11 de desembre del 2008

Pancarta del casal Panxampla al pont del tren, contra la visita dels Prínceps a Tortosa

El Casal Popular Panxampla ha emès un comunicat per rebutjar la visita d'avui dels prínceps d'Astúries a Tortosa, al mateix temps que ha penjat una pancarta antimonàrquica al pont del ferrocarril sobre l'Ebre. Segons la nota, el casal Panxampla mostra el seu rebuig frontal a la visita de membres de la Casa del Rei a la ciutat, així com la seua oposició a la mateixa monarquia. "Considerem aquesta institució anacrònica i completament antidemocràtica. En temps de crisi, quan la UE està apunt d’aprovar una jornada laboral de 65 hores setmanals, quan moltes famílies estan endeutades per arribar a final de mes i a les nostres comarques l’atur ja ha augmentat quasi un 80%, volem denunciar el cost immoral del sosteniment d’aquesta família", diu el comunicat del casal Panxampla. "Ens agradaria saber si la presència de la Família Reial Española a les Terres de l'Ebre ajudarà a resoldre, no tots, sinó un dels greus problemes que tenim sobre la taula, i suposarà alguna cosa més que una lamentable campanya publicitària per al trist intent d'oligarquia local que tenim", conclou la nota.

També pots llegir el comunicat complet al web Panxampla.org.

4 comentaris:

  1. un grup de joves està sent retingut pels mossos d'esquadra per anar en estelades i una pancarta a l'ajuntament.

    esta és la seua democràcia i estos són els límits de la llibertat d'expressió...

    seguirem informant

    ResponElimina
  2. Jo he viscut personalment aquesta represió. Si ja es vergonyós que vinguin aquesta gent encara ho és més que vaguis passejant amb els amics amb una carpeta de la universitat i et catxejin tres vegades, la ultima m'han fet treure tot el de la carpeta i m'han demanat la documentació. Un altra cosa que trobo lamentable es que he vist que a l'ajuntament entraven dos ambulàncies del SEM amb policies. Que passa si hi ha una emergència??? Hem de hipotecar la vida d'alguna persona??

    ResponElimina
  3. Només per les molèsties que causen a la nostra gent, la parejita se podría haver quedado en su casita, xuclant del contribuient...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta