10 de febrer del 2009

Tortosa recupera la cursa social de ciclistes fins a l'ermita de Mig Camí

El regidor d'Esports, Pere Panisello, i el vicepresident de la penya ciclista Baix Ebre, Raül Querol, van anunciar ahir la recuperació de la cursa social de Mig Camí, una cursa popular que aquest diumenge aplegarà entre 60 i 70 corredors de totes les categories, des de cadets fins a veterans. La cursa social, un cita clàssica del ciclisme al Baix Ebre, tindrà sortida i arribada a Tortosa, i un recorregut amb un total de 55 quilòmetres. La sortida serà a les onze del matí a l'avinguda Generalitat, davant del parc municipal Teodor González, però la competició no començarà fins que els participants arriben a la plaça Corona d'Aragó, a l'eix de l'Ebre (C-12). Els ciclistes passaran per Jesús, Aldover, Xerta, Benifallet, el coll de Som, Tivenys, Bítem, el barri Remolins, el castell de la Suda i l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fins arribar a l'ermita de Mig Camí. Querol va explicar que la cursa social és també una competició federada, i va destacar la seua tradició en el calendari ciclista, com a prèvia de les competicions posteriors.

El Punt (10-Febrer-2009)

Foto: Ajuntament de Tortosa

3 comentaris:

  1. No devia de tenir més de 10 o 12 anys, o sigui, encara en la dècada dels 60, un diumenge, un grup de corredors de Tortosa havien d’arribar a la Galera. Era la penya ciclista “Ja arribarem”. Aquell nom ens sonava un tant estranys (i potser, fins i tot, misteriós) Al cap del temps ens adonaríem, que a part del que volia dir el seu nom en sí mateix, estava escrit en català!
    Aquesta penya, si no ho tinc mal entès, cada anys feien una sortida a un poble diferent del que llavors era la “comarca de Tortosa” o, potser millor dit encara “el partit judicial de Tortosa”.
    Com es veu, la majoria d’aquestes coses han quedat àmpliament superades en el temps... Afortunadament!!

    ResponElimina
  2. Sense cap intent de fer comparacions, crec q seria una animalada, recordo amb molta nostalgia i gran alegria els bons anys 90 per a la "PENYA CICLISTA BAIX EBRE JA ARRIVAREM", quin orgull haver practicat el ciclisme i més amb aquesta penya.

    Llastima que la gent bona, entregada i amb gane es la més fàcil de carregar-se i ara són presidents, etc., s'haurien de donar vergonya de com tenen la penya q hi ha 1 ciclista i sense exagerar pq igual no n'hi ha cap.

    ResponElimina
  3. Algú sap què ha passat amb el velòdrom? fa temps que no en sento res...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta