2 de juny del 2009

El morenc Bruno Saltor interessa el Barça

El defensa Bruno Saltor, format a les catogeries inferiors del Flix i del Club Olímpic Móra d'Ebre, i fins ara lateral dret de l'Almería, podria ser el primer fitxatge del FC Barcelona per a la propera temporada. Segons publicava ahir la premsa esportiva, Saltor (que és fill del metge Manel Saltor, el candidat de CiU a l'alcaldia de Móra d'Ebre en les últimes municipals) podria ser el recanvi de Dani Alves a la banqueta. El jugador, de 28 anys, tenia un acord amb el Betis, però el descens del club sevillà a la Segona Divisió ha conviat les coses. Així, Saltor podria acceptar ara la proposta del Barça, per formar part del primer equip de cara a la temporada 2009-2010. A més, Bruno Saltor podria arribar al Camp Nou a cost zero en concepte de fitxatge, ja que acabava el seu contracte amb l'Almeria aquesta mateixa temporada (va arribar al club andalús l'any 2006, després d'haver jugat al RC Espanyol B, al Gimnàstic de Tarragona i al Lleida). Saltor ha estat el jugador que més minuts ha disputat aquesta temporada a la UD Almería, i ha estat titular en 33 dels 38 partits de la Lliga. D'altra banda, ha vist sis targetes grogues i només ha estat expulsat en una ocasió. Altres clubs que s'han interessat pel fitxatge de Bruno Saltor són el València i l'Atlètic de Madrid. En declaracions al programa Tu diràs, de Rac1, Saltor ja ha dit que està il·lusionat amb la idea de jugar al Barça, que va definir com "el millor equip del món".

7 comentaris:

  1. A veure Gustau la noticia es, que un jugador de Mora pot jugar amb el Barça o que el fill, d'un convergent de Mora, que juga a futbol, ho pot fer amb el Barça?
    No entenc aquesta presició, de totes formes sort al jugador i que pugui jugar al Barça, es tot un honor per a l'esport del terriotori, tant si un es fill d'aquest com de l'altre.

    ResponElimina
  2. Per cert tu ets fill dels Morenos de tota la vida de Tortosa o dels altres?

    ResponElimina
  3. Mira que alguna cop m'han acusat de tindre la pell fina, però xeic, mira que tu!!!!!
    A mi em sembla molt correcte que es destaque o simplement es digue que aquest jugador es fill del darrer candidat de CIU a Mora. ( jo no ho sabia ).
    Pos no mon conten poques de coses relacionades amb els jugadors que ens interessen igual o menys que aquesta.
    Si Gustau ens hagués dit que es cosí de la cunyada d'un que esta a la taula com a suplement que vota el candidat socialista, t'hagues interessat mes, Pere?

    ResponElimina
  4. No, no cuca no tinc la pell fina, ho he trovat un poc mundo quore i m´ha fet gracia, res més i que tingui sort el noi.
    Imaginat que l'any que ve triplet i un morenc a la festa, doncs genial.

    ResponElimina
  5. fins a l'aleví, va jugar a FLIX, desprès, els seus pares van marxar a viure a MÓRA per motius de feina, i això no surt enlloc.

    1er. ent. de Bruno a l'escola de futbol de Flix.

    ResponElimina
  6. Gràcies per la informació. Ara mateix ho corregeixo!

    ResponElimina
  7. Ep, Pere! que no tots els anys es guanyaran triplets, no?
    I, per cert, això de que diu que el Barça és el "millor equip del món" és molt discutible i subjectiu....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta