5 d’octubre del 2009

Els blocs ebrencs 'Tens un racó dalt del món' i 'Les TIC i la discapacitat' guanyen els Premis Blocs Catalunya


Els blocs ebrencs Tens un racó dalt del món, de l'escriptor Jesús M. Tibau, i Les TIC i la discapacitat, de Carlos Garcia  i Pedro Cabanes, van ser guardonats divendres passat amb els Premis Blocs Catalunya 2009, que organitza l'Associació Stic.cat, en les categories de millor bloc de literatura i millor bloc sobre tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). A més, el reconeixement al bloc de Tibau també implica que l'escriptor va rebre el Premi Lletra de la UOC. Per la seua banda, durant l'any 2009, el bloc Les TIC i la discapacitat també ha quedat segon classificat en els II Premis de Continguts Digitals Sant Feliu Online 2009, i finalista en el III Premi Espiral Edublogs. La gala d'entrega dels Premis Blocs Cataluny va fer-se el 2' d'octubre a Vic, i entre els finalistes també hi havia altres representants de l'ebresfera: El bloc del CEIP La Mercè, el videobloc La cuina de Jesús, de Jesús Ferré, i els Podcasts d'Asteroides del Basar de les Espècies de Jaume Llambrich. En definitiva, una demostració de l’alt nivell de producció de continguts que actualment es dóna a la blocosfera ebrenca. La nostra felicitació als guanyadors i també el nostre reconeixement als finalistes.

Foto: Premis Blocs Catalunya

3 comentaris:

  1. la nit de divendres a Vic, l'Ebresfera va demostrar el seu gran pes específic dins la Catosfera. I el teu blog té molt de culpa de l'empenta de l'Ebresfera; les coses com siguin.

    ResponElimina
  2. Totalment merescuts els premis, endavant blocaires de l'Ebre !!!

    Enhorabona als premiats !!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta