31 de desembre del 2009

Tot a punt per a la festa de Cap d'Any al parc municipal de Tortosa


Tortosa tornarà a tenir enguany una festa de Cap d'Any al passeig central del parc municipal Teodor González. En aquest sentit, els operaris que fan els últims retocs a les obres de reforma del parc es confonien, durant aquesta setmana, amb els membres de la brigada que han muntat la carpa que han instal·lat al passeig central. Així, després de la bona acollida que va tenir l'any passat, l'Ajuntament de Tortosa i Acadèmic han organitzat per segon any consecutiu aquesta festa, que pretén oferir una alternativa d'oci nocturn a la ciutat, i alhora intentar evitar els desplaçaments de vehicles per carretera. La Festa de Kap d'Any tindrà lloc a La Karpa, un espai que tindrà aproximadament 1.000 metres quadrats, i que disposarà de barra de bar, calefacció i lavabos públics. La festa incorporarà la presència de tres DJ's professionals del territori, que oferiran música de diferents estils i per a diferents generacions. L'horari de la festa serà a partir de les 00.30 hores, i l'entrada, que s'ha pogut comprar anticipadament, es posarà a la venda venda a taquilla per 15 euros, incloent copa de cava i cotilló. Segons el fotobloc Estimo Tortosa, més de 600 persones ja han comprat l'entrada per avançat, i per això l'organització ha decidit ampliar la carpa, que abans tenia un aforament limitat de 1.000 persones. Finalment, La Karpa del parc de Tortosa tindrà un aforament per a 1.500 persones.

15 comentaris:

  1. M'agradaria manifestar la meua decepció i indignació respecte a la festa de Cap d'Any de la nit passada. M'he sentit molt enganyada ( i em consta que molta més gent) respecte a la publicitat que s'ha anat fent de la festa i que no ha tingut res a veure amb la realitat. Primer que res dir que només era igual a la de l'any passat en qüestió d'infraestructures perquè la música va ser decepcionant. Pertanyo a la generació de gent que estem entre el vint i molts i trenta i pocs i que, malauradament, pocs llocs ens queden per sortir de festa ( a Tortosa). Fa no molts anys, encara podies triar entre un pub amb música pop, rock, d'actualitat o si volies altres amb reggaeton o house...depenia de tu.
    A la festa d'anit, no vam tenir aquesta opció, l'única estona que van posar música "ballable-divertida-capd'anyera" per a la majoria de gent va ser al principi de la nit, quan la carpa encara estava mig buida i va durar com a molt una hora. La resta de la nit, es va convertir en una espècie de festa dance o house (o com sigue que es diu ara) per adolescents de vint anys cap a avall, protagonitzada per dos dels tres Dj's que hi havia allà.
    Crec que ha sigut de molt mal gust anunciar un tipus de festa "....amb música de tots els estils i per a totes les generacions… " i que després la realitat haigue sigut una altra de molt diferent. Llàstima dels 15 euros!
    Bony any a tots.

    ResponElimina
  2. Bon any a tothom.
    De la festa, doncs que dir, que no va agradar a cap franja d'edat? a uns per la musica, als altres per descontrol de les entrades(per les aglomeracions no es demanava l'entreda que suposadament tenies que tenir anticipada)i sobretot pel guarda roba hi ha gent que va sortir sense jaqueta, alguns amb dos?.
    Un esdeveniment que te com organitzador una administració, amb aquest cas l'Ajuntament, no pot tenir descontrols com els que van haver-hi.
    Sigui com sigui Bon Any.

    ResponElimina
  3. Que algu s'espreba trobar l'ambient "megapijoosea" dels locals de la capital de reine? Tortosa es axi de cutre!

    ResponElimina
  4. El descontrol i la desorganització ha estat protagonista de la festa de cap d’any que pel que sembla ha organitzat l’Ajuntament de Tortosa al Parc Municipal, amb la col•laboració dels de sempre...
    Del consum indiscriminat d’alcohol a menors que sucumbien per les cantonades com mosques, fins les llargues cues que varen fer alguns amb entrades anticipades renunciant finalment a l’entrada , la manca de previsió en la dotació de mes lavabos públics, que donava un lamentable espectacle de gent pixant a la gespa, la manca de control amb els accessos, que convertia la carpa en un vertader colador de joves que entraven sense pagar, de la poca varietat de la musica (tot“xumxum”), del nefast control del guardarroba que segur va donar mes d’un disgust...
    Si aquest es el model de festa que ens ofereixen a Tortosa; APAGA Y VÁMONOS !

    ResponElimina
  5. En resposta al River, voldria dir-li que a Barcelona hi ha de tot, i lo “cutre” de vegades no es la festa, sinó determinada classe de gent que la freqüenta. En tot cas l’organització hi fa molt, i l’ordre, fins i tot la llei i les ordenances municipals han de ésser respectades, i no donar aquesta sensació d’anarquia i de inseguretat.
    D’aquí la meva sorpresa, que un acte promocionat per l’Ajuntament de Tortosa, s’hagi passat pel forro totes les normatives vigents i deixar-ho tot en mans una organització que de ben segur els ha ultrapassat en les seves previsions.

    ResponElimina
  6. I a tot això: No es podia fer al pavelló de Remolins? Quan val el lloguer de la carpa?.

    Quant a l'alcohol dels menors, Mc Calan, es un problema realment preocupant, a cap d'any i a qualsevol cap de setmana. Nomes amb un 10 % del talibanisme que s'aplica contra el tabac, de moment, n'hi hauria prou. Començant pels que en venen. Sempre parlant de menors, clar.

    ResponElimina
  7. I la famosa "Ordenança Municipal" on hi era, el mossos que tenien de vetllar per ella? Per que no era l'alcohol que es venia dins com l'aigua,era la romeria de carros de super plens d'ampolles,i no d'agua, que van pasar per l'avinguda de la Generalitat tota la nit,si a algu els queda un consol,podem dir que aixo no es nou,al temps de la "Llotja es mou" pasaba el mateix,que li pregunten als serveis d'urgencies de l'Hospital Verge de la Cinta.

    ResponElimina
  8. Em consta la presencia del alcalde a la carpa a primera hora, lo qual em sembla perfecte, però desprès la cosa es va “desmadrar” massa.
    Faig un prec a qui correspongui, per a que aquesta situació no es torni a repetir, sinó es vol convertir una festa en quelcom semblant a una batalla campal i que la gent normal, ara ja escarmentada, que es quedi a casa. Desprès no ens queixem de que la gent de Tortosa no es participativa i no surt de festa.

    ResponElimina
  9. Jo també pertanyo a aquest grup de gent de Tortosa de vint-i-pocs anys que la nit de fi d'any ens vam sentir decepcionats una vegada més en la nostra ciutat en quant a lleure i diversió. I és que només faltava això! Els jóvens de Tortosa confiàvem en trobar una festa de fi d'any com la de l'any anterior, xaladora i divertida i amb una ambient agradable,però res més lluny... La festa de fi d'any, al meu gust, es va convertir en una mena de festa privada per a una gent que posava la música que els agradava i els seu amics "seguidors",... "Música de tot tipus i per a totes les edats??" NO. Sort que el jovent d'aquí estem acostumats a no tenir on anar un cap de setmana qualsevol, havent de recòrrer a agafar cotxes i anar a la ciutat del costat perquè aquí no hi ha varietat..Definitivament, quina pèrdua de 15€, sort que per als xavalins de 16 any va ser entrada gratuïta... Feliç any!

    ResponElimina
  10. ¿On o a qui puc reclamar l'import de la meva entrada?

    1. Mentre jo pagava 15€ per una entrada + cotillon + copa de cava, altres entraven gratuïtament perquè no hi havia cap tipus de control d'entrada i sortida.

    2. El guarda-roba no estava vigilat tampoc, i qualsevol persona podia robar un bolso o roba sense cap problema.

    3. El cos de mossos d'esquadra i de policia local continuen sent una banda de vividors, poca vergonyes i gossos (en la seva majoria), ja que les baralles es van succeir durant tota la nit, però no crec que un policia local i tres membres de protecció civil haguessin pogut fer molt per pacificar algunes. Hagués pogut passar una desgràcia mentre la majoria de policies es rascaven la panxa.

    Em pareix una molt bona idea lo de la carpa però la organització va ser pèssima, el control absurd i un cop més el nivell de la policia pel terra.

    ResponElimina
  11. Vull també donar un avís al duo Julia-Marta.

    Crec que la música a fi d'any és el que menys importa, si ens guiem per la música uns aniran a Piramide a escoltar música hardcore, uns altres aniran a la Metro a escoltar house, la Julia se n'anirà a un concert de Ska a Barcelona i la Marta al AquaLatino a ballar reggeton.

    La música la van encertar, perquè és la música que més escolta la gent, el mateix que han ficat els darrers anys a la people o al Centric en la seua època.

    I que els xavalins de 16 anys es colaven ho diràs tu, perquè jo en tinc 20 i també em vaig colar (tot i haver comprat l'entrada dos dies abans)

    Així que no li foteu palos per on no se’ls mereix, crec que lo realment vergonyós no va ser la musica, qualsevol amb dos dits de front se’n donaria compte.

    ResponElimina
  12. En efecte Gutijaume, el ventall d'estils musicals actual és amplíssim i realment estic d'acord en que cadascú vaigue a ballar on més li agrade. No obstant, una festa de cap d'any no solament pot estar adreçada a la gent de 20 anys com tu, sinó que ha de tenir en consideració que si és la única festa que es promou a Tortosa ha d'intentar contentar al màxim de gent possible, amb dos dits de front t'ho dic.

    ResponElimina
  13. Us recomano la visita al fotolog estimotortosa on també hi ha una llarga llista de gent cabrejada amb el que va passar la nit de cap d'any al parc municipal.

    ResponElimina
  14. Amb quina prepotència s'utilitza l'edat Marta! No t'enganyis a tu mateixa, aquesta no és música exclusiva per a gent de 20 anys. Jo prefereixo un concert de rumba o de rock, en canvi veig molta gent de 30 cap amunt ballant el mateix que va sonar a la carpa, però en diferents discoteques i locals de la geografia espanyola...

    Ara ve ella i ens diu quina música hem d'escoltar a una edat i quina a una altra!!

    Jo el que volia deixar clar és que a fi d'any el que conta és fer pinya i passar-s’ho bé, trobar gent que feia temps que no veies i xalar de valent amb els amics i la música, per a mi, es el que menys conta.

    ResponElimina
  15. Home Jaume...el tema musiqueta va ser delicat... no se si vas assitir a la carpa de l'any anterior, pero ja et puc assegurar que ni punt de comparació! Aquest any, senti-ho molt, la van cagar donan el tema de la musica a aquells xikets.
    I si que es important el tema de la musica... i més en una nit com aquella. Apart ens havien asegurat que fins les 4 punxarien de tot...i molt abans ja anava el house (no tincr es en contra, m'encanta!) però no es va adequar a la festa! ho sento!
    Bon any!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta