves disculpes que van dedicades una i exclusivament ha vosté.

    ResponElimina
  17. ......"No insistire mes", a no ser per a dir-li que no tinc que disculpar-lo de res perque no m'ha molestat en absolut.
    Esperem poder gaudir de la variant el mes aviat posible, per be de la colectivitat, que es del que es tracta.
    Fins una altra.

    ResponElimina
  18. Abans de parlar, assegurat perquè d'il·legal la meva casa no en té ni un pèl... o sigue que lluitarem fins al final per la nostra primera vivenda i direm:
    visca el canalet!!!!en veu ben alta i sense por a res, no m'he d'amagar de la justiícia.
    una afectada

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta