11 de febrer del 2010

[Nota de premsa] L'hospital Verge de la Cinta de Tortosa lliura material hospitalari a la Fundació Liberty Spirit d'Ondo a Nigèria

El director territorial de Salut, Ismael Roldán, i el director mèdic i responsable d’admissions de l’hospital, Gaspar Masdeu i Albert Gómez, fan el lliurament a les autoritats nigerianes

6 llits articulars, 3 làmpades de quiròfan i mobiliari de suport divers que destinaran al futur centre materno-infantil d’Ondo

Aquest migdia a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa s’ha dut a terme la donació de material hospitalari d’aquest centre a la Fundació Liberty Spirit per a nens de l’estat d’Ondo a Nigèria.

Un acte que ha comptat amb l’assistència del ministre de Foment i Obres Públiques de l’estat d’Ondo, Jacob I. Daodu, i la presidenta de la Fundació, Sra. Daodu, juntament amb una delegació d’aquest país i el gerent del Grup Systemso, Manel Ortega.

Així, un cop signada la donació, el director territorial de Salut, Ismael Roldán, el director mèdic del centre, Gaspar Masdeu i el responsable d’admissions, Albert Gómez, han fet el lliurament del material hospitalari.

En concret, l’hospital Verge de la Cinta ha lliurat a la Fundació 6 llits articulats d’hospitalització, 3 làmpades de quiròfan i divers mobiliari de suport, que serà destinat a un centre materno-infantil que estan construint a Ondo, per tal d’atendre a mares i infants sense recursos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta