25 de juliol del 2008

Tavernes plenes des del primer dia

La Ruta de la Saboga està integrada enguany per 25 tavernes, que permeten fer un tast de la gastronomia del segle XVI. De fet, les tavernes són una alternativa ràpida als restaurants, que també ofereixen menús del Renaixement, i des d'ahir al vespre ja registraven una ocupació força alta. Una de les més populars, la taverna del Pou, s'ha traslladat a les Avançades de Sant Joan.

>La vida als campaments
Els campaments són un dels molts atractius de la festa perquè mostren com era la vida quotidiana al segle XVI. Enguany hi ha el campament de les Quincalles (plaça dels Dolors), de les Cavalleries (parc de l'Escorxador), dels Mercenaris de Le Puy (carrer de la Mercè, a la imatge), de la Cour Pontificale d'Avinyó (plaça de Sant Jaume) i de Bretten (a les Avançades).

>El Portal del Romeu era a punt
Les obres al carrer de la Rosa van fer perillar la cerimònia d'obertura de portes al Portal del Romeu, un dels actes més solemnes de la Festa del Renaixement. Finalment, els operaris van ser a temps d'adequar l'entorn, i el seguici de procuradors, nobles i ciutadans va poder passar per les portes del Romeu, amb les banderes de Tortosa i la vegueria.

El Punt (25-Juliol-2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta