14 de juny del 2008

L'Ebresfera destapa Mireia Galindo

Molts de vosaltres m'havíeu preguntat, més d'una vegada, si sabia qui s'amagava darrera del bloc literari i eròtic de Mireia Galindo. Avui ja us podem anunciar que l'associació de Blocaires Ebrencs hem organitzat per dissabte que ve, 21 de juny, la presentació al nostre territori del llibre Em dic Mireia (i el meu cony es diu Carlitos), la novel·la que han publicat Mir Roy i Manel Riu a partir de les entrades del seu conegut bloc Mireia, un dels més seguits de la catosfera des que va aparèixer a la xarxa, l'abril del 2006. L'acte tindrà lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, a partir de les dotze del migdia, i a part de conèixer els dos escriptors que maquinaven les històries de Mireia Galindo, també comptarem amb la presència dels grups Pepet i Marieta i Miquel d’Alcanar, que interpretarà una cançó del seu primer disc, Acati.
En la passada edició de l'Ebrebloc ja vam tenir l'oportunitat de conèixer pesonalment Manel Riu i Mir Roy, i de passar una bona estona amb ells, però ara és diferent perquè ens porten sota el braç la seua primera novel·la, i és un llibre 100% blocaire. Tots dos són de Benavarri, a la Franja, i són un matrimoni de professors d'Educació Secundària. Per això, al seu bloc, a més de sexe també parlaven d'ensenyament i de la situació política del país. Però el més interessant de tot plegat és com Riu i Roy van aprofitar el bloc com una innovadora eina literària, que els va ajudar a vertebrar l'estructurada de la història de Mireia Galindo, amb les diferents línies argumentals, la veu narrativa, els personatges secundaris, els seues viatges, les tendències polítiques i els clixés literaris. Però si no us podeu esperar a dissabte que ve per conèixer els autors, aquí us deixem un vídeo amb la notícia que fa uns dies va emetre el Telenotícies Comarques...

2 comentaris:

  1. Em sembla molt interessant el que contes. Que a partir d'una sèrie de relats curst en pugui sortir un llibre deu ser una experiència pionera o quasi. Felicita els autors de la meva part. Sóc dels que penso que la Franja també del nostre territori que va una mica més enllà de les Terres de l'Ebre propiament dites.

    ResponElimina
  2. Em sembla molt interessant el que contes. Que a partir d'una sèrie de relats curst en pugui sortir un llibre deu ser una experiència pionera o quasi. Felicita els autors de la meva part. Sóc dels que penso que la Franja també del nostre territori que va una mica més enllà de les Terres de l'Ebre propiament dites.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta