3 de maig del 2008

Atac amb pintades al Palau Abària i les seus del PSC i ERC a Tortosa

La seu regional del PSC, el local d'ERC, i la delegació de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, al Palau Abària de Tortosa, van aparèixer ahir al matí amb pintades contra el transvasament a Barcelona. El local d'ICV va ser l'única seu de les tres formacions del govern català que es va salvar de les pintades, potser perquè no és al nucli antic i quedava més allunyat de la zona d'acció. A les pintades, s'hi llegia «Ni una gota més» i «Traïdors transvasistes», però no estaven signades i cap grup va reivindicar-les ahir.

El Punt (3-Maig-2008)

Més informació:
-Atemptat contra ERC-Tortosa i Baix Ebre (Bloc d'Esquerra a Tortosa)

26 comentaris:

  1. Hi ha una pintada al pont del tren on hi posa ICV: Traïdors transvasistes

    ResponElimina
  2. Qui no vulgue pols, que no vaigue a l'era.

    ResponElimina
  3. Vaja... jo denuncio les pintades en les parets, ponts, carrers... siguin del tipus que siguin... estem parlant aquí sobre algo il·legal, pero vaja... apa!

    ResponElimina
  4. Aquestes accions no fan més que embrutir la imatge de la societat ebrenca. A més, de polítics, n'hi ha que poden tenir la consciència tranquil·la, i n'hi ha que potser no, però això que ha fet algú és posar-los a tots al mateix sac, i tampoc està bé. Les manifestacions en contra de projectes de govern s'haurien de fer cívicament, i amb aquestes pintades, de civisme se n'ha demostrat poc. Denuncio les pintades, i també les agressions directes a polítics, siguin del partit que siguin, perquè si no algun dia tornarem a empunyar les armes,i de sang la nostra història ja n'ha vist prou.

    ResponElimina
  5. Parlant de civisme... el govern i els partits que en formen part han sigut cívics amagant lo projecte d'interconnexió fins desprès de les eleccions?
    han sigut cívics enganyant-mos a tots i totes les ebrenques dient que MAI! farien transvasaments?

    una miqueta de coherència per favor

    LO RIU ÉS VIDA
    MAI MÉS TRANSVASAMENTS!!

    Albert

    ResponElimina
  6. L'Albert aquest, em comença a tenir un poc cansat. Dona la cara valent.

    ResponElimina
  7. No vull dir que estigui a favor de pintades ni res que s’hi sembli a bretolades ni aldarulls..Ara bé ; donat el grau d’indignació de la gen d’aquestes terres, es lo mínim que podia passar...I trobo encara que donades les circumstàncies el comportament general de la gent d’aquestes terres es d’un civisme exquisit...

    ResponElimina
  8. vaig donar la cara ahir a la tarda en l'acció dels Jóvens, i la tornaré a donar avui en la "tancada" de la delegació del govern transvasista...

    i la donaré sempre que faci falta en qualsevol acció, manifestació etc. antitransvasista

    ResponElimina
  9. dones la cara amb "Perfil no disponible" ?
    Per una altra part, per a mi les bretolades, pintades, protestes i escridassades davant dels personatges o institucions publiques, me la suen ( i a ells tambe, segons com ). Ja cridem i reivindiqem prou devant els explotadors -que encara hi han- i ens trobem diariament, jugant-nos el lloc de treball, per exemple?
    Encara que pugue tindre resultats, fer el ximple davant els que manen
    politicament, -amb democracia- no te cap merit ni sacrifici.

    ResponElimina
  10. Massa poc, això encara és massa poc. Volem ser tan democràtics i cívics que només arribem a fer quatre gargots...

    ResponElimina
  11. Anònim de les 4:39 PM. Cal recordar-li que la democràcia va de baix cap dalt, i no a la inversa com aquí ens volen fer creure. Per tant trobo perfectament legítim que si s’ha d’escridassar a un polític, s’escridassa (va inclòs en el sou), i no passa res. L’aborregament actual i la manca de cohesió social fa que tant politics com empresaris ens fotin el pel massa sovint. Sense revoltes mai hi ha hagut progrés social. Llavors no us queixeu de la precarietat laboral ni dels sous que us paguen..Si en trenta anys que remenen el transvasament de l’Ebre, encara no han pogut, no ha estat gratis. Asseguts a casa mai farem ni ens portaran res de bo... Vosaltres mateixos..!

    ResponElimina
  12. les pintades son inciviques ara, i fa cinc anys no?

    ResponElimina
  13. és més incívica una pintada o un transvasament?

    no m'agraen massa (tot i que és d'agrair que es fessin sense malmetre patrimoni històric) però tampoc acceptaré que la gent que està trinxant el territori o en són còmplices vingue en victimisme cínic com si hagués passat ves a saber què...

    teniu la pell molt fina...

    ResponElimina
  14. Les pintades són inciviques depèn del lloc on es facin, ara i tota la vida. Segurament amb una pancarta se n'haurien sortit igual, no haurien fet malbé res i hauria durat més. No crec que a hores d'ara quede cap pintada de les que es van fer a les portes de cap lloci en canvi la que dieu que hi ha al pont encara deu estar allà.

    ResponElimina
  15. els que tanquen òrgans democràtics, que han costat molt de recuperar, són feixistes, independent de estar d'acord o no amb les seves desicions, que s'han de correspondre on cal. ELS INTOLERANTS ACABARAN AL LA LLUITA ANTITRANSVASSISTA DES DE DINS!!!

    ResponElimina
  16. Per al que fan estos organs, no calia fer tant d'esforç...

    ResponElimina
  17. Apreciat anònim de les 12:56 PM En les seves manifestacions no cal fer cap esforç per entendre cap ideologia política, Senzillament el que vostè manifesta certa intranquil•litat pels Serveis Territorials que certament han suposat un avanç en la relació Administració/Administrat en aquestes Terres . Ara bé; el xoc frontal que per aquestes terres representa el Reial decret que autoritza el transvasament de l’Ebre cap a terres de Barcelona es un cop massa fort per tota la societat ebrenca. En aquestes condicions valdria la pena que ningú s’enganyés. Això es un negoci... Un negoci que repercuteix negativament en el desenvolupament del territori. Pot veure-ho del dret i del inrevés, cap per amunt o cap per avall; però es així mateix....En aquestes circumstancies, prefereixo que s’emportin totes les Delegacions Territorials al cap i casal. Ara estem commemorant la “victòria” de la guerra del francès..Deixi’m dir-li que el que mes dol es que et traeixin els de casa...

    ResponElimina
  18. bla,bla,bla...tot per justificar accions violentes contra estaments democràtitcs...accions fetes per una colla que representen el que representen, tinc una afiliació política i n'estic molt orgullós,(van ser massa anys de feixisme), SOC ANTITRANSVASSISTA i continuaré lluitant contra les canonades, ara no permetre que s'hem criminalitze per les meves idees polítiques, aixó té un nom i suposso que no us agrada.

    Salut !

    ResponElimina
  19. Si que té un nom lo teu,
    ser un hipòcrita incoherent que pensa més en la butaca que en atar cosa.

    Traïdors a fer la ma!!!!!!

    ResponElimina
  20. amb comentaris com aquest (11.37) us definiu intolerants feixistes, crec que feu molt de mal al moviment antitransvassiste amb els vostres atacs d'ira que d'altra banda només reflexen fustracions personals.
    Hem de sumar i no perseguir a la gent per la ideología encara que no ens agradi, aixó ho feien els nazis, pareu conte que esteu a punt de creuar la línia.
    prou salvapatries !!!!!!!

    ResponElimina
  21. Més raó que un sant, estos jóvens. I el "sinyor" Delegat, l'inefable Salvador, dimitix o no dimitix? Este "sinyor" té allò que s'ha de tindre per a ser polític: poca vergonya, molta demagògia i un bon grapat de cinisme. Allí a on va fa amics: sobretot a la Fatarella, a on n'hi té dos...

    ResponElimina
  22. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  23. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  24. A vere, Gustau, no he insultat a ningú. De fet, més bé m'he autoinsultat, m'he dit "fatxa" a mi mateix. Me sembla que no calia, en serio...

    ResponElimina
  25. No m'ha agradat això que has dit d'enviar la gent a les dutxes. M'ha semblat de molt mal gust i me sembla que no calia, en serio...

    ResponElimina
  26. I, pos què fan los fatxes sinó?...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta