1 d’abril del 2008

Tortosa autoritza que Viena instal·le un restaurant a l'antic mercat del Peix

L'Ajuntament de Tortosa va informar ahir que ja ha aprovat l'atorgament de la llicència d'obres a l'empresa Establiments Viena SA, que ja podrà adequar l'interior de l'edifici de l'antic mercat del Peix per poder instal·lar-hi un dels seus restaurants. En aquest sentit, el consistori ha concedit el permís un cop rebut el vistiplau de la comissió territorial de Patrimoni. Per tant, ara l'empresa ja podrà començar les obres, amb l'objectiu que el Viena puga obrir abans de l'estiu.
El projecte per instal·lar un local de la cadena d'entrepans, que crearà uns 40 llocs de treball, s'ha retardat uns mesos, ja que Patrimoni havia fixat algunes recomanacions als promotors, perquè no s'alterés «l'esperit racionalista» del mercat del Peix, obra de l'arquitecte Agustí Barlett. Els entrebancs, que els últims dies han fet circular tot tipus de rumors a la ciutat, han estat per les diferències de criteri en la decoració i la distribució interior del restaurant, i també per la instal·lació de l'aire condicionat i de les plaques solars, però també per la sortida de fums de la cuina. Viena va confirmar el juny de l'any passat la seua intenció d'obrir un local al mercat del Peix. La seua carta inclou més de 50 varietats d'entrepans freds i calents, amanides, a més d'una croissanteria i cafeteria.

El Punt (1-Abril-2008)

4 comentaris:

  1. el mercat del peix no era un lloc públic??? ai no! ara bocates per a tots! ja podrien traslladar el centre civic que ha ocupat la biblioteca alla no?

    bocatas para todos!

    ResponElimina
  2. La dreta tortosina volia tombar este edifici perquè ha estat fet en plena repúblia. Són los mateixos que defensen mantenir lo monument a la batalla de l'Ebre pels mateixos criteris que en canvi no serveixen per mantenir este monument en peu.

    ResponElimina
  3. Me sembla perfecte que fiquin un restaurant on es pugui fer un mos a bon preu, també estan d'acord els propietaris de restaurants del centre de Tortosa, jeje estos patiran i de valent. Llastima que no s'hagi ficat un zara o un pull and bear per a putejat també als comerços de roba, estos si que tenen un lobby ben montat.

    ResponElimina
  4. Ara dins l'interior del mercat del peix que els del Viena facin el que vulguin. Ja que dir que per l'exterior no s'ha conservat res de l'edifici original del mercat del peix, ara per més conservacions que es vulguin fer per dins, s'ha tornat a destruir una part del patrimoni històric de Tortosa i això és molt trist.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta