8 d’abril del 2009

[MarfantaTV] Gossos i buscadors de ferralla al solar del futur edifici de les delegacions del Govern a Tortosa

Potser heu vist alguna cosa d'aquesta ordenança que prepara l'Ajuntament de Girona, i que obligarà els veïns amb gossos a traure l'animal per passejar-lo un mínim de 20 minuts al dia. Doncs bé, al nucli històric de Tortosa hi ha un lloc ideal per compartir aquesta estona d'esbarjo amb la vostra mascota. Ho podeu veure al següent vídeo, enregistrat dijous la setmana passada, cap al migdia. El solar en què s'ha de construir el nou edifici de les delegacions, al carrer Montcada, és un espai magnífic perquè el vostre animal de companyia puga córrer, fer les seues necessitats i desfogar-se després d'un dia d'estrés urbanita. A més, el solar té zones amb herbes molt altes i diferents desnivells, provocats per les nombroses restes arqueològiques que han aparegut al sector, que faran d'aquest espai un espai immillorable perquè el vostre gos es trobe exactament igual que en plena natura. I si a més us dediqueu al noble ofici de la compra-venda de ferralla, també podreu treballar mentre el vostre gos es relaxa, ja que al solar de les delegacions podreu trobar muntanyes de ferros, filferros i fins i tot desenes de llaunes buides de Coca-cola. Només heu d'estar atents i entrar al solar quan no hi treballen els arqueòlegs, que us podrien maldar. Les excavacions van començar ara fa un mes, després de l'enderrocament dels edificis annexos a l'antic institut, on ja va fer-se una primera intervenció arqueològica, i la previsió era que s'allarguessen durant dos mesos. Després es construirà el nou edifici de les delegacions, una actuació de 17 milions d'euros i que consisteix en la construcció d'un complex de quatre plantes amb una superfície de 5.000 metres quadrats. De fet, a més de l'edifici dels serveis territorials, l'obra inclou la construcció d'un aparcament subterrani amb una capacitat per a 200 vehicles, que cobrirà una de les mancances del nucli antic. La contrapartida és que el nucli històric de Tortosa perdrà per sempre un espai insubstituïble per als buscadors de ferralla i els seus gossos.

7 comentaris:

  1. Per quan aquest “magnífic” i futurista edifici del qual ja em vist la maqueta? I la promesa de la nova Llei d’Ordenació Territorial (versus veguería) ? I la URV que ja varen visitar la comissionada , el conseller etc etc i s’anuncia a bombo i “platillos” desprès d’un temps en que s’afirmava que no hi havia pressupost? Ara el hi ha ? Massa preguntes veritat?

    ResponElimina
  2. Home, seguim en la línia de Ferran Bel de no avançar ni a tiros al casc antic.

    Cal recordar que desprès de dos anys de govern de Ferran Bel, el PINCAT arriba a un 30%, i que ha demanat una prorroga de dos anys.

    No en sap més, i a més no te cap interés en que el casc antic tiri endavant.

    Ferran no ho fas bé, i el temps passa.

    ResponElimina
  3. Mc Calan, la URV no avança ni en rodes. I ja la suma URV+Convergencia Tortosina fa fredat. Si la resta d'actuacions de l'Ajuntament ja de per si van lentes, aquesta... seré iaia i encara no hi haurà edifici, ni nous estudis ni res de res, de fet, a més de no ficar nous estudis lleven un que ja teniem (Turisme)

    ResponElimina
  4. Pregunteu , pregunteu a que esta supeditada la URV..?

    ResponElimina
  5. Senyor Salvadó; com esta el tema de la "vegueria"? (Lo mes calent a l'aigüera ...) I l'edifici de questionable gust que ha d'albergar dels delegacions del govern a les TTEE ? i la URV de competencia directa del conseller Huguet del seu partit ERC ? I el projecte ludic a la vora del riu ? I .......

    ResponElimina
  6. "el far del nord", que va fer el senyor Sabaté durant 8 anys que va ser alcalde, pel barri antic. això que diu del 30% d'obres, li recordo que són obres acabades, però si contem obres acabades o fent-se es parla del 80%.
    Li recordo que a fet més aquests govern en menys de dos anys, que els 28 anys de governs anteriors.
    Per cert les obres de aquest edifici comensaran abans de final d'any!!

    ResponElimina
  7. No se que dir-li , però si m’ho permet li donaré el benefici del dubte.
    Jo que me'n alegraría.....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta