20 d’agost del 2009

Concentració de suport al pagès de l'Aldea que va intentar retenir uns lladres

El sindicat Unió de Pagesos ha convocat per aquest matí una concentració davant dels jutjats de Tortosa, per donar suport a un pagès de l'Aldea que va ser detingut pels Mossos d'Esquadra després que va intentar retenir els lladres que haurien robat a la seua finca diversos cops. El pagès va punxar les rodes del cotxe dels lladres, que van perseguir el propietari i el van denunciar als Mossos, dient que els havia amenaçat quan anaven a buscar caragols. El pagès va dormir a la presó.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 20-08-2009 Pàgina 8

2 comentaris:

  1. això és el món a l'inrevés! en lloc d'agafar els lladres van i tanquen al pagès!!!!! ja és molt fotut que al damunt de la indefensió que patixen los pagesos a les nostres terres amb els furts, un que fa alguna cosa (que la policia no fa res) va i el posen a dormir a la garjola

    ResponElimina
  2. Quan un esta tip de que el robin, humanament es lògic que la indignació per la impotència que es genera, porti a reaccions poc plausibles, però del tot entenedores. La ofuscació del moment mai hauria d’impedir donar una via d’escapament al “xoriço”, per no arribar a mals majors. Punxar les rodes del cotxe dels suposats lladres per retenir-los fins que arribés l’autoritat ha estat per mi una reacció desafortunada que hagués pogut comportar fins i tot un enfrontament directe.
    Estic segur que donat el cas, els presumptes “xoriços” encara riuen ara, i a sobre es sentiran omnipotents per tornar-ho a intentar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta