28 d’agost del 2009

Les festes de la Cinta i Facebook

Manel i Gossos seran enguany els únics concerts de la Cinta. El regidor de Festes va dir que havien contractat Manel després d'escoltar alguns joves, que també havien suggerit Love of Lesbian i Mishima. Una petició que coincidia amb la d'un grup de Facebook que superava les 200 adhesions; just el mateix nombre que el grup que, a la mateixa xarxa social, reclama un concert de comiat a la Llotja. Algú hauria d'explicar als joves per què hi ha causes a Facebook que són escoltades pel govern de Tortosa, i d'altres no. D'altra banda, la rehabilitació del parc i la recuperació de la Llotja és una actuació molt necessària i celebrada, però hauria estat bé fer alguna consulta ciutadana sobre l'ús d'un edifici tan emblemàtic.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 28-08-2009 Pàgina 10

1 comentari:

  1. Només volia fer un aclariment. Sóc una dels 4 administradors del grup que es va crear al Facebook per fer-nos escoltar i demanar que portessin 3 grups de música, si més no, un d'ells.

    Quan ens vam reunir amb el senyor Jordi Folqué ja tenien mirat de portar a Manel, així que, gràcies a tots els membres del grup del Facebook vam aconseguir que mos escoltessen i portessen a un gran grup per a Festes.

    Ara bé, deixem clar que no estem satisfets en la manera en que s'ha dut a terme, ja que creiem que s'hagués pogut potenciar molt més aquest acte i no pas pifiar-la de la manera que s'ha fet. Les raons són les següents:

    1. El concert es fa en dimecres, cosa que cau entre setmana i per tant, molta gent de la resta de Terres de l'Ebre difícilment vindrà, ja sigui perquè treballen el dia següent, o estan a Barcelona en l'inici de classes/exàmens, etc.

    2. Per a aquells que no hagin anat mai a un concert a l'Auditori, dir que no es pot comprar ni una sola ampolla d'aigua, ni un refresc, ni per suposat cap cervesa. Tampoc és un bon lloc si es vol ballar una mica, bàsicament perquè te toca estar assegut.

    3. És de pagament. Quants actes més seran de pagament? perquè Gossos és gratuït i Manel, no? bé, serem la única ciutat de Catalunya on s'haurà de pagar per vore Manel que no valen ni 9.000€ i on el pressupost de festes és de 300.000€.

    Personalment, dir al menys per part meua que no estic en contra de tot el que es fa a Tortosa però pel que fa a la organització del concert mos s'hagués pogut escoltar MÉS i mirar de fer-ho de la millor manera possible, que fos un concert amb el màxim èxit possible i on hi vingués gent de tots els racons de les Terres de l'Ebre.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta