17 de febrer del 2010

La PDE definirà el nou calendari de mobilitzacions aquest dissabte

La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) celebrarà aquest dissabte a Tortosa la desena assemblea general del moviment social. L'acte començarà a les vuit del vespre a l'auditori Felip Pedrell. L'objectiu principal de l'assemblea és explicar quina és la política hidrològica del govern de l'Estat, i sobretot denunciar que el nou pla hidrològic de la conca de l'Ebre no ha previst cap cabal mediambiental per al tram final del riu. En aquest sentit, la PDE proposarà un nou calendari de mobilitzacions, que previsiblement inclourà una manifestació a Barcelona durant la primavera. Un dels portaveus de la PDE, Joan Antoni Panisello, va remarcar que, al marge de la polèmica per la gestió de l'aigua, els ciutadans de les Terres de l'Ebre tenen altres qüestions, «com la massificació eòlica o el cementiri nuclear», per estar «descontents i sortir al carrer». «La paciència i els arguments s'han esgotat, i cal passar a l'acció», va afegir-hi Manolo Tomàs. El portaveu va dir que la PDE podria donar suport a la manifestació del 7 de març a Móra d'Ebre, en contra de la candidatura d'Ascó al magatzem nuclear.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 17-02-2010 Pàgina 9

1 comentari:

  1. despres de dos anys de participació en el calcul cientific del caudal minim, el qual va ser acceptat pel Parlament a Catalunya (si, aquell que només s'en recorda de natros pels bous), ara resulta que tal caudal, ni cap altre, figura a cap document oficial del Pla - d moment, tot s'ha de dir, ja que encara es el borrador del Pla final - tot aixo amb segell del Gobierno de l'estat (como no) i de la Generalitat (una mica sorprenent, no?).
    En fi, a la assemblea, i al carrer!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta