12 de juliol del 2009

El Montepio de Tortosa reestrena seu social després de molts mesos d'obres

El Montepio de Conductors Sant Cristòfol de Tortosa i Comarques va inaugurar divendres les noves instal·lacions de la mutualitat, que té 79 anys d'història i més de 8.000 socis. La nova seu és el fruit de les obres que s'han fet durant els últims mesos a l'edifici social que el Montepio té a la rambla de Catalunya, i que va quedar parcialment buit fa gairebé 10 anys amb el tancament de l'antic cinema. En aquest sentit, el Montepio ha suprimit les barreres arquitectòniques i ha instal·lat un ascensor. La planta baixa estarà destinada a les oficines, i les altres seran de lloguer. A més, el Montepio ja ha signat un conveni amb la Creu Roja, que podrà instal·lar-se a l'edifici i obrir-hi consultes mèdiques. D'altra banda, el Montepio prepara pel dissabte 18 de juliol, els actes de la seua festa patronal, amb la tradicional caravana de vehicles i la revetlla a les instal·lacions esportives de l'entitat a la carretera dels Reguers.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 12-07-2009 Pàgina 9

Més informació:
-Web del Montepio de Conductors Sant Cristofol de Tortosa i Comarques

1 comentari:

  1. Sempre es agradable sentir bones noticies, i mes tractant-se del Montepío que ha demostrat al llarg dels anys la seva competència i qualitat de gestió. Felicitats

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta