10 de desembre del 2008

Pantalla gegant a Jesús per veure el Barça-Madrid

El Casal Jesusenc és un dels primers llocs del territori en què ja han confirmat la instal·lació d'una pantalla gegant per poder veure en directe el partit entre el Barça i el Real Madrid del proper dissabte. El muntatge forma part dels actes de la tradicional marató que les entitats de l'EMD de Jesús organitzen per donar suport a la Marató de TV3, que se celebrarà l'endemà, 14 de desembre, i que enguany estarà dedicada a les malalties mentals greus. Però a més de la retransmissió del sempre interesssant derbi entre els blaugrana i l'equip blanc, la Comissió per la Marató de TV3 i l'EMD de Jesús han programat la seua habitual gala benèfica, que començarà a partir de les sis de la tarda. Així, a més de les actuacions de grups com Jackabeeab, Terrer Roig, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Albert i la banda dels 13, Mamajuana i los Arepas Latinas, Cults Cults, Tanifot, Muniatto Xou, Drack Pop, DJ Albert Melero i el Padre Jony, també hi participaran el Cor Flumine, la Coral del CEIP Ferreries, l'escola de música de Jesús i diferents formacions de balls de saló i de danses folclòriques. D'altra banda, durant la retransmissió del Barça-Madrid i durant tota la nit, hi haurà un servei de barra amb entrepans i begudes, la venda dels quals també servirà per recaptar fons a favor de la Marató de TV3.

Foto: El País

7 comentaris:

  1. L'entrada és gratuïta per a tots los actes!!

    ResponElimina
  2. L'important es que fan el futbol o la Marató?
    12 hores d'activitats, concerts, balls, exhibicions...
    Un poblet de 3.700 habitans aconsegueix estar en posició núm 4 en recaudació de tota Catalunya i tot gràcies a l'implicació de tothom.
    Enguany de ben segur que també ens ho passarem bomba amb les més de 40 activitats programades de La Marató a Jesús i amb l'acte final el dissabte 13 al Casal Jesusenc.
    Ens veiem allí, a! i es d'entrada gratuïta com ha dit avans l'amic Krusty.
    Salut!

    ResponElimina
  3. Què guai estes activitats. Això diu molt dels seus habitants.

    En relació amb el partit del Barça, això de la pantalla gegant serà a l'aire lliure? És que deurà fer bastant de tano.

    M'agradaria assistir-hi.

    Salutacions

    ResponElimina
  4. No home no, el Casal es un lloc tancat i cobert.

    ResponElimina
  5. Vale! Just he vist ara un tros del programa de Tortosa Televisió on ho explicaven. Gràcies per la resposta i salutacions

    ResponElimina
  6. A la lira de Roquetes també solen fer-los estos derbys. Però sol estar com un ou.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta