8 de gener del 2010

Canal TE, avui a la TDT


Canal Terres de l'Ebre (Canal TE) té previst ser avui la primera cadena local del territori a emetre a través de la televisió digital terrestre (TDT). Tot i que les emissions oficials a través del múltiplex 34 de la TDT no començaran fins a l'11 de gener –un dia abans de l'apagada analògica a les Terres de l'Ebre–, Canal TE ha volgut encendre avui el seu senyal en proves. Així ho va avançar el director de Canal TE, Mariano Lalana, que va afegir-hi que ja han incorporat a l'emissió analògica de la cadena un rètol que anuncia el canvi imminent a la TDT. A banda d'això, dels altres dos canals privats que podran emetre amb tecnologia digital a les Terres de l'Ebre, Teveon i la televisió del setmanari La Veu de l'Ebre, només la primera –que ocuparà la freqüència obtinguda per Canal Català– ha anunciat que vol començar a emetre per TDT aquest mes.



Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 08-01-2010 Pàgina 9

Foto: Canal TE

9 comentaris:

  1. La noticia del bujero de Tele Barbera em deixa espatarrada,ja veurem quan arribe la de Tele Esquerra,o la de TV.OnSabate si xalarem

    ResponElimina
  2. River, tardarem a vore les altres 2. Ja ho verem!

    ResponElimina
  3. Ahir vaig veure per primera vegada el programa de Primitivo, el sanador de l'Aldea.
    Eics... fort!
    Promet lo canalTE!

    ResponElimina
  4. Podien contractar a la Bendi Suarez ara que es quedara sense feina,les seves entrevistes han pasat al nivell de mitiques!Lo mateix entrevista a una monja...que a Jaume Rocamora,(lo dels cartons)que ja es tenir collons,perdo,ovaris!

    ResponElimina
  5. Odena,com diria Guerra,surt de l'stratosfera,quina pena d'expriments que fan a la NASA i no l'envien a Mart

    ResponElimina
  6. Per cert, algú sintonitza els canals catalans per la TDT? A mi fa més d'un dia que no em surten.
    Més que apagada analògica ja sembla digital i tot.
    ;-)

    ResponElimina
  7. Dos dies portem sense sapiguer res de TV3,no aguanto "Cine deBarrio"!!!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta