22 d’abril del 2010

Alberto Fernández diu que la política d'immigració de Zapatero és discriminatòria

[Nota de premsa] El President del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha pronunciat, a la Cambra de Comerç de Tortosa, una conferència sobre immigració. El diputat popular autonòmic ebrenc, Joan Bertomeu, ha presentat a Fernández Díaz. Entre els assistents a l’acte, Rafael Luna, diputat popular autonòmic tarragoní; la portaveu del Grup del Partit Popular al Parlament de Catalunya, Dolors Montserrat; i els presidents locals de la formació popular a Tortosa, Amposta, Roquetes, Gandesa, Montsià i La Galera; així com altres afiliats i simpatitzants.


Fernández Díaz ha expressat que “el govern de Zapatero, amb la llei d’immigració, el que ha causat és una clara discriminació de l’immigrant així com l’afavoriment de l’accés als permisos de residència i treball per via il·legal. N’hi ha que aposten per arribar a Espanya a qualsevol municipi, empadronar-se i a esperar 3 anys fins a poder fer-se els papers. Mentre, treballen sense documentació per empreses que fan pràctiques il·legals i no disposen ni de contracte ni de cap de les cobertures que està en regla els hi ofereix”.

El líder popular català també ha comentat que “la immigració és necessària. Els immigrants han de tenir els mateixos drets i les mateixes obligacions que els nacionals, tal i com marquen les lleis i normes de l’estat”. “En aquest sentit”, ha ampliat Alberto Fernández Díaz, “el padró ha de ser una eina que les autoritats puguin fer sevir per conèixer qui resideix legalment als municipis i qui ho fa il·legalment. Així mateix, i pel que fa a la immigració d’origen musulmà, cal defensar el nostre ordenament jurídic i dir no al burka, així com oferir a les mesquites el mateix tractament que altres centres que duguin a terme semblants activitats però, control·lant el seu sistema de finançament i el que es diu a les mesquites”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta