14 de juny del 2008

Tortosa precinta dues antenes il·legals de telefonia mòbil al nucli antic

L'Ajuntament de Tortosa va informar ahir que la policia local ha precintat dues antenes de telecomunicacions de l'operador Vodafone, que s'estaven instal·lant al terrat d'un edifici d'habitatges situat al número 14 del carrer Benasc, al nucli antic de la ciutat. Un decret d'alcaldia d'ahir mateix va instar els policies, que ja van aturar provisionalment les obres ahir a la tarda, a intervenir i precintar aquestes instal·lacions. Segons l'Ajuntament, les obres no tenien cap tipus de permís i, per tant, «són del tot il·legals». En aquest sentit, la resolució d'alcaldia ordena la «suspensió provisional i immediata de les obres d'instal·lació i connexió» d'aquestes antenes. A més, el decret d'alcaldia incoa un expedient de la legalitat urbanística.
L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va recordar que, aquesta mateixa setmana, el ple de l'Ajuntament havia aprovat un pla especial d'antenes de telefonia mòbil, que té l'objectiu de regular la instal·lació d'aquestes infraestructures al terme munici pal. «Instal·lacions il·legals com la que s'ha detectat al nucli antic són inadmissibles», va remarcar Bel, que va insistir que seran «intransigents i contundents en l'aplicació de les sancions corresponents».

El Punt (14-Juny-2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta