31 de desembre del 2009

Una persona guanya 3 milions d'euros a Tortosa, jugant només dos euros a la Bonoloto


La Bonoloto ha deixat més de 3 milions d'euros a Tortosa. En concret, l'únic encertant de la combinació guanyadora del sorteig d'ahir dimecres, 30 de desembre, va ser una persona que havia segellat una butlleta a l'administració de Loteria número 1, situada al número 13 del carrer Sant Blai. Els números de la combinació guanyadora han estat el 4, 8, 23, 29, 38 i el 39. Així, el premi ha estat de 3.018.582 euros, i aquest matí encara es desconeixia la identitat o la procedència del guanyador, que només va efectuar quatre apostes simples automàtiques, amb una combinació escollida a l'atzar per la mateixa màquina, per un valor total de dos euros. L'administració del carrer Sant Blai també va donar un segon premi d'un sorteig de la Loteria Nacional al gener, i ara fa dos anys va repartir una sèrie d'un cinquè premi de la Grossa de Nadal, amb 50.000 euros. Però abans, la mateixa administració també havia segellat una combinació de la Loteria Primitiva, premiada amb més d'un milió d'euros. Altres administracions de Tortosa, com l'oficina de loteries del barri de Ferreries, també han donat recentment altres premis importants.

2 comentaris:

  1. Això si que es rendiment...! Nomes em cal desitjar-li salut i temps per poder-ne gaudir intel•ligentment.

    ResponElimina
  2. Es cert el rumor que corre per la ciutat,que assenyala a Manero,(Sr. Saigon)el nostre particular "Señor de los Anillos Heavy",com el agraciat amb tant magnifica pluja de mil.lions?
    Si es axi,m'alegro per que se que ell s'ho gastara amb "Sex,Droug & Rock & Roll! No com altres que el ficarien a "La Caixa"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta